Gracie

Poes
2 jaar


Kiekeboe !

Gracie is in the house ! Jawel ik ben een vrolijk bont gekleurd jonge spring in t veld en mag mij even voorstellen. Leuk toch, me in the picture ðŸ˜Š

Ondertussen zijn mijn broertje en pleegzus het huis uit en al helemaal gewoon in hun nieuwe huisje en nu ga ik dus ook op zoek naar zo’n leuk plekje om te gaan wonen.

Ik geef meteen al van begin maar mee dat ik liefst niet alleen verhuis.  Als het kan zou ik het liefst van al samen verhuizen met een vriendje of vriendinnetje hier uit de opvang, we kennen mekaar al tijdje en spelen gezellig samen. Of wat eventueel ook kan is een huisje waar ons mama Pippa ook welkom is.  Wat je dan wel moet weten is dat ons mama een mega babbelkous is, ik geef het maar mee he, dat is een tater…niet normaal , altijd maar uitleggen en ja gevolg is natuurlijk dat ik zelf ook wel eens van die babbel buien heb. Dan loop ik vrolijk te babbelen tegen de muisjes die ik tegenkom of tegen de vogeltjes die ik kan zien aan het raam.  Ja ik ben jong en zorg dus voor wat leven in huis . Moet je rekening mee houden he, zeker als je mij samen met een vriendje zou willen adopteren…Wij zetten met plezier samen de boel op stelten ðŸ˜Š Laatst hoorde ik ze hier nog zeggen: “Fieuw wat een leven in huis, wat gaat dat geven als onze kerstboom staat?” ðŸ˜Š Kerstboom ! ? Een boom in huis ?? Met ballen ?? OMG dat kan niet anders dan leuk zijn toch ? ðŸ˜ŠIk zie die kerstboom al helemaal zitten .

Oh ja wat ik ook nog even wil zeggen…ik ben nogal een moeilijk etertje en beetje een viesneus.  Ik lust eigenlijk alleen maar echt lekkere dingen! Heerlijke hapjes met tonijn of reepjes kip….mmmmm heerlijk!  Ja sorry voor mij geen whiskas of felix…dat is te gewoontjes.  Ik ben dus zeker geen reclame voor “als het aan de kat lag, kocht ze whiskas” Not for this girl. Natuurlijk lust ik ook droge brokjes maar daar vul ik eigenlijk gewoon de gaatjes in mijn buikje mee op.  Tis maar dat je het weet he kan je daar ook rekening mee houden.

Dus wil jij graag een levendig, kieskeurig jong ding in huis en heb je ook nog eens een plekje voor mama of een vriendje ? Formuliertje invullen dan kunnen we afspreken.

Liefs en groetjes,
Gracie

Ps: het zou kunnen dat ik tijdens je bezoek wat verlegen ga doen hoor.  Zo ben ik dan ook weer. Eerst even checken of je leuk bent en te vertrouwen en dan…ga ik helemaal los ðŸ˜Š

Gracie wordt enkel samen met Pippa geplaatst



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!