Grimm

Kater
10 jaar


Een opvallende verschijning in de straat. Mijn dikke wangen, lodderige ogen, gespierde lichaam en de walk. De walk vergde de nodige training, ze zeggen altijd dat het zo simpel uitziet, maar hey... daar moet je wel wat voor doen! Kwestie van timing en souplesse. Heb ik.
Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik nam afscheid van mijn straat, ik wist dat mijn kansen elders lagen. Het zwerversbestaan is doei. De dameskatten waren sowieso al bezet, dus wat deed ik daar nog. HA. Ik had geen bagage, enkel in mijn hart. Maar het draagbaar, het is geen last, het hoort bij mij.
"Wat ben jij een charmeur!" kirren ze hier. Ik giechel inwendig en zet mijn beste look op. "I know."
Wanneer jij de kamer op komt, zelfs al ben ik in diepe slaap, dan lichten mijn oortjes op. Ik open langzaam mijn ogen en denk in versnelling: Ik kom eraan! Hup, ik verlaat mijn warme slaapplek om jou mijn liefste knuffel te geven en dan word jij blij <3 Mijn hart is heel groot, daar pas jij met gemak in, zelfs meerdere mensen, want ik zou zelfs heel graag lid van een gezin willen zijn.
Het maakt me niet uit wie je bent, wat je doet, waar je woont, ik wil enkel dat je liefde in je hart voelt voor mij...
Mijn buitenleven was onbeschermd, beetje eng, onzeker. Maar ik blijf lonken naar de bomen, de wind en de zon op mijn snoet, maar enkel.. bij jou. In jouw buurt, een plek waar ik me veilig voel en mezelf kan zijn. En wie wil er nou niet een stoere vent aan haar/zijn zijde.
Ik ben zo ontzettend benieuwd naar jou! Spreken we wat af?

Grimm is een echt lieve knuffelkater. Hij heeft zich ontpopt tot een grote charmeur. Hij is heel lief naar andere katjes.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!