Ziggy

Kater
5 maanden


Hallo, ik ben Ziggy, Zig Zig voor de vrienden. Een echte speelvogel maar ook heel knuffelig. Mijn pleegmama zegt dat ik het perfecte katertje ben; aanhankelijk, lief, makkelijk, speels, mooi, schootzittertje, …. Ja klinkt een beetje als ‘stoefen’ maar zij zegt het zoveel dat ik het maar moet geloven ☺.

Ik had het nochtans niet gemakkelijk in het begin van mijn leven. Ik woonde op een boerderij ergens tussen allemaal andere poezen en kittens en niemand zag naar ons om. Toen we werden opgemerkt kwam Zwerfkat in nood ‘to the rescue’.

Zo kwam ik dus bij mijn pleegmama terecht. Zij zorgde voor alles wat ik nodig had; zij gaf me lekker eten, liefde maar ook extra verzorging voor mijn snotneus en niesjes. Ondertussen ben ik een flink katertje van 4 maanden dat klaar is om de grote stap te wagen naar een eigen huisje.

Effe vermelden dat ik nog iemand mee wil nemen; Storm. Hij is mijn pleegbroer die samen met mij van de boerderij naar onze pleegmama ging. Hij is wat mijn tegenpool maar zoooo lief. Hij is de bange en schuwe van ons 2 en heeft veel tijd en geduld nodig. Maar eens hij je gewend geraakt is hij vast de liefste die ik ken; voor mij is hij dat al. Storm en ik slapen en spelen lekker samen.

Wij zoeken een huisje zonder te jonge bengels, daar schrikken we wat van. Andere katten liever ook niet, maar aan ons 2 ga je echt genoeg hebben hoor☺. Ik knuffel alvast voor minstens 5 katten ☺.

Wil jij alle dagen met mij knuffelen?

Ziggy wordt graag met z'n broertje Storm geadopteerd! ♥Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!