Storm

Kater
6 maanden


Hallo, ik ben Storm, Stormie voor de vrienden. Nochtans heb ik nog niet zoveel vrienden. Ik hou me liever wat op de achtergrond en ben nog heel bang en schuw. Ziggy, mijn pleegbroertje, is mijn beste vriend. Voorts probeer ik bij mijn pleegmama, pleegzusjes en pleegbroer al wat dichterbij te komen.

Ik ga babystapje per babystapje maar wat wil je? Ik heb dan ook in mijn jonge leventje al heel wat meegemaakt. Ik leefde op een boerderij tot ik 12 weken oud was. Niemand keek naar ons om. Ook zagen wij daar nooit mensen, dus ben ik dat niet gewend. Ik kom dus echt van ver.

Ondertussen ben ik, samen met Ziggy, bij onze pleegmama in de watten gelegd en kreeg ik alle nodig zorgen; ook voor mijn snotjes en niesjes.

Volgens mijn pleegmama word ik de allerliefste kater eens ik je ga vertrouwen. Nu zie je al aan mij dat ik heel lief ben voor Ziggy en als ik speel en beweeg; heel zacht. Als pleegmama er niet is maak ik natuurlijk graag veel speelfun met broertje Ziggy.

Ziggy en ik zijn een team en zoeken samen een nieuw huisje; liefst zonder kleine bengels want daar schrikken we van. Ook andere katten zijn geen goed idee. Aan ons 2 ga je alvast genoeg hebben hoor. Die broer van me is een echte aandachtstrekker, speelvogel en knuffel. Ik kom wel eens meedoen, maar nu heb ik nog veel geduld nodig dat ik op mijn tijd kan loskomen.

Wil jij ons deze nieuwe kans geven? Wij zijn alvast héééél dankbaar.

Storm wordt graag met zijn broertje Ziggy geadopteerd!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!