Coco

Poes
1 jaar


Hoi, ik ben Coco.
Soms noemen ze mij ook wel eens babbelkous. Ik laat wel van mij horen als er wat lekkers op het menu staat. Tja, ik moet toch laten horen dat ik graag een hapje wil! Hoe zou je zelf zijn? Ik kom uit een grote zwerfkatten kolonie, daar was het ieder voor zich. Ik leerde daar mijn beste vriend Nino kennen. Wij zijn 8 pootjes op 1 buik!
In het begin was het wel raar, zo onder jullie mensen. Maar ik had snel door dat jullie culinair nogal getalenteerd zijn. Tja, dan smelt je… Kwestie van het beste uit het leven te halen he! Wanneer ik niet aan het tafelen ben kan je mij terugvinden in een knus mandje samen met Nino, of op jacht achter een speelpluimpje. Zijn dat leuke dingetjes zeg!
Ik kom graag wat tegen je been aan schuren, en een babbeltje slaan. Alleen vind ik door mijn hele avontuur een handje bij mij in de buurt nog een beetje eng (behalve als er wat lekkers in zit). Gelukkig is mijn motto ‘Tijd heelt alle wonden’!
Een hard geluid of plotse beweging kan mij nog wel eens doen schrikken, vandaar heb ik liever geen kleine trippelende voetjes in de buurt.
Nino en ik zijn nu klaar om de volgende stap te zetten. Wij kijken er namelijk ontzettend naar uit om een vast stekje te hebben, met iemand om gezelschap te houden. Hoe gaat dat gezegde ook weer? Ohja… ‘Oost west, thuis best’!

Veel liefs
Coco


Coco wordt enkel samengeplaatst met Nino ♥Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!