Tibbe

Kater
1 jaar


"Vijf broodjes zalm graag, doe er maar extra veel mayo op en heb je misschien nog wat tonijnsalade?"
"Komt in orde, kunnen we meteen afrekenen? Dat is dan even tellen.... 2,3, onee 5 knuffels. Voor 6 knuffels krijg je er een bakje water bij." Juffrouw Annie streek haar schort recht, hield haar hoofd schuin en gaf me een knipoog. Ik besloot haar 10 knuffels te geven!
Ik woonde noodgedwongen op de parkeerplaats van een broodjeszaak, zo'n dumpactie weer, zeggen ze hier. Is normaal, schijnbaar is het geoorloofd om ons af te danken. Gewoon, omdat het kan...
Mijn vrienden en ik maakten er het beste van. Ik was de sociaalste , dus ik moest het aanpappen met de juffrouw van de broodjes. Mijn ene vriend is goed in schuilplekjes zoeken, de ander gaat op onderzoek, weer eentje die slaapt gewoon onder de auto en de laatste heb je niks aan, want die heeft enkel oog voor vrouwelijk schoon.
Maar goed, om een lang verhaal kort te maken. We zijn allemaal gevangen en ondergebracht daar waar ik nu ben. Ik mis juffrouw Annie wel, maar hier hebben ze ook schoon volk en ik knuffel graag met het personeel. Broodjes zalm zitten er niet meer in, ik krijg nu haute cuisine. Ik mis de mayonaise!
Ik ben een liefje, een knuffelaar, een zacht hartje en heb een jaloers kantje. Ligt denk ik allemaal aan juffrouw Annie, ik had haar aandacht voor mezelf en hier moet ik aandacht delen en dat is soms slikken. Als ik hier broodje zalm roep, dan moet ik echt zwaaien met mijn pootjes, want aandacht delen met 50 katten is voor gevorderden. Ja ja.
Kindjes zijn lief, ik ben lief, we zijn samen lief. Adopteer mij!
Kussssjessss! En ik doe het nu allemaal voor niets, pro deo ;-)

Heel lieve kater, komt altijd naar ons toe, als we de kamer binnenkomen. Andere katten verdraagt hij, maar hij kan heel jaloers reageren als je andere katten aandacht geeft.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!