Loulou

Poes
5 maanden


Hi, ik ben Loulou oftewel Loutje Petoetje, want zo noemt mijn opvanggezin me ook wel eens.
Gevangen op een nare plek ben ik onder de vlooienpoep aangekomen in mijn opvanggezin. Ik voelde me slecht dus het kon niet anders zijn dan dat die mensen ook slecht waren ... "don't touch me" dat probeerde ik alles en iedereen duidelijk te maken.
Ik kreeg een plekje om te slapen, elke dag lekker eten en vers water, ik kreeg zelfs een badje onder lauw stromend water om van die vreselijke jeuk af te komen, ... man dat was ontspannend! Je zou het niet verwachten maar ik vond het heerlijk, tongetje uit mijn mond en chillen maar. Dat badje moet ook het moment geweest zijn dat ik mijn grootste angst tegenover mensen opgegeven heb. Ik ben nog niet helemaal mee, nog wat argwanend maar oh jongens die tummy scratches die ik krijg, dan hou ik het niet meer, dan spin ik de hele kamer bij elkaar en rol ik nog eens extra door op mijn rug ;-)
Wil jij mijn vertrouwen winnen en op mijn heel vaak op mijn buikje krabben? Of met me spelen? Ik speel graag met muisjes, of van die zachte fluffy pluisjes. Of de ballenbaan, dat is ook wel cool!
Liefs Loulou

Loulou wordt enkel geplaatst met of bij een ander sociaal katje.
Loulou wordt eventueel samengeplaatst met Coco ♥Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!