Nino

Kater
2 jaar


Gelukkig ben ik een moedige jongen want ik vind dit wel spannend zeg, mezelf zo voorstellen. Mijn opvangmama’s zeggen ‘Gewoon jezelf zijn Nino schat’, dus hier komt ie dan.
Nadat ik werd opgevangen door zwerfkat in nood was ik nogal onder de indruk. Wat wil je, nooit mensen gezien, dan moet je een beetje de kat uit de boom kijken he. Stiekem kon ik toen al genieten van een aai over mijn snoet, maar enkel wanneer ik mij veilig voelde, verstopt in een holletje, samen met mijn vriendinnetje Coco. Na een tijdje, moet ik toegeven, werd de verleiding mij te groot. Ik begon te hunkeren naar liefde en aandacht van jullie mensen. Stap voor stap begon ik de wereld te verkennen. En nu ik de smaak te pakken heb kan ik er maar geen genoeg van krijgen. Een krabje hier, een streeltje daar, en terwijl draait mijn spinmotortje op volle toeren.
Ohja, ik heb als ervaringsdeskundige mijn hartsvriendin Coco onder de schouder genomen om haar te laten zien dat mensenhanden helemaal niet zo eng zijn. Ze is er bijna hoor! Coco en ik steunen elkaar door dik en dun. Vanzelfsprekend gaan we samen op zoek naar een gouden mandje. Je hoeft geen verhuiswagen te regelen hoor, bagage hebben we niet want wij hebben genoeg aan elkaar! Wij wachten ongeduldig op een telefoontje…

Veel lieve kopjes
Nino

Nino wordt enkel samengeplaatst met Coco ♥



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!