Lou

Kater
6 maanden


Ik heet Lou, maar dat zegt mij helemaal niks. Lou wie, mijn naam is haas. Ik ga gewoon door met spelen. Veel belangrijker. Lou is wandelen.
Speelgoed zat, allemaal gezellig, maar snoeppapiertjes en kattenbrokjes vind ik veel leuker. Knisperknasper, gooien en vangen! Homerun met een kattenbrokje, applaus! Ik win toch wel gemiddeld elke match, maar ik heb nog nooit een podium gezien.
Tikkertje spelen met mijn grote zus of die ouwe huiskat hier, zaaaalig. Volgens mij vinden ze me te blij. Zo irritant blij, begrijp je. Ik pluk de dag, huppel door het huis en tover bij ieder een glimlach op het gezicht.
Gaat gewoon vanzelf, moeder natuur, genen van mijn opa. Tot ie aan de catnip ging, moest ie afkicken.
Ik hou het bij catmilk, wil nog nuchter zijn als ik voor het serieuze werk ga: Knuffelen met jullie!
In volle besef rol ik me op schoot, draai ik me alle kanten op, AAI MIJ. Nee, niet die ander, mij. Ik sta vooraan, eerste die komt... Aaien en knuffelen, daar kun je me voor wakker maken. Ben al wakker. Zijn er nog kleine kindjes? Die vind ik ook al zo leuk, ik vind eigenlijk iedereen leuk en dat allemaal ZONDER catnip.
De wereld is een stuk leuker met grote mensen, kleine mensjes, katten, vliegen, spinnen en rommel op de grond. Ik mep rommel zo onder de bank, niemand ziet er nog iets van. Laat bezoek maar komen 🙂
Kortom, ik ben een feestbeest, sociaal dier en gezellig.
Ik ben klaar voor de grote stap, jij? Mailen maaaaar.
Kusje Lou ( 5 maanden)Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!