Jaimy

Poes
6 maanden


Ik ben de grote zus van Lou, die blije die gisteren op smoelenboek stond. Dat feestbeest.
Ik ben echter een wat rustiger typje, dus soms moet ik Lou beetje afremmen. Samen tikkertje spelen, stuk of tig keer? Hartstikke gezellig, maar als ik geen zin meer heb moet ie maar met die ouwe hier spelen, dan is het tijd voor mijn schoonheidsslaapje. Zeer belangrijk, ik wil elke morgen fris en fruitig voor de dag komen.
Ik heb trouwens mijn eigen spelletje waar ik uuuren zoet mee ben. Muisje vangen. Ik vang hem dan wel 100 x, want is maar een slome. Lou doet uiteraard ook vaak mee, kei lachen.
Met de ouwe huiskat kan ik ook redelijk overweg, hij is lekker chill, net als mij.
Dan, even zien... oja. Nieuwe dingen en geluiden moet ik even aan wennen, maar daarna mag je me fijn optillen en veel en vaak beknuffelen. Doet die kleine tweevoeter hier ook, ze draagt me rond als een echte poezenmama en dan blijf ik ook gewoon zitten. Tis een leuk ding, die kleine meid.
Maar als die naar dromenland is, zoek ik het gezelschap op van de grote mensen. Schoothangen, samen zappen,aaien, VEEL aaien. Dan verschuif ik me soms naar de vensterbank om de wondere buitenwereld te aanschouwen.
Nou, ik ben een lief, rustig zachtaardig meisje en dat was het gewoon. Adopteer mij!
Kusje, Jaimy (5 mnd) xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!