Mucchio

Kater
2 jaar


Ik mag, ik mag, ik mag… Eindelijk mag ik me voorstellen!

Mijn naam is Mucchio. Klinkt moeilijk, maar ik kreeg die naam niet voor niets. Mucchio betekend namelijk hoop. En hoop had ik nodig! Toen ik hier in het gastgezin binnen kwam was ik nog maar heel klein. 270 grammetjes. Alles werd uit de kast getrokken. Ik kreeg snel spuitjes om mijn kansen te vergroten. Ik werd in een veilige ruimte gezet. Dit alles heeft gewerkt. Inmiddels ben ik al over de 700gr en een druk, zelfzeker kereltje!

Ik ben hier samen met een vriendinnetje opgegroeid. Toch vind ik dat alles om mij draait. Mijn vriendinnetje hangt er maar een beetje bij. Ik slaap wel tegen haar aan en soms spelen we samen, eventjes. Maar het liefst speel en slaap ik bij mijn opvangmama. Nu schijnt het beter te zijn om met kattenvriendjes te spelen. Zij leren mij beter grenzen te kennen.

Ik mag nu wel op zoek naar een gouden mandje, een plekje waar alles weer om mij draait. Maar het zou wel beter zijn als er nog een kattenvriendje is voor mij. Eentje waar ik lekker mee kan ravotten, want ik ben vol energie en laat graag zien hoe groot en sterk ik al ben!

Dus, heb jij al een katje, maar plek en tijd over? Mag ik dan wel ook met jou spelen en tegen je aan liggen? Kom dan snel eens bij mij kijken! 

Tot gauw!
Pootje van Mucchio.



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!