Nanou

Poes
14 weken


Hallo, wij zijn Mylou en Nanou, zaakvoersters van het bedrijf 'Cute & Co', en wij hebben vandaag een mooie aanbieding voor u! Mist uw huis gezelligheid, sfeer en schattigheid? Wil u graag wat meer speelsheid in uw leven? Denkt u soms: 'Ik kan wel wat vrolijkheid gebruiken?' Wel, dan hebben wij de oplossing voor u; haal ons in huis en al uw wensen worden in 1 klap vervuld! Met onze schattige snoetjes, ondeugende streken en druk rondrennende poezenvoetjes garanderen wij u bij 'Cute & Co' levenslang plezier en liefde. Wat wij voor deze fantastische aanbieding in ruil vragen? Een engagement voor het leven met kost en inwoon - en heel veel knuffels, speeltjes en aandacht. Zeg nu zelf, dat is echt een koopje! Gelieve er wel rekening mee te houden dat dit een duobaan is, wij werken enkel in teamverband dus u gaat een contract aan met ons allebei. Een samenwerking met uw al aanwezige personeel zien wij ook helemaal zitten. Omdat u natuurlijk graag weet met wie u in zee gaat,stellen wij u graag even onze zaakvoersters wat uitgebreider voor. 

 

Dankzij haar diploma 'knuffelen voor gevorderden', bekleedt Nanou de functie van CKO (Chief Knuffel Officer). Zij is een ware experte in het spoorloos laten verdwijnen van balletjes. Haar hoogtepunt van de werkdag: onder het genot van een catmilkje en snackje vergaderen over de maaltijden die de bedrijfskantine deze week gaat serveren. Nanou is ook een volleerde zenmeester die je met veel plezier leert hoe je onder een zalig warm dekentje tot rust kan komen. Security valt eveneens onder haar takenpakket; zij houdt graag de wacht  voor het raam voor u zodat verdachte sujetten niet in de buurt kunnen komen. In haar vrije tijd is Nanou een fervent klimmer; krabpalen, stoelen, zetels, zolang het maar hoog is gaat zij de uitdaging aan. 

 

U hoort het, wij bij 'Cute & Co' zijn de experts als het erop aankomt om al uw poezen dromen waarheid te laten worden. Ons motto is dan ook niet voor niets; 'een dag niet geknuffeld en gespeeld is een dag niet geleefd.' Mis dit unieke aanbod dus niet en contacteer ons vandaag nog! 

 
Nanou wordt enkel met Mylou samen geplaatst


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!