Mylou

Poes
14 weken


Hallo, wij zijn Mylou en Nanou, zaakvoersters van het bedrijf 'Cute & Co', en wij hebben vandaag een mooie aanbieding voor u! Mist uw huis gezelligheid, sfeer en schattigheid? Wil u graag wat meer speelsheid in uw leven? Denkt u soms: 'Ik kan wel wat vrolijkheid gebruiken?' Wel, dan hebben wij de oplossing voor u; haal ons in huis en al uw wensen worden in 1 klap vervuld! Met onze schattige snoetjes, ondeugende streken en druk rondrennende poezenvoetjes garanderen wij u bij 'Cute & Co' levenslang plezier en liefde. Wat wij voor deze fantastische aanbieding in ruil vragen? Een engagement voor het leven met kost en inwoon - en heel veel knuffels, speeltjes en aandacht. Zeg nu zelf, dat is echt een koopje! Gelieve er wel rekening mee te houden dat dit een duobaan is, wij werken enkel in teamverband dus u gaat een contract aan met ons allebei. Een samenwerking met uw al aanwezige personeel zien wij ook helemaal zitten.

Omdat u natuurlijk graag weet met wie u in zee gaat,stellen wij u graag even onze zaakvoersters wat uitgebreider voor. Dankzij haar ruime ervaring is

Mylou het diensthoofd van de afdeling 'sfeermakerij'. Zij is een grote persoonlijkheid die veel te vertellen heeft. Haar belangrijkste vaardigheid is het achter haar eigen staart jagen, waarmee ze steeds de lachers op haar hand krijgt.  Met Mylou haalt u ook een eersteklas onderzoekster in huis; is er iets in huis dat van naderbij onderzocht moet worden? Dan biedt zij zich met veel plezier aan. Computers kennen geen geheimen voor haar en zij biedt u graag een helpende hand met al uw typwerk door over uw toetsenbord te wandelen. Milou is bovendien heel goed in het overzicht bewaren door vanop de krabpaal alles in de gaten te houden en is een absolute krak in de beste slaapplekjes vinden.

 

U hoort het, wij bij 'Cute & Co' zijn de experts als het erop aankomt om al uw poezen dromen waarheid te laten worden. Ons motto is dan ook niet voor niets; 'een dag niet geknuffeld en gespeeld is een dag niet geleefd.' Mis dit unieke aanbod dus niet en contacteer ons vandaag nog!

 

Mylou wordt enkel met Nanou samen geplaatstWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!