Flip

Kater
2 jaar


Ik ben Flip, kort maar krachtig ❤

Tot een aantal weken geleden, liep ik maar wat uitzichtloos rond te dolen.
Ik klopte aan bij wat huizen, in de hoop onderdak te krijgen, want met de koude dagen in aantocht, begon ik me toch wel wat zorgen te maken.
Net toen ik dacht het voor elkaar te hebben, werd ik gevangen en gingen we een ritje maken....ik bestierf het bijna....
Als ik toen geweten had, wat ik nu wist, was ik niet zo vreselijk in paniek geraakt. Ik kwam dus in de Villa terecht, een superfijne plek.
De zorgen over mijn toekomst vielen van me af en langzaam durfde ik te ontspannen.
Oké, oké, nog niet helemaal. Met allemaal die wisselende gezichten hier, ben ik nog wel wat op mijn hoede. Ik ben gewend om me bij gevaar te verschuilen, maar volgens mijn vrienden hier, is dat nergens voor nodig. Alleen maar lieve mensen hier.
Maar nu komt het....dit is een tijdelijke dakloze-kattenopvang, dus het is wel de bedoeling dat ik uiteindelijk een vaste verblijfplaats ga vinden.
Ze zetten ons nooit buiten hier, maar er zijn nog zoveel dakloze katjes, die ook graag warm en veilig willen zitten voor de winter. Ik weet hoe het voelt, dus wil ik ook mijn bijdrage leveren. Actief op zoek dus naar mijn eigen plekje, liefst met wat kattenvrienden, want er gaat niets boven lekker chillen en rondhangen met je maatjes. Naar buiten hoef ik niet meer zo nodig, been there, done that!
Voor mij graag huisje, haardje, hapje, dan ben ik al super tevreden.
Flip dus, een jonge, knappe gast met niet al teveel noten op de zang :-)

Wellicht tot gauw?
Flip 🐾🐾

Flip is nog een beetje schrikachtig, maar laat zich graag strelen. We plaatsen hem daarom ook niet in een druk huishouden en/of bij kleine/drukke kinderen. De aanwezigheid van andere katjes is een must!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!