Dora

Poes
7 jaar


Dora heeft haar huisje gevonden ♥
Van de euthanasiespuit naar een gouden mandje! En zo werkt dat, zo gaat dat.
In een ander dierenasiel zou ze de euthanasiespuit krijgen vanwege onplaatsbaar. Wij willen zo hard tonen dat deze schitterende dieren absoluut WEL plaatsbaar zijn. En hier alweer het levend bewijs!
Ons Doortje, onze zalige, kleffe, knappe, grappige, speelse en charmante dame. Want dat is ze, charmant en stiekem erg grappig, ook al heeft ze dat niet in de smiezen.
Tijl, haar medebewoner, ligt graag op schoot. Maar zij ook. Hij is meestal eerst, maar boeien. Ze neemt een aanloop, springt op de eerste rij, waardoor Tijl naar achter moet schuiven met een zeer verongelijkte blik.
Dora ploft niet echt subtiel op schoot en deelt de meest natte zoen uit in ons oor met een luide prrrrrrr.
Krijgt ze een valeriaanzakje dan is ze uren zoet en rolt ze op haar rug alle kanten op met het zakje stevig tussen haar voorpootjes.
Onze verzorgster had stiekem al een oogje op haar en ineens ging de telefoon: "Zeg, ik wil Dora adopteren, mag het alsjebliefttt."
Na overleg is besloten dat zij Dora in haar armen mocht sluiten. Een bekende, een groeiende liefde waar wij zeker van zijn: Dit komt goed ❤ En psst... ze blijft stiekem in de Buddy kat familie.
Dora meid, we gaan je missen, maar Tijl niet. Tijl hangt de vlag uit.
Doe het goed lieve schat, jij bent ene uit duizenden!!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!