Dolly

Poes
15 weken


Mijn naam is Dolly en ik ben een mooi kattinneke. Samen met mijn 2 broertjes en zusje logeer ik sinds een aantal weken bij een lief gastgezin, totdat wij over een paar weekjes helemaal klaar zijn voor ons forever home. Wij stoeien, klimmen en rennen hier tussen onze slaapjes de hele dag door. Ik ben helemaal niet bang aangelegd en klim tot schrik van mijn opvangmama, in de hoogste klimpalen en dan maken we, als jonge gasten van de woonkamer een racecircuit. Maar ook hebben we een aantal keren per dag onze knuffelmomentjes, qualitytime zeg maar. 's Avonds kijken we graag samen op de bank tv met onze opvangmama.
Het is hier reuze gezellig met al de andere katten, de hond Doenja en Sagera het schildpad die rond schuifelt. Ook zijn hier nog Moppie en Missy om ons de huisregels verder bij te brengen.... Spriet niet van achteren bespringen, als Doenja aan het eten is NIET bij haar bak in de buurt komen en Sagera
trekt haar poten in als je erin bijt..... Je ziet het ....wij van Houthalen, daar komen we vandaan, zijn nogal wat leven in de brouwerij gewent en ik vind het dus ook niet zo gezellig als mijn mensen hele dagen van huis zijn want ik word graag betrokken bij de huishoudelijke klusjes.
Ja en nog wat....mijn broertje Dirk en ik zijn nogal erg close en willen dus ook graag samen verhuizen naar ons nieuwe plekje. Hij heeft ook van die mooie streepjes net als ik maar heeft er witte sokjes bij aan gedaan. Wel zo makkelijk kun je ons uit elkaar houden.

Dolly wordt enkel samen met haar broertje Dirk geplaatst!
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!