Snoesje

Poes
5 maanden


Hoi!

Ik ben Snoes. Ik ben een spring in 't veld, een actief meisje. Ook wel een beetje een zenuwachtig meisje. Heen en weer spelen, met vanalles en nog wat, hier eens gaan snuffelen, daar eens gaan kijken. Nou, nu ik in een lekker warm gezinshuis zit, heb ik gelukkig geleerd dat ik ook lekker tot rust mag komen. Ergens op de krabpaal liggen of op een dekentje, waauw, wat doet het deugd dat ik dat nu kan. En ik zie dat het mijn opvangmama ook deugd doet om me zo te zien 😉

Ik word graag geaaid, en als ik je aandacht wil, dan kom ik die zeker vragen. Met kleine miauwkes kom ik je opzoeken en strijk ik langs je af. Oh ja, dan kan ik ook lekker hard spinnen. Is het al duidelijk dat ik een kleine lieverd ben? Ik word wel niet graag opgepakt, nee, brrrr, blijf ik eng vinden. Dan spartel ik me vrij en krijs ik het lichtjes uit. 

Ik heb wel graag anderen om me heen, soortgenoten, vind ik wel heel leuk dat er hier nog 2 groteren rondlopen die mij wel aanvaarden en waar ik mij aan kan optrekken. Ik speel ook wel eens met hen. Zij mogen wel buiten, ik hier nog niet, vind ik wel jammer, want dat lijkt me zó leuk.

Zo, dat is een beetje mijn verhaal. Wil je me beter leren kennen? Nou, kom maar af, graag zelfs ! Euhm, wel eerst even doen wat je moet doen hé...kattenbemiddeling...afspraak maken met mijn opvangmama...je weet het wel hé. Tot snel! Doei!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!