Wifi

Kater
5 maanden


Hallo ik ben Wifi en ik bereik ieders hart meteen. Ik ben een lief kitten, heel aanhankelijk en vol energie. Ik hou van alles wat beweegt. Bovenal hou ik van mensen.

Over het verleden kan ik niet veel vertellen want er was geen netwerk waar ik permanent opgenomen werd. Ik liep verloren want mijn GPS had geen verbinding. Dus in the middle of no where aan de rand van een bos in Pelt liep ik op de eerste mensen die ik kon vinden. Die namen me mee en belde de mensen van zwerfkat in nood.

Toen begon de grote reis voor me. Bij mijn pleegmama heb ik het wel super naar m'n zin: ik kreeg de nodige zorgen, kon mijn hongerig buikje lekker rond eten en naar hartelust spelen met de kindjes en kattenvriendjes.

Corona heeft maar weer eens voor extra vakantie gezorgd dus er is altijd iemand om mij heen. Eigenlijk vind ik die drukte prima, zelfs de stofzuiger krijgt me niet klein. Ik hou van springen, rennen, balletjes, knuffels en kattenkruid. Verder ben ik een baasje die wel kan duidelijk maken wat ie nodig heeft.

Mijn pleegmama zei me dat ik klaar was voor mijn echte familie. Ik mag een wenslijst maken, wel hier komt ie dan “ heb me lief en laat me nooit meer gaan, zorg voor me, speel met me heel heel veel want daar hou ik van. Dus heb je tijd, ruimte en veel speeltjes dan ben ik de kitten van je dromen.

Hopelijk maakte ik connectie met je hart

Vele groetjes van je hartendief

WiFiWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!