Ginger

Kater
7 maanden


Deze kleuter liep tussen een groep zwerfkatten. Ginger kreeg eten van een lieve meneer, maar hij viel meteen op. Er was iets helemaal mis met dit mannetje...
Hij kon niet goed op zijn voorste pootje lopen, deze klapte dubbel en liep vervolgens op zijn elle boog. Hmm... daar zat een stevige breuk!
De meneer besloot hulp te zoeken, Ginger moest absoluut medische hulp krijgen.
Zogezegd zo gedaan, hij kwam bij ons binnen. Jammer genoeg bleek de breuk te oud te zijn om te herstellen. Zijn poot werd tot aan zijn schouder weggenomen. Dat was voor hem een hele opluchting want met de pijnstilling kon hij weer volop genieten van de aaikes. Die aaikes dat was op vraag want hij kreeg bench rust. 
 
Wat een lieverd is dat! Beetje argwanend, maar zijn hart stond al snel open voor ons mensen. Dus het was tijd om te verhuizen naar een ander pleeggezin want daar hadden ze iemand die hetzelfde had meegemaakt en Ginger al Gauw wilde helpen revalideren.
Jullie kennen hem vast nog van Vorige post hij heet Noedels. 
 
Moeten jullie wat weten Noedels eh, heeft ondertussen een echte bff erbij hij heet Aiki. In drie minuten was de kennismaking een feit en mocht ik rustig wennen. Mijn pleeg mama zei me dat ik alle tijd kreeg dus van mij nog geen wenslijstje want ik heb hier alle balletjes die mijn hartje kan begeren. 


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!