Stella

Poes
1 jaar


Vreselijk drama
Ze kwam meer dood dan levend binnen bij een dierenartsenpraktijk. Ze was ijs en ijskoud en al volledig verstijfd...
Eerst dacht men dat er een gestorven katje was binnengebracht, maar haar hartje klopte nog heel zachtjes en zwak. Omg, ze leefde nog!
Stella had een baasje. Deze had haar een halsbandje omgedaan, maar toen ging het mis...
Haar bekje raakte verstrikt in het halsbandje, waardoor deze tussen haar kaken belandde. Ze kon niet meer eten, niet meer drinken, maar niemand hielp haar het bandje af te doen.
Haar mondhoeken begonnen uit te scheuren, de huid rondom haar kaken begonnen af te sterven. Maar niemand hielp...
Vanwege zoveel ontbering, het niet kunnen drinken en eten, begon ook haar lichaampje te verzwakken en uiteindelijk gaf haar lichaam het op. Ze zakte ineen en toen werd er wel ingegrepen.
De dierenarts knipte het bandje met een tang door en kreeg vervolgens haar lichaamstemperatuur niet meer gemeten.
Ze was uitgemergeld, extreem uitgedroogd, de kans op overleven was volgens de praktijk maar 2 %. Maar ze kreeg een kans en HOE.
Ze lag nog altijd in coma, en men kreeg haar temperatuur niet omhoog. Echter kwam hier een dag later verandering in.... heel langzaam kwam ze uit haar diepste donkere dal en werden haar redders beloond met lieve kopjes van Stella. Dankbaar en zo liefdevol ❤
Haar baasje wilde haar echter niet meer terug, die wilde geen tijd en kosten in haar steken, dus werden wij benaderd. Dan word je even stil, als zo'n mooi zieltje zo in de steek wordt gelaten. Juist op het meest cruciale moment van haar leven.
Ze wil zo ontzettend graag eten, maar dat lukt nu gewoonweg niet. Alles is veel te pijnlijk, ondanks de hoge pijnstilling. Ze krijgt dwangvoeding, maar ook dat doet pijn.
Besloten is haar onder te brengen bij onze dierenarts om een tijdelijke maagsonde in te bouwen.
Stella is zo verschrikkelijk lief. Als we naar dat magere smoeltje kijken, dan breekt ons hart, weer zo'n dier wat keihard binnenkomt.
Zoveel moeten doorstaan, zo in de kou gezet, maar zo liefdevol opgevangen door de dierenartsenpraktijk. Er zaten veel beschermengeltjes op je magere schoudertjes lieve meid.Het is gewoonweg jouw tijd nog niet. En zo is dat!
Nu nemen wij het stokje over en gaan verschrikkelijk hard ons best voor JOU doen ❤Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!