Marijs

Poes
14 jaar


En ons volgende zieke snoetje
We zijn nog steeds actief in Genk om een mamapoes te vangen, maar in de tussentijd passeren er nogal wat zwerfkatjes. En ja, dus ook zieke dieren. Wegkijken kunnen we niet en we luisteren naar de verhalen van de bewoners van de wijk.
Marijs liep al minstens 10 jaar door de straten te drentelen. Ze kreeg her en der een hapje eten van buurtbewoners, en ook had ze een eigen isomobox waar ze in kon schuilen.
Echter...de laatste tijd kwam ze niet meer uit haar box. Ze was ziekjes en moe, heel moe. Je zag aan haar oogjes dat ze het zwerversbestaan beu was. Ooit zou ze aangereden zijn met als gevolg: een gebroken pootje. Dit pootje is nooit goed geheeld.
We besloten dat haar zwerversbestaan nu maar eens moest stoppen, het was genoeg geweest. Kom maar met ons mee, dan besparen we je nog een koude nacht.
Haar droevige oogjes spreken boekdelen. Ze is bang, maar toch knijpt ze haar oogjes toe als we naar haar kijken. Ze vindt het toch wel goed zo...
We denken dat ze last heeft van haar bekje, dus na het weekend op bezoek bij onze dierenarts!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!