Ava

Poes
2 jaar


Gered van de euthanasiespuit
Op het nippertje...
Deze timide jongedame Ava, werd een paar dagen geleden bij een dierenarts in Vosselaar binnengebracht. Ze was een zwerver die gesteriliseerd zou worden en terug mocht naar de oude woonplek.
Maar! Toen werd er een aidstest gedaan en ja... ze was positief getest. Zo'n positief streepje zou dramatische gevolgen hebben voor Ava. Ze mocht niet meer mee met de melder, ze stond op voor de euthanasie.
De dierenartsassistente had er het hart van in, en besloot overal rond te bellen voor opvang, maar het werd overal een neen.
Wij zitten bomvol wat betreft opvang aids-positieve katten, maar een spoedgeval? Een mooie meid die anders vandaag zou zijn ingeslapen? Die konden we niet aan haar lot overlaten.
Onze veldwerker is vervolgens helemaal naar Vosselaar gaan rijden, want dat was nou niet echt naast de deur. Een enkeltje was al 1 1/2 uur rijden.
Maar ze is nu bij ons, onze Ava. Mooie lieve Ava ❤
Ze is nog erg onder de indruk van alles, maakt zich klein, wil liever niet gezien worden.
Je hebt wat meegemaakt jij meisje, zucht.
Maar nu ben je veilig, er gaat niks engs gebeuren en als jij je wil verstoppen? Dan doe je dat gewoon, alles op z'n tijd. Welkom Ava ❤Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!