Eos

Poes
6 jaarIn het kattencafé van Zwerfkat in Nood, 'Kat op schoot' hoor ik ze al roepen: "Neeee, niet Eos, die moet bij ons blijven!"
Jammerrrr, ik ga mezelf toch in de schijnwerpers zetten. HA.
Ze zijn momenteel aan het oefenen in het café, want het is nu nog niet open, en ik mocht hier als eerste mijn intrek nemen.
Kijk, ik vind het hier hartstikke leuk hoor, zoveel lieve verzorgers die ik al bij de deur opwacht en verwelkom met mijn zachte zangstem en die allemaal gek op me zijn, maar er loopt hier nog zo'n Britse Korthaar rond die ik behoorlijk stom vind.
Pas op, ik vecht daar niet mee hè, ik grom gewoon en eis de helft van het café voor mezelf op. Beetje jaloers typje ikke, ik wil alle mensen voor mezelf hebben. Zo kan ik van schoot naar schoot hoppen en dan al vleiend en spinnend adorerend naar je knipogen. Ik ben helemaal ZOT van jullie mensen ❤
Ik trippel vrolijk door het café en er is gezorgd voor entertainment. Ik sjees achter balletjes aan, speelgoedmuisjes en ik geniet van een valeriaantripje.
Ik ben aids-positief, maar als je naar mijn ronde lichaam kijkt dan weet je dat ik in perfecte conditie ben en nergens last van heb.
In dit katten adoptiecafé stoppen ze al snel met poetsen, omdat het veel leuker is om met mij te knuffelen en klef te doen. Dus het is daarom heel goed dat ik nu een huisje mag zoeken, anders wordt het daar helemaal niks 😃
Ik zoek een gezellig huisje voor mij alleen. Ik hoef niet naar buiten, ik vind kinderen leuk, grote mensen zijn toppie, ik ben een gezellige meid!
Nou, wat doen we... Oja! En als jij voor mij gaat? Mag je al eerder een kopje koffie komen drinken in het café, krijg je een VIP behandeling. Ik zou het wel weten 😉
Nou toeledoe! xxxxxWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!