Nell

Poes
1 jaar


Hoi hoi

Wij zijn de olijke vierling van mama Tilly, maar eigenlijk zijn we gewoon met 5 hoor want we kregen er onverwachts een leuk, schattig zusje bij. Uma heet ze. Ze had niet zo’n geluk want ze werd gevonden samen met haar broertjes zonder mama, zo erg en zo triest want haar 3 broertjes werden ziek en hebben het niet gehaald. Maar kleine Uma gaf niet op en bleef doorvechten en op een dag werd ze mee in ons warm nestje gelegd en ons mama vond dat prima dus vanaf toen hoorde ze er gewoon bij.

Nu gaan we op zoek naar een huisje om te gaan wonen. Een plekje waar we vrolijk mogen ravotten en de boel op stelten mogen zetten want jaaaahhhh wij hebben energie voor 10 ! 😊

Liefst een plekje waar we bijvoorbeeld met 2 mogen komen wonen. Altijd leuker met 2 en heum met 2 zijn we ook net iets stoerder wanneer we in een nieuwe situatie terecht komen. Al is onze Vinnie best super stoer hoor. Vinnie is het race machien van de familie en vliegt supersnel door het huis en vliegt dan ook overal tegen 😊 Onzen Tommie is dan weer het watje van de familie 😊 hij is grote broer maar met een peperkoekenhartje. Kruipt altijd vol overgave overal op tot zelfs bovenaan de grote krabpaal… en durft er dan niet meer af hahaha.

Ons Fritske dat is onze rustige broer, beetje dromerig en komt altijd wat later. Vind mama’s melk ook nog altijd het lekkerst en handiger dan zelf te knoeien met die vleespapjes 😊

En dan heb je natuurlijk ons Nell nog he. Cutie eerste klas, mega fotogeniek, lief, schattig én grappig en dus het allerliefste zusje van de hele wereld. Al telt dat eigenlijk ook voor ons kleine Umaatje. Ons molleke, ons knuffeltje maar vooral ons kleine vechtertje. Ze heeft het moeilijk gehad maar is blijven vechten en kijk nu wat een schattig ding 😊 Ieder van ons wil wat graag een huisje samen met haar delen. Natuurlijk kunnen we niet allemaal per 2 verhuizen nogal moeilijk als je met 5 bent of wil iemand misschien 3 leukerds in huis halen ? ! 😊 Een huisje waar al een leuke gezellige andere kat rondhuppelt kan ook natuurlijk al moet die wel met ons willen spelen hoor want anders gaan we ons vervelen.


Zo mensen nu is het aan jullie. Zoveel mooie leuke snoetjes om in jullie gezin te verwelkomen.

Laat maar snel weten met wie jullie willen daten.

Formuliertje invullen en dan is het spannend afwachten.

Liefs,

Vinnie, Frits, Tommie, Nell en Uma



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!