Tijgetje

Kater
6 weken


Hoi! Mijn naam is Tijgetje omdat ik eruitzie als een echte tijger. Verder sta ik ook bekend als Pateeke, Dikkie en voor mijn groupies Schattenbol.

Mijn soortgenoten staan bekend om hun eigenzinnigheid en wees maar zeker, ik ook. Hoe dan ook, met mijn charmes en schattigheid weet ik toch iedereen voor mij te winnen, zelfs al haal ik soms wat kattenkwaad uit.

Ik volg mijn instinct en pik nieuwe zaken snel op. Street-smart zoals ze dat noemen, want ik kom van de straat. Tussen mijn dutjes door ben ik een echte wervelwind. Ik heb iemand nodig die veel tijd met me kan doorbrengen en met mij kan spelen. Dat doe ik namelijk graag. Zet me niet in kleine ruimtes, mijn ogen staan altijd op avontuur en wil graag de wereld (a.k.a. het huis) verkennen.

Ik ben een echte kat: ik klim graag, ik ren graag, ik jaag graag op bewegende prooitjes. Het zou fijn zijn mocht(en) mijn adoptieouder(s) hier rekening mee houden :)

Groetjes

Lil’ Tijgetje (das mijn rapper naam)

Tijgetje heeft nood aan soortgenootjes om zijn energie te lozen. Daarom wordt hij enkel bij een andere speelse kat geplaatstWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!