Mimi

Poes
16 jaar


Blind, doof, mager, verzwakt in de regen...
Ze is heel oud, blind en doof. Verzwakt, uitgedroogd en op zoek naar hulp. Dieren weten dat, wanneer ze om hulp moeten vragen...hun leven lag op de weegschaal.
Gelukkig kwam er een lief meisje op haar pad. Een studente, die oog had voor dit verzwakte oude dametje. Het weer was zo slecht, de regen was echt niet goed voor haar. Ze mocht mee, mee naar binnen.
Maar het was weekend, en er kwamen ook nog feestdagen aan. Wie kon ze bellen? Niemand zou vast opnemen...
Maar gisteravond werden wij gebeld en we besloten onmiddellijk te helpen. We kregen foto's te zien. We zagen haar knokige lijfje, ingevallen snoet, doffe vermoeide oogjes, haar breekbaarheid.
We maakten een afspraak met onze dierenarts, haalden haar onmiddellijk op en mochten gelukkig naar de praktijk komen.
Ja, ze was compleet uitgedroogd, amper kracht in die magere pootjes, haar vacht hing vol klitten, maar dankbaar, dankbaar ❤
Zodra we aandacht aan haar gaven, ging die ronkmachine aan, ze wist geen blijf met haar blijdschap. Wat een kanjer.
Ze moest onmiddellijk aan het infuus en we lieten ook bloed nemen.
Nu blijkt ze eigenlijk van alles te hebben, wat heeft ze eigenlijk niet?
Ze is blind, doof, ze heeft een longontsteking, luchtwegproblemen, ze is nierpatient, en straks worden er foto's gemaakt en wordt de bloeddruk gemeten. Als deze veel te hoog is, kan dit te maken hebben met het feit dat het netvlies van haar ogen begint los te laten.
Dit zeer hoogbejaarde katje is nu gelukkig stabiel, ze heeft een ijzersterke drang om te leven en ze is ook nog eens verschrikkelijk lief ❤ Wanneer zij echt de wil heeft, wie zijn wij dan om niet met haar mee te gaan? Ze verdient de allerbeste zorg en medische aanpak.
Maar alles gaat weer enorm veel geld kosten en ja, dat hebben we voor omaatje over.
We houden jullie sowieso op de hoogte!!
Dank jullie wel xxxWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!