Noenoe

Kater
11 weken


.Hoi, ik ben Noenoe.

Ze hebben mij op een avond helemaal alleen gevonden. Ik was heel veel lawaai aan het maken, want ik ben absoluut niet graag alleen.

Toen ik aankwam bij mijn opvanggezin was ik meteen terug gelukkig. Ik had een speelkameraadje Zoey die vanaf de eerste minuut met mij is beginnen spelen. Dat is 1 van mijn 3 favoriete bezigheden, ravotten met mijn speelkameraadje. Ook in mijn eentje kan ik me gerust bezighouden als mijn maatje even wil rusten. Dan cross ik heel het huisje rond. Maar met twee spelen vind ik toch nog steeds leuker dan alleen.

Mijn tweede favoriete bezigheid is eten. Ik eet echt alles graag. Zelfs het eten dat ik niet mag opeten van mijn oudere soortgenootje ga ik stiekem altijd opeten.

Van al dat spelen en eten wordt ik uiteindelijk wel moe. Dus ook dutjes doen is iets waar ik wel van hou.

In het algemeen ben ik best wel een deugniet die nergens bang voor is. Ik ga graag op ontdekking en wil overal op of onder gezeten hebben. Ik wil elk hoekje van elke kamer verkennen.

Ik laat mij gemakkelijk oppakken, maar als ik in een speelse bui ben ga ik ook snel terug willen ontsnappen. Wanneer ik moe ben kan je mij wel uitgebreid knuffelen en blijf ik graag wat langer op je schoot liggen.

Heb jij een huisje waar ik me in kan uitleven, liefst met een speelkameraadje erbij, geef me dan snel een belletje.

Liefs Noenoe Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!