Joy

Poes
2 jaar


Joy het kattencafé katje
Jazeker, ik logeer tijdelijk in kattencafé Kat op schoot. Beetje leuk doen met de klantjes en de kindjes.
Met mij moet je trouwens opletten, ik vind iedereen leuk. Ken je dat? Dat je naar buiten loopt en die boodschappentas wel erg zwaar weegt? Ik zou er maar in kijken. Ik ga zo met je mee 🙂 Nu, ik snap wel dat alle bezoek mij lief vindt en mij zo ongezien wil meesmokkelen, maar ze houden dat hier in de smiezen, zou het niet durven proberen!
Het is ook sterker dan mezelf. Zie de wereld altijd van de onschuldige kant, het leven moet je volledig omarmen, zelfs letterlijk. Ze vinden me hier allemaal een coole meid.
Heb jij trouwens kleine kindjes? Kan ik altijd van pas komen, ik sleep graag met knuffels. Wanneer jouw peuter onbedaarlijk blijft huilen, omdat meneer Beer weer eens foetsie is? Schakel mij, Joy Sherlock in, dan zal ik eens gaan speuren. Vervolgens neem ik meneer Beer zachtjes in mijn bek en breng deze snel terug bij de rechtmatige eigenaar! Kleine kans dat ik deze zelf heb versleept natuurlijk, maar ja, peuter kan niks zeggen, altijd handig 🙂
Ik ben een hele lieve sportieve meid, maar doe soms alsof ik moe in de beentjes ben. Dan ben ik zooo zielig, en wil ik gedragen worden. Werkt altijd. Gezellig op de arm wandelen en ondertussen deel ik kusjes en kopstootjes uit. Ik ben trouwens erg intelligent, ik weet hoe ik stiekem de keuken in kan duiken, zodat ze me de hele tijd weer moeten terug dragen, erg amusant spelletje.
Ben nog een jong ding, spelen doe ik naar hartenlust, klimmen in de hoogste toren, wandelen op de mezzanine en niet in de tent maar OP de tent een dutje doen.
Ik wil daten! Kom je wat drinken in het kattencafé in Tongeren? Lijkt me leuk, samen een babbeltje doen of wat wandelen. Daarna ga ik wel die grote tas in, dan wil ik mee ❤
Tot snel, lieve kusjes van mij, Joy, 1 jaar xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!