Milky

Poes
14 weken


Er zijn zo van die katjes die meteen in de smaak vallen bij iedereen: ze vinden alles en iedereen leuk, durven alles, deinzen nergens voor terug. Oppakken? Knuffelen? Oh ja, kom maar hoor!
Nou, ik ga eerlijk zijn: ik ben niet zo. Nee, ik vind het gewoon allemaal nog wat eng. Ik heb echt meer tijd nodig om aan jullie grote mensen te wennen. Ik vergelijk mezelf met een topchocolaatje. Want om écht iets lekkers te maken met chocolade, moet je je tijd nemen. De grote chocolatiers hebben er zelfs een naam voor: chocolade tempurreren. Dat betekent dat je ‘m heel langzaamaan moet laten smelten en dat moet je dus met mij ook doen. Als je voorzichtig bent, mag je me tijdens het eten wel even aaien. Dat heb ik wel al leren waarderen!
Langs de andere kant ben ik wel een echte speelvogel; met mijn zusjes en broertje ga ik he-le-maal los, vind ik helemaal (choco)toff 😊 Daarom vertrek ik hier enkel met een van hen. Heb jij dus speelgoed in overvloed en liefde en geduld in de aanbieding? Laat je dan zeker even horen.
Mijn naam is Milky, trouwens, maar we leren elkaar nog wel rustig kennen. Baby steps, toch?
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!