Demi

Poes
2 jaar


Als jullie denken: wat is dat voor een mooi gestreept grijs tijgertje?
Nou, dat ben ik: Demi !!!

Ik ben een meid van een jaartje oud en heb me op (veel te) jonge leeftijd laten verleiden door een stoere kater. Wist ik wat dat allemaal voor gevolgen zou kunnen hebben ….
Samen met mijn vriendinnetje Lizzy, die ook door die kater is verleid, heb we iets na elkaar dus een aantal kittens gekregen. De zorg voor hen deelde ik samen met Lizzy, als zij even geen zin had, dan konden haar kittens bij mij terecht, en andersom.
Maar toen onze kittens wat bewegelijker en zelfstandiger werden, liepen ze naar een gevaarlijke weg en toen is er ingegrepen. We werden allemaal gevangen en ondergebracht bij een mevrouw thuis, alle 11.
En dat was maar goed ook, want Lizzy en ik hadden een tie-wrap als kattenbandje om. Kun je toch niet geloven, want die gingen steeds strakker om onze nek zitten, er groeide al geen haartjes meer en er begonnen al wondjes te ontstaan. Gelukkig zijn die meteen afgeknipt!

Met z’n elven in de opvang was een beetje veel van het goede, dus na de weekend opvang en verzorging zijn we uit elkaar gehaald. Omdat Lizzy en ik zo goed voor alle kittens zorgden, wisten die mensen niet welke kittens bij welke poes hoorde en werd besloten dat ik, samen met de bange poesjes, zou blijven waar we nu zijn. Kon ik het goede voorbeeld geven en ze laten zien dat mensen helemaal niet eng zijn. Met trots kan ik dan ook vertellen dat we al heel goed op weg zijn.

Inmiddels verlang ik naar wat rust aan mijn hoofd en ook aan mijn lijf want die kittens denken nog steeds dat ik een melkmachine ben terwijl ze allang zelfstandig eten.
Stiekem vind ik dat ook nog wel fijn soms, zo’n intiem momentje en als ik ’t zat ben, dan jaag ik ze weg.

Mijn opvoed taak zit erop en ik zou het wel leuk vinden om een forever huisje te vinden. Als je naar me kijkt, dan begin ik al te spinnen, knijp ik mijn oogjes samen en kijk ik verliefd naar je.
Ik maak geluiden die niet echt op miauwen lijken maar wel super schattig klinken.
Kom nog niet bij je op schoot liggen maar wil wel vaak een knuffel en een aaitje hebben en kom die dan ook regelmatig halen.

Ben nog een jonge speelse meid, zou het wel leuk vinden als je al een katje in huis zou hebben of als je mij samen met katertje Dommel zou willen adopteren. Wij spelen wat af met z’n tweetjes, maar slapen ook een gat in de dag.
Mijn opvangmama vindt dat ik het verdien om een heerlijk thuis te vinden waar ik me eindelijk naar mijn leeftijd kan gedragen, zonder zorgen en gewoon lekker ‘poes’ kan zijn!

Hebben jullie na het lezen van dit verhaaltje interesse om mij, en misschien ook Dommel, een gouden mand te bezorgen, neem dan contact op met kattenbemiddeling.





 



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!