Dushi

Poes
1 jaar


.Hoi, Dushi hier …

Ik ben een mooi klein poesje, sprekend mij mama Demi en wil later als ik groot ben, net zoals zij worden.
Maar dan heb ik nog wel wat werk te doen, want ik ben nog niet zo dapper als dat zij is. Volgens mijn opvangmama ben ik wel heel goed op weg.
Zo bang als ik bij haar binnen kwam, zo blij ben ik nu als ik haar zie. Ze kan heerlijk aaien maar het heeft even geduurd voordat ik bij haar op schoot sprong. Ik geef haar dan net zo’n poetsbeurt als de rest. Hoeft zij zich niet druk te maken over de gasprijzen, ik hou haar wel schoon …

Er loopt hier nog een poes rond, die woont hier, en die vind ik wel heel interessant. Die heeft een enorme staart met lange haren en daar steek ik mijn neus graag in. Vindt ze niet leuk … maar ik blijf ’t lekker toch doen.

Ik slaap en speel graag met mijn broers, zusje en mama maar als ik een favoriet mag aanwijzen, dan is dat toch echt Daantje. We zetten samen lekker de boel op stelten, met ons is het nooit saai. Als we wakker zijn, rennen we rond, trap op, trap af, met een balletje of met een muis, het maakt ons niet uit, als we onze energie maar kwijt kunnen. Soms grijpt Daantje mij en dan begin ik wat te piepen maar zodra ik de kans krijg, dan grijp ik hem. We zijn erg aan elkaar gewaagd en vallen daarna lekker tegen elkaar in slaap.

Wel moet je weten, dat ik andere mensen dan mijn opvangmama nog een beetje eng vind. Je zult dus even geduld met mij moeten hebben maar met Daantje aan mijn zijde, komt alles goed.


Dushi wordt samen met Daantje geplaatst.


 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!