Dibbes

Poes
1 jaar


Mijn naam is eigenlijk wel lief. De encyclo zegt dat het een soort troetelnaampje is. Als ik een beetje een brutale inborst zou hebben zou ik het uiteraard beamen, maar ik ben een bescheiden typje. Een zachtaardig meisje, misschien toch ook wel beetje troetelachtig!
Wanneer de dag begint, rek ik me langzaam uit en kijk nieuwsgierig om me heen. Hey, waar is iedereen? Zachtjes maak ik me kenbaar door korte miauwtjes. Zodra ik voetstappen hoor, dan maak ik een kort sprintje om liefkozend tegen je benen aan te vlijen.

Mijn blik zegt genoeg, dus de aaisessie kan beginnen. Moet ik je wel voor kennen natuurlijk, ik heb geleerd niet zomaar vreemde mensen te vertrouwen. Is een gezonde instelling zeggen ze hier.
Geduld wordt meteen beloond, want dan ben ik een liefje, jouw schatje. Jouw troetel 😉

Mijn favoriete bezigheid is spelen. Ik ben dol op elastiekjes, stokjes en veertjes. En wat ik het allerleukst vind, is om te apporteren. Ze zeggen hier dat ik dat beter doe dan een hondje, al leg ik de spullen soms wat verder van je weg zodat jij zelf ook een beetje in beweging blijft. Dat is goed voor je!

Ik kan echt de hele dag door spelen, totdat ik moe ben en dan lekker ga slapen. Ik heb hier plekjes genoeg om te liggen, lig graag aan je voeten maar ’s avonds kruip ik het liefst bovenop je om me daar lekker te nestelen en te laten kroelen.

Bijna alle collega’s van mijn opvangmama weten wie ik ben, omdat ik steeds door het beeld loop tijdens Teams meetings. Hoor dan allemaal ‘Ooohs’ en ‘Aaaahs’ en probeer altijd de cursor op dat grote scherm te vangen.

Of ik laat ze allemaal zien hoe goed ik kan apporteren door de hele tijd elastiekjes op het toetsenbord neer te leggen en al miauwend aan te geven dat het speeltijd is, geen werktijd!

Heb al veel mensen een persoonlijk berichtje gestuurd waarin ik aangaf dat ik klaar ben voor adoptie maar niemand begrijpt mijn berichten. Of dit nu komt door mijn geheime taal of het feit dat ik gewoon over het toetsenbord heen loop, geen idee….

Ben een onbevangen energieke lieve meid, maar mag nog wat meer zelfvertrouwen kweken bij mensen die ik niet ken. Maar dat komt vast goed met jou!Ik zou graag een nieuw avontuur aangaan, liefst met jou. Heb je al een kattenvriendje, prima, kunnen we fijn speelgoed delen 🙂

Ben 7 maandjes jong, een hartverwarmertje ❤
Doei! Dibbes x



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!