Dibbes

Poes
6 maanden


.Laat ik mezelf eens voorstellen, ik ben Dibbes.

Dibbes, hoor ik je denken, wat is dat nou voor een naam ….
Nou, mijn opvangmama wist niet of ik een katertje of een poesje was toen ik net bij haar kwam, dus heeft zij mij zo genoemd.

Dibbes is in het Amsterdams een troetelnaam voor ouderen en voor huisdieren. Het mag duidelijk zijn dat ik geen oudere ben maar een schattig poesje, zo is gebleken.
Een mooi getijgerd poesje en de bovenkant van mijn staartje is helemaal zwart. Als ik lekker heb geslapen en ik zie niemand om me heen, dan miauw ik eventjes tot ik iemand hoor. Daar ren ik dan vervolgens op af om even lekker geaaid te worden.
Maar, ik moet je wel kennen, anders hou ik me op de achtergrond.

Geduld is het key word maar dat wordt dan ook wel beloond. Als ik weet dat ik je kan vertrouwen dan ben ik een liefje. Nog geen schootkat, maar dat kan natuurlijk altijd nog veranderen.
Ik kan lekker spelen, loop regelmatig met muisjes in mijn bek rond en ravot wat met de rest die hier rondlopen. Kan wel enorm piepen als ze wat te hardhandig met mij spelen, maar sta mijn vrouwtje!

Ben op zoek naar een thuis waar ik tot mijn recht kom, waar geduldige mensen wonen die mij de tijd geven om op te groeien tot een zelfverzekerde poes.
Heb jij een lekker mandje, wat snoepjes en wat speelgoed in huis, dan kom ik graag bij je wonen. Misschien heb je al een kattenvriendje in huis, kan ik het vast goed mee vinden.

 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!