Dommel

Kater
6 maanden


.Ik ben Dommel, nee, niet dat riviertje in Nederland of een pratende luie hond die graag veel eet maar katertje Dommel.
Heb deze naam gekregen omdat ik volgens mijn opvangmama zo lekker weg kan dommelen, urenlang in een mandje, op een kleed, op de bank of op de vensterbank.

Al die slaap heb ik hard nodig, want als ik wakker ben, moet ik op muizenjacht. Of op balletjes jacht. Of op haarelastiekjes jacht, Of op propjes jacht. En heel soms op brillen jacht, ja … alles wat op mijn pad komt, daar kan ik mee spelen!
En alles wat ik gevangen heb, dat leg ik in mijn voerbakje neer en soms in mijn waterbak. Heb ik het idee dat ik ook wat bijdraag aan de voedsel voorziening hier in huis.

Ben een katertje dat wel de spreekwoordelijke kat uit de boom kijkt, je zult wel geduld met mij moeten hebben want ik vertrouw niet zomaar iedereen. Als je mijn vertrouwen verdient, dan kom ik mijn aaitjes halen. Vind het echt heeeerlijk als je mij onder mijn kinnetje aait.
Ik speel/worstel graag met Demi. Ik weet niet of zij mijn mama of mijn surrogaat mama is maar weet wel dat zij ontzettend lief voor mij is en dat we samen lekker kunnen ravotten. Zou het dan ook heel fijn vinden als ik met haar geadopteerd zou worden maar als je al een ander katje in huis hebt, kan ik het daar ook vast goed mee vinden.

Ben jij iemand die mij het geduld wil geven dat ik nodig heb om een grote stoere jongen te worden, neem dan contact op met kattenbemiddeling.

 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!