Lientje

Poes
2 jaar


Lientje is een jonge mamapoes van 6 kittens. Zij is ongelooflijk aanhankelijk. Het liefst zou ze altijd bij je in de buurt liggen en af en toe om een aaitje vragen. Ze kijkt je altijd bevestigend aan, zie je mij? Ja! Yes dan knipper ik met mijn oogjes.

Als je tegen haar babbelt miauwt ze terug. Ze deinst niet terug voor een gezellige koffieklets.

Zij is jong & dus ook nog wat speels, maar vooral heel zachtaardig. Zij speelt het liefst met speeltjes gedrengd in Valeriaan of kattenkruid. Het wild rondlopen laat zij over aan haar kittens.

Op avontuur gaat ze super graag. Ze springt overal op…dus met haar haal je geen schildpad in huis. Zij springt op tafel, op de kast, op het aanrecht en ze ligt graag in de weg. Dan kan je haar zeker aan vast zien en een aaitje geven.

Zij had onmiddellijk nood aan contact met andere volwassen katten. Dit heeft ze hier dan ook gekregen. Zij liep na 3 dagen al rustig rond tussen mijn 6 volwassen katten. Omdat zij zo extreem lief en rustig is stoorde zij zelfs niet mijn meest gevoelige kat. Zij werd snel geaccepteerd.

Met Lentje haal je een jong katje in huis dat jouw aandacht wilt bemachtigen. Zij houdt van andere katten en speelt graag met valeriaan en kattenkruid. Een gezellig babbeltje krijg je zeker van haar.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!