Felix

Kater
8 maanden


Hier is Felix !
Ben je op zoek naar een kat die heel trouw en aanhankelijk is? Wil je een kat die jou ontzettend graag ziet en die graag zoveel als kan bij je is? Nou, dan moet je voor Felix kiezen !

Je moet er wel even je tijd voor nemen. Felix moet even wennen, en momenteel is hij heel gehecht aan zijn opvangmama. Felix heeft nodig: geduld, liefde, veel bevestiging, genoeg aandacht, veel zalige aaikes en knuffels, en uiteindelijk ook graag geregeld wat lekkers 😋.
Als je dit ziet zitten, en je wil er even je tijd voor nemen om hem te laten wennen....nou, he's your match !

Hij is evengoed wel een spring in 't veld hoor. Hij ravot wel graag, met speelgoedjes of als het kan ook fijn buiten. Dus als jij evt ook een buiten kan aanbieden op termijn zou dat wel.fijn zijn.

Andere katten? Hier is hij niet zo makkelijk in, hij kan daarin nogal wild en onhandig (onvoorspelbaar) overkomen, hoewel hij geen verkeerde bedoelingen heeft, maar toch zien andere katten het niet altijd zo zitten met hem. Moet hij met andere katten? We denken van niet, als hij een liefdevol persoon heeft, gaat hij wel tevreden zijn.
Toch met andere katten? Dan voorkeur geven aan een jongere, nog kleinere kat waar hij mee gematcht wordt.

Maar dus, kijk nog eens naar die sprekende ogen van hem? Kijk er eens echt heel diep in...zie je wel, die zijn speciaal gericht op de liefdevolle persoon die mij ook graag ziet. Wil jij die liefde ook voor jou voelen? Kies dan maar, kies maar voor Felix 💚.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!