Presley

Kater
13 jaar


Hallo iedereen!

De naam is Presley, zoals de zanger, en dat is niet voor niets. Zingen kan ik als de beste, al mis ik heel wat noten. 😀 Ik kan het zelf helaas niet horen dus de decibels schieten soms de lucht in. Ja, kwaaltjes die er wel zijn, die komen met de leeftijd. Mijn gewrichten zijn niet meer wat ze geweest zijn en ook mijn schildklier werkt niet optimaal maar met de juiste medicatie voel ik daar helemaal niets van. Als grote avonturier horen mankementen er nu eenmaal bij én klaar om te stoppen met ontdekken ben ik nog niet! In elke omgeving voel ik me razendsnel thuis. Tijdens mijn reizen heb ik wel wat vijanden gemaakt, van katten en honden moet ik niets afweten. Mijn beste vriend is de mens! Alle mensen, klein en groot, zolang ik maar aandacht krijg. Enorm veel aandacht, want dat verdien ik na al die rondreizen. Avonturier zijn is soms een eenzaam leventje en tegen alleen zijn kan ik niet goed meer tegen.

Wat ik zoek in mijn nieuwe eigenaar(s): een warme thuis waar ik de baas ben! Veel gezelschap en heel wat geduld. Mijn gastgezin zegt dat iemand die zelf hardhorig is perfect zou zijn, wat een belediging voor mijn ballades.😻

Wat bied ik: knuffels! Enorm veel knuffels! Ik ben er graag bij en die taak neem ik heel serieus. Een zittend gat heb ik niet maar ik laat je nooit alleen!

Dus ben jij iemand die zelf heel veel thuis is en gek is van Presley medly's... moet je zo'n formuliertje invullen.

Liefs x
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!