Eleanor

Poes
2 jaar


Hallo ik ben Eleanor

Ik ben op zoek naar een eigen gouden mandje. Op een dag hebben mensen mij gevonden langs de kant van een drukke baan samen met mijn kittens. En voor ik het
wist zat ik plots in een pleeggezin. Daar kon ik bekomen van het buitenleven! Want dat was me wat hoor. Maar dat oude leventje heb ik in mijn rugzakje gestoken. Lekker weggeborgen. 

Mensen zijn best oké hoor! Krijg ik lekker eten van! Dat vind ik prima, ik lust wel graag een lekker brokje! Maar tegelijkertijd heb ik wel wat tijd nodig om die ene mens te leren vertrouwen! 

Mijn pleegmama die ken ik al goed! Die mag voorbij komen en lekker bij me zitten en dan heerlijk een verhaaltje vertellen voor het slapen gaan! Maar ik wil niet dat ze me aanraakt. Weet je ik ben nogal gesteld op mijn persoonlijke ruimte. Ja ook katten kennen dat! Wat ik zoek? Een Co-housing! Lekker samen wonen, maar met voldoende persoonlijke ruim te voor mij! Veel vraag ik niet hoor! Gewoon een veilige plek om lekker te genieten! Waar ik heerlijk mezelf mag zijn en op een hoog plekje jou mag observeren, want dat kan ik goed! En lekker luisteren naar alle spannende avonturen die je mij verteld! En als ik je een beetje ga vertrouwen geef ik je onvoorwaardelijke dankbaarheid! Die toon ik dan door eindeloos veel oog kusjes te geven! Ben ik kampioen in! Het enige wat ik vraag is het juiste eten! Ik heb nogal gevoelige darmpjes en dat vraagt dus het juist brokje. Nu mijn pleegmama vond een heel lekker brokje, zij verteld er met plezier alles over als je bij mij op date komt.  

Heb jij nog een plekje vrij bij jou in huis, waar ik ook mag komen wonen? Stuur dan snel een mailtje en dan spreken we eens af, kan je gezellig van mijn pleegmama al mijn verhalen horen en wie weet ga ik dan wel gezellig met jou mee naar huis! Groetjes en tot snel. 
EleanorWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!