Spykie

Kater
1 jaar


I'm a spy, you know.

Ik ben dus SPYKIE. Ik was met mijn mama en broer/zus bij een open veld en een groentetuin. Mijn mama en broer/zus zijn weggegaan, maar ik bleef daar. Ik heb ervoor gekozen om een spion te worden ! Ik wilde wel eens infiltreren in de wereld van de tweevoeters. Nou, mijn eerste contacten vielen goed mee...ik kreeg wat eten, en ze gaven me aaikes.
Naar het schijnt zijn ze druk aan het bellen gegaan voor mij. Ze konden me niet in hun huis nemen want daar liep een grote viervoeter rond, ze noemen het een hond, brrrrr, wat was ik bang, die deed lelijk. Maar eh, ik heb me niet laten kennen hé, een spion moet wel wat durven, dus ik deed ook heel erg lelijk terug.
Dan zijn ze me ineens komen ophalen, en nu zit ik wel in een huis, ik geloof dat ze het een opvanggezin noemen. Lekkere dekentjes, speelgoed, eten, hèhè, het leven van een spion is precies wel een tof leven sé!
Oooh, en wat vind ik die tweevoeters leuk! Die spelen en die aaien mij, heerlijk! Ik moet wel nog een beetje wennen, plotse bewegingen en geluiden maken me soms nog wat bang, maar eh, ik ben stoer genoeg hoor, ik wen daar wel aan, geen zorgen!
Alleen die andere viervoeters hier in huis, geen honden nee, maar andere grote katten, brrrrr, neeje, daar weet ik niet wat ik daar mee moet. Ik blaas en grom en doe lelijk, zodat ze op afstand blijven, en zij doen hetzelfde naar mij. Hèhè, daar moet ik nog even een spionnenboekje over gaan lezen, hoe ik daar mee om moet kunnen. Zodra ik de handleiding onder de knie heb, horen jullie nog van mij !

Handleiding gelezen, tips goed onthouden....ik ben dan maar gestopt met blazen en grommen, is ook allemaal veel te vermoeiend, ik vind vrolijk rennen en huppelen veel leuker.
Maar eh, die anderen zouden beter ook s een boekje lezen joh, die moeten toch ook nog veel leren, die blijven blazen en grommen, en die blijven ver weg van mij. Eigenlijk wel jammer vind ik....want ik zou het wel tof vinden om contact met hen te krijgen. Hèhè, ik denk dat ik mijn spionnenleven wel wil opgeven hoor, gezellig bij tweevoeters, en als er ook nog viervoeterkatten zouden zijn die mij ook aanvaarden, dat zou toch wel helemaal de max zijn! Of ook zo'n kleinere spion, dan kunnen we samen ravotten en rennen, haha!
Heb jij misschien een plekje bij jouw thuis voor mij?

Liefs, en een pootafdruk (voorlopig nog) in geheimschrift, van mij, Spykie.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!