Babette

Poes
3 jaar


Babette

Even roeren in mijn pudding latte. Ik weet heus wel wat ze in mijn pudding gooien, maar ik doe altijd beetje onwetend, vinden ze leuk.
Kijk, ik leg het uit.
Momenteel ben ik een vast gegeven in het kattenadoptiecafe, de bezoekers zullen mij absoluut herkennen. Ik ben een letterlijke caféhanger. Niet aan de toog, maar op/aan de allerhoogste post van de reuze klimpaal. Die rooie vlek, HA! Ik ben ook nog eens lief, zachtaardig en .... adembenemend mooi? Niet mijn woorden, ik hoor het gewoon op afstand. Vind ik lief.
Eigenlijk heb ik een zeer triest verleden en ja, er is nog iets wat jullie moeten weten.
Dat verleden vertel ik nog wel eens, als jij een catmilk drinkt. Met een rietje.
Ik heb een stressblaas. Yep. Eigenlijk betekent dit dat ik heel erg gevoelig ben, zo'n teer zieltje. Ik schreeuw het niet van de daken, anders is mijn imago om zeep.
Ik fluister het je toe... Mijn blaas reageert als ik teveel stress heb. Als jij stress hebt, hoe gaat dat dan bij jou? Kun je slapen, eet je niks meer of juist veel. Krijg je hoofdpijn, of moet je vaak naar de plee.
Bij mij is het mijn blaas die dan zegt:"Nee! Ik wil dit niet! Ik uit mijn stress niet zo naar buiten, ben een binnenvetter ( schreeuw het dus niet van de daken) en dan krijg je die dingen. Vrij stom.
Daarom krijg ik daar supplementjes voor en krijg ik speciale voeding.
Ik vind het eigenlijk zo oneerlijk he. Ik heb zo'n nood aan een huisje en ben zo'n lieverd. Ik ben gewoon geen fan van andere katten, dan krijg ik stress. En dan krijg je dit soort dingen en dan staan de mensen misschien niet meer in een rij voor mij. Daarom wil ik gewoon eens gezellig met je praten, ik trakteer!
Mijn dierenarts kent me en zegt dat ik zo snel mogelijk een huisje moet vinden, dan komt het goed. Ik heb met veel mensen een match in het café, maar misschien vinden buitenstaanders mij ook de moeite? Ja?
Ik beloof je mijn eeuwige vriendschap en ik zal over jou waken op de allerhoogste post! Bij mij ben je veilig, echt wel.
Heel heel veel liefs van mij en ik sta open voor een goeie dialoog 😉Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!