Anne

Poes
11 jaar


Hi allemaal,

Jullie kennen me nog wel. Ik ben samen met Juul bij Zwerfkat in Nood terecht gekomen omdat er niet goed voor ons gezorgd werd.

Ik vond niks leuk en had veel pijn in mijn mond. Mijn gastgezin bracht bij naar de dierenarts, daar viel ik in slaap en toen ik wakker werd voelde ik bijna geen tanden meer in mijn mond. Maar na een paar dagen merkte ik dat ik minder pijn had en het eten veel makkelijker ging, oh wat was dat fijn!

Want eten doe ik toch graag. Mijn eten is zo lekker en dat van jou is toch ook interessant. zullen we delen? 

Ik heb toch energie nodig voor mijn tweede kittenleven te onderhouden. Van zo'n lichtje op de grond, daar ren ik achter. Een krabpaal voor te spelen en hoog en droog te rusten. Daarna nog eens met een balletje spelen. Ja dat is mijn leven!

Andere katten en honden vind ik niet leuk, de baasjes zijn van mij alleen afblijven dus!

Aandacht vragen is aaitjes ontvangen bij mij. En hoe graag heb ik dat, misschien nog meer als eten en spelen! Ik kom zelfs op je zitten voor een goeie aaisessie. Heb ik er genoeg van niks persoonlijks, je ziet mijn mooie zwiemelstaart graag waai van achteren toch? Oké dan, dan ik draai me om voor je nog een kopje te geven. Ik krijg aandacht van jou en jij van mij, lijkt dat je niet wat? Vul dan snel zo'n fiche in, mijn koffertje is snel ingepakt voor mijn eeuwige gouden mandje.

Tot snel! Kopje, AnneWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!