Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Odette Poes 10 maanden


Hoi,
Ik ben Odette,
Het laatste kitten dat gevangen was op de camping in de Ardennen. Spannend was dat allemaal zeg. Eerst verdwenen mijn zusjes en uiteindelijk heb ik me ook maar laten vangen.
Wow een warm huisje en eindelijk terug bij mijn zusjes Twinkel en Nalu. Zaaaaaaaaaaalig gewoon. Ondertussen zijn ook de anderen mijn vriendjes. Als ze wat te wild zijn geef ik op tijd een blaasje. Ik ben ook een echte babbelkous. Ik probeer zo met jullie te praten vooral als ik honger heb laat ik je graag weten dat mijn eten op is, of als ik nood heb aan een knuffel want rrrrrr…. genieten kan ik als de beste. Ik zou het leuk vinden mocht er al een andere soortgenoot rondlopen, maar als je genoeg thuis bent om met mij te knuffelen is dat ook ok voor mij hoor. Lange dagen eenzaam in huis zijn niets voor mij want ik geniet zo van gezelschap.
Groetjes van mij en hopelijk tot gauw
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg