Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In DECEMBER 2019 hebben 12 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 08-12-2019
Jimmy
19

Joehoe, hallo! Alles goed? Ben je doen? Ik ben aan het knuffelen met mijn knuf! Ben gek op knuf.
Maar ook op jullie, ben dol op aaitjes. Krijg er geen genoeg van, mijn liefde voor jou is onuitputtelijk.
Ben nog een jonge gast, dus uiteraard hou ik van lekker ravotten en spelen. Heb jij vriendje voor mij?
Weet je, ooit ben ik als afval gedumpt in een doos samen met mijn broertje. Kun je het je voorstellen? Werkelijk waar, het moet niet nog gekker worden.
Ben er behoorlijk ziek van geweest, een kartonnen doos is nou niet bepaald geisoleerd. Bleh, echt stom.
Nu ben ik op zoek naar een zorgeloos leventje, een toekomst waar de donkere wolken zijn verdreven, waar warmte en liefde is...
Heb jij een beetje liefde voor mij?
Knuf moet wel mee!
Liefs Jimmy, 5 maandjes x

Geplaatst op 07-12-2019
Randy
vv

Schrijnende melding uit Merksem, totaal verwaarlozing van groot aantal katten, nog niet te reserveren 

Geplaatst op 07-12-2019
Lis
VV

Lis is een lieve poes.
Ze kwam hoogzwanger binnen en na twee dagen heeft ze 3 kittens het leven geschonken . 
Ze is een super mama!
Lis is nog wat timide en verlegen, maar met een beetje geduld en liefde komt dat zeker goed. 
Lis heeft het liefst een rustige omgeving zonder kids en andere dieren . 
Ze heeft een gouden nestje dubbel en dik verdiend .
Geplaatst op 07-12-2019
Robbie
VV

Weldra meer informatie!

Geplaatst op 07-12-2019
Nona
114

Zo hier zit ik dan, een beetje mooi te wezen…
Mijn broer , zus en ik, wij zaten plots in een tuin tussen de struiken. Waar mama was weten we niet. Gelukkig vond iemand ons (nou ja, we hielpen hem een beetje door heel hard te piepen), en bracht ons naar een gastgezin.
Wij hebben wel lol hier met ons drietjes. Lekker eten, beetje spelen, warm mandje. Wat willen we nog meer he.
Hier zeggen we dat wij echte “niets aan de hand” kittens zijn. Niet ziek, gezellig sociaal, niets speciaals te melden.

Dus…. Kom je ons eens bewonderen? Misschien kom ik dan wel gezellig bij jou wonen! Ik heb weinig eisen. O ja, ik ben nog klein en moet nog veel leren en ontdekken. Dat doe ik niet zo graag alleen dus als er nog een katje in huis is is dat super. En anders kan je ook nog even kijken bij mijn broer of zus. Goed geregeld he!

Tot gauw, pootje van Nona
 

Geplaatst op 06-12-2019
Jip
100

melding uit Beringen. later meer info

Geplaatst op 06-12-2019
Job
100

melding uit Beringen, later meer info

Geplaatst op 06-12-2019
Nola
114

Kijk mij eens mooi liggen hier.. Zo ben ik, super relax. Lig rustig te kijken wat de dag zoal brengt. Mijn broer, zus en ik zijn gevonden in een tuin. Met wat gegil trokken we de aandacht en zo kwamen we bij ons opvanggezin. Vind ik prima. Lekker eten, beetje spelen, lekker chillen…
Nu mag ik op zoek naar een eigen mandje. Heb jij een mooi zacht mandje? Een plekje waar ik heerlijk kan liggen? En wat speelgoed en een katje om mee te spelen?
Nou, kom dan maar eens kijken bij mij! Ik ben er helemaal klaar voor. Kom ik gezellig bij jou spelen en de mooie kat uithangen.
Zie ik je dan gauw?
Pootje van Nola.
 

Geplaatst op 06-12-2019
Bo
114

Hallo, hallo, hier ben ik dan! Mijn naam is Bo. En mij kan je niet missen. Ik kan namelijk best hard gillen. En ik doe dat ook met enige regelmaat. Ik wil namelijk niet gemist worden. Ik wil bij je zijn, de hele dag! Gezellig toch!!
Samen met mijn zusjes ben ik in een tuin tussen de struiken gevonden. Geen mama! Zielig he. Nu wil ik dus de aandacht van mensen! Samen is tenslotte veel gezelliger dan alleen.
Nu mag ik op zoek naar een eigen mandje. Dat kan gewoon, want met ons is niets aan de hand. Wij zijn hele gezellige, sociale kittens zeggen ze hier.
Dus, hebt u behoefte aan gezelschap? Heb u heel veel tijd en wilt u veel tijd met een katje spenderen? Kom dan eens op bezoek bij mij! Ik zal mijn zusjes dan ook voorstellen, misschien is het nog gezelliger als er een zusje mee komt!
Nou, tot snel dan.
Pootje van Bo
 

Geplaatst op 06-12-2019
Lenny
109

Ik ben lief Dag lieve mensen, ik hou van jullie!! Mijn naam is Lenny en ben een softie. Ik wil de hele dag knuffelen, snoezelen, kusjes geven, prietprieten, omhelzen en tadaaa... spelen natuurlijk! Ik ben een jong ding, huppel door de hele kamer en tover glimlachjes op vele gezichten. Ik zoek trouwens wel een vriendje die met mij mee wil rennen door de kamer, is gezellig. Heb jij een leukerdje die nood heeft aan een maatje? Dan sta ik klaar, yep. Maar ik hou jou in de smiezen... zodra jij lekker gaat zitten, daar kom ik aangesjeesd! Plofffff, op jouw schootje. Ik duw alles uit jouw handen, want het is tijd om jou te omhelzen en zalig te beknuffelen. Zucht, ik vind het zo leuk, kan het niet helpen. Kom je op bezoek? Ja? Ja? Ik sta al bij de deur, jij krijgt een warm onthaal

Geplaatst op 01-12-2019
Bregje
vv

Pieps, ik ben Bregje, ik leefde 16 jaar als buitenkatje, kreeg mijn natje en droogje en dat was het zo'n beetje. Geen bestaan om echt vrolijk van te worden...op zijn zachtst uitgedrukt. Gelukkig waren ze hier ook van mening dat een dame van mijn leeftijd niet meer rond hoort te zwerven. Ik verblijf sinds november dus al hier in opvang.
Ja, een lange tijd, dat weet ik...
Overigens niet zonder reden, ik kwakkelde wat met mijn gezondheid. Een reuteltje en een rocheltje, het lopen gaat niet meer zo soepel. Wat wil je, met mijn 17 jaar ben ik niet meer de jongste, bejaard noemen ze het zelfs al. Ik heb in de keuken van de Villa een hoekje gemaakt, Bregjes plaza!
Mijn mandje, eten, drinken en mijn toilet binnen pootafstand.
Dat is hoe ik het graag wil hebben en iedereen respecteert dat. Ik meld me als mijn bakjes bijgevuld moeten worden en als mijn mandje verschoond wordt, zet ik een paar pasjes opzij. Op dat gebied ben ik enorm flexibel, flexibeler dan mijn lichaam, door die vervelende artrose mank ik wat. Lange afstanden leg ik dan ook niet meer af. Ik ben geen schootkatje, maar ik tolereer jullie mensen, omdat jullie het goed met mij voor hebben. Ik heb mijn leven grotendeels zonder menselijk contact doorgebracht, dus ik weet ook gewoonweg niet zo goed hoe ik er mee om moet gaan.
Toch doe ik een warme oproep om mij, als bejaarde dame, in de winter van mijn leven, het gevoel van ware liefde te laten ervaren. Dat zou ik wel heel erg graag willen...
Wil jij mijn wens vervullen? Ik wacht op jou...
 
x Bregje
Geplaatst op 01-12-2019
Gabriel
2

Goedendag,

Ik ben Gabriël, een echte heer. Ik doe graag mijn eigen ding.

Ik hou heel erg van knuffelen en op de bank hangen samen met mijn mensen.  Ik ben een rustige en lieve kater. Mijn mensen zeggen dat mij wat mankeert,  maar maak dat de kat wijs. Ik heb namelijk nergens last van. Van mij afbijten kan ik prima al wordt er gezegd dat ik nooit iemand pijn zal doen omdat ik geen tanden heb.

2x per dag krijg ik een prik, dat vind ik geen probleem die neem ik zonder gezeur. Altijd keurig eet ik mijn dieet voer, er gaat namelijk niks boven dat speciale diabetesvoer.

Ik zoek een eigen mandje of ja een gouden mandje noemen ze dat hier. Een plekje voor mij met of zonder een ander vriendje. Zolang het maar geen hond is en al hellemaal geen klein hondje, daar hou ik echt niet van.

Kinderen vind ik heel gezellig als ze maar knuffelen als ik dat wil.

Ben jij diegene die ik zoek want ik heb wel wat eisen en je moet wel kunnen bank hangen met mij. Kom dan snel maar eens langs en roep mijn naam,wedden dat ik kom knuffelen.

Pootje van Gabriël.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg