Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

April | Maart | Februari | Januari

In APRIL 2018 hebben 5 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 16-04-2018
Remy
VV

Deze kater komt uit een vangactie uit Balen.

Later meer info

Geplaatst op 11-04-2018
Belle
VV

Ik kom uit Maasmechelen. Mijn naam is Belle. Zoals mijn naam het al zegt ben ik een mooi, lief dametje. Voor knuffeltjes ben ik ook altijd te vinden maar ik heb nu nog even tijd nodig om te wennen aan mijn verhuis. Zodra ik klaar ben voor naar mijn forever-huisje te gaan horen jullie het!

Verdere info volgt snel!

Geplaatst op 09-04-2018
Pjotr
villa vagebond

Een vrolijke gezellige bengel!

Geplaatst op 06-04-2018
Douwe
BK

Later meer gegevens.

Geplaatst op 01-04-2018
Shayne
111

Hoi hoi, mijn naam is Shayne, broertje van Poekie, Lou en Pippa, je weet wel de katjes die een tijdje bij de nonnekes gewoond hebben.

We werden daar verwend hoor, alle dagen warme melk met brood , restjes uit de keuken…allemaal heel lekker maar blijkbaar niet zo goed voor onze buikjes want toen we in de opvang kwamen bleken onze buikjes vol met vieze beestjes te zitten. Blehhhh.

We moesten dus direct aan de pilletjes en dat was eerlijk gezegd geen lachertje hoor. Wij vonden die 2 gekke dames in de opvang eigenlijk helemaal niet zo leuk en die wilden ons oppakken én dan nog eens een pilletje in de keel duwen ?! Dat liept niet meteen zoals gepland. We hebben gegromd, gesist , in de vingers gebeten…en toch is het ze gelukt dat vieze ding in onze bekjes te proppen. En wat blijkt nu…die vieze beestjes verdwenen zomaar ineens uit ons lijfje. We voelden ons ook meteen een pak beter en onze pelsjes begonnen zowaar mooi te blinken.

We krijgen hier ook dagelijks lekkere dingen voorgeschoteld…man man je kunt het niet geloven…wij zijn bij de nonnekes geboren en beetje later in de hemel terechtgekomen :)

En weet je wat nog zo heerlijk is ? Snoepjes ! Alle dagen lekkere snoepjes ! Ik ben er helemaal gek van !

In eerste instantie wilde ik die helemaal niet aannemen hoor, neen neen, ik had die opvangmama’s echt wel door hoor…een koekje voor een aaitje of een knuffel… ik dacht het niet !

Maar man er zijn van die koekjes bij…mmmmm zooooo lekker, alleen al er aan denken doet me watertanden, ik kan ze niet weerstaan dus heum…ik heb dus maar toegegeven he. Het is nu zelfs zo ver gekomen dat ik nu eerst kopjes ga geven nog voor ik een koekje heb gekregen. Straf he. Shayne je bent goed bezig hoor ik ze dan zeggen. En eerlijk…ik vind die 2 gekke opvangmama’s ondertussen ook best okay hoor. Ik begin zelfs te genieten van de dag dagelijkse aaitjes en knuffels. Ik heb ondertussen ook een nickname: Koekie monster ! Ha hoe zou dat nu toch komen … Ik wil alle koekjes heel erg graag…van zo gauw de deur opengaat begin ik spontaan te spinnen want ik weet wat eraan komt dan…koekjeeuuhhsss J

Er staat ons de komende dagen nog enkele spannende dingen te wachten naar het schijnt. We gaan kennismaken met de rest van de familie hier, We hebben ze al gehoord en geroken want we hebben al aan de deur liggen snuffelen, dus we weten dat er nog soortgenootjes zijn. Spannend. En wanneer alles snor loopt en wij ons niet gaan verstoppen onder kasten of zetels maar lekker ontspannen rondlopen en genieten dan mogen we op zoek naar een forever huisje. Klinkt goed he.

Ik en onze opvangmama’s houden jullie zeker op de hoogte en wanneer het zo ver is en mijn koekjes snoet online komt…bellen he, misschien worden jij en ik wel beste vrienden, maar haal dan zeker wel wat lekkers in huis he.

Oh ja, bij mij zaten ze er ook ferm naast hoor. Eerst werd ik Shay genoemd, een mooie meisjesnaam niet waar …alleen ben ik wel een knappe gast !

Liefs en kopje van het koekie monster.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg