Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In NOVEMBER 2019 hebben 30 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 11-11-2019
Rambo
6

Weldra meer info!

Geplaatst op 11-11-2019
Viko
109

Weldra meer info!

Geplaatst op 10-11-2019
Vito
28

Vito

Hallo lieve mensen, mag ik mij voorstellen: mijn naam is Vito (1 jaar oud)! Ik ben een zeer levendige, tikkeltje stoutmoedige, maar in de kern lieve, jonge kater met een fraai zwart glanzend vachtje, en ik ben op zoek naar een nieuw plekje waar ik de ruimte krijg om naar hartenlust te ravotten en rond te rennen.

Mijn opvanggezin heeft mij vernoemd naar de legendarische Don Vito Corleone, en eerlijk gezegd, een kleine kwajongen ben ik ook wel. Zo speel ik dag en nacht kat en muis; met een handschoen, of met je tenen. Als zwerfpoesje heb ik leren overleven in de wilde Vlaamse weides en ben ik altijd, maar dan ook altijd, op zoek naar eten. Mijn moeder heeft mij geleerd dat ik altijd eerst andermans bordje moet leegeten, alvorens ik iemands anders kaas van het brood eet. Je mag mij aaien, mits ik daar eten in ruil voor terug krijg. Kieskeurig ben ik daarbij overigens niet, vlees, vis of vegetarisch, alles verslind ik alsof mijn leven ervan af hangt. Hoewel ik mensen steeds meer vertrouw, met name die mij eten geven, en ik mijzelf zeker niet verstop, leid ik graag mijn eigen leventje. Aan mensen moet ik dus nog wat wennen, feline vriendjes heb ik daarentegen graag om mij heen. Ik heb mijn hele leven andere poezen om mij heen gehad, en ik vind het heerlijk om te rollebollen met mijn soortgenootjes. Als ik niet eet, slaap of op sokjes jaag kijk ik daarnaast graag tv, met name voetbal en natuurdocumentaires. Ik volg dan een wedstrijd lang de bal of ik kijk vol bewondering minutenlang naar mijn grote neven en nichtjes in het wild.

Kortom; ik ben een speels en onafhankelijk boefje, op zoek naar een nieuw tehuis waarin ik liefdevol word opgevangen, waar ik de ruimte krijg om te jagen, te groeien en te stoeien met andere poesjes. Een schootkat zal ik wel nooit worden, ik ben en blijf een geboren spring-in-het-veld. Veel aandacht heb ik niet nodig, eten wel. En 1 ding beloof ik: saai wordt het met mij nooit!

Geplaatst op 09-11-2019
Qinti
115

Miauw, miauw, miauw .... Nu loop eens niet weg en luister naar me. Ik blijf je toch de hele dag achterna lopen!

Ik wil me even voorstellen.

Ik ben Qinti. IK HOU VAN ALLE MENSEN!! Ik ben je beste vriend. Met mij kan je goed babbelen, ik help je met alles door je in de weg te zitten,  ik hou je warm als je je ergens neer durft te zetten. Ik ben de hele dag in je buurt en knuffel erop los.

Andere katten vind ik ook wel leuk maar dat is voor mij geen must. Als ze met me willen spelen, ga ik de dramaqueen uithangen an heel hard piepen en miauwen. Op die manier win ik altijd het gevecht.

De grote honden hier in huis vind ik ook leuk. Ze zijn heel rustig en likken me met 1 lik schoon. Ppprrrrttt ppprrrrrt ppprrrrttt... Heerlijk!

Maar waar ik het meest van hou, is eten. Elke keer ik iets lekkers krijg, doe ik alsof ik al weken niet meer gegeten heb. Zooooo een honger dat ik altijd heb!

Geplaatst op 08-11-2019
Buffy
30

Hallo, ik ben Buffy. Nee, niet die Vampier Slayer maar een super leuke 11 weekjes oude kitten.

De eerste keer dat ik op de krabpaal sprong in mijn tijdelijke huisje, keek ik recht voor me uit en zag daar een enorm knappe verschijning zitten. Ik ken alleen mijn zusje Benji en stieffamilie Bowy en Binky dus dacht: wie is die knapperd daar? Met die mooie zwarte vacht, witte pootjes en dat schattige roze streepje op het neusje. Raad eens wat? Ik zat gewoon in een spiegel te kijken..

Ik ben nu een weekje bij mijn opvangadres en ben eigenlijk wel op zoek naar een gouden mand. Die mand houd ik heel schoon, als ik op de bak ben geweest, zorg ik ervoor dat ik die keurig netjes achterlaat. Ik graaf en graaf en poets ook de zijkant van de bak helemaal schoon.

Spelen doe ik erg graag, met balletjes, veertjes en de andere kittens maar slapen is ook een hobby van me.
Lekker tegen die andere 3 aan liggen en dromen van mijn forever huisje. Ik laat me al aaien maar vind dat nog wel heel spannend. Maar als die grote mensen mij rustig laten wennen, weet ik zeker dat we het hartstikke leuk zullen hebben.

Het allerliefst zou ik graag met mijn zusje Benji willen verhuizen, zodat we een beetje steun aan elkaar hebben maar als je al een speels katje hebt of je besteedt veel aandacht aan mij, komt het ook vast goed.

Geplaatst op 07-11-2019
Vlinder
100

Gevonden in Overpelt

Geplaatst op 07-11-2019
Maurits
100

Gevonden in Overpelt

Geplaatst op 07-11-2019
Jethro
111

Weldra meer info!

Geplaatst op 07-11-2019
Louis
111

Weldra meer info!

Geplaatst op 06-11-2019
Peche
19

Hallo daar! Mijn naam is Pêche, omdat mijn opvangmama zegt dat ik de kleur heb van een perzik. Ze zegt ook dat ik het zachtste vachtje heb in de hele wereld! Dat komt goed uit, want ik geniet enorm van aaitjes. Soms heb ik wel even genoeg van menselijke aandacht, maar dat is oke want ik kan uren spelen met mijn broertje of andere katten. Hopelijk is er dus een speelmaatje voor mij in mijn nieuwe huisje! Ik ben gevonden in een doos met mijn broertje, dus in het begin was alles heel eng en moest ik steeds niezen en snotteren. Gelukkig ben ik daar nu vanaf, ik ben zelfs een hele grote en gezonde jongen aan het worden. Is mijn gouden mandje misschien bij jou thuis? Hopelijk tot snel!
groetjes Pêche !

Geplaatst op 05-11-2019
Yara
121

Weldra meer info!

Geplaatst op 04-11-2019
Sule
10

Hoi hoi,
Mijn naam is Sule en ik ben een heel ondernemend meisje.
Ik ben vorige week samen met mijn jongere pleegzusje verhuisd naar een gastgezin in Nederland. Het was wel even druk, 3 verhuizingen in een week , maar nu zitten we op onze plek. In het begin moest ik hier wel ff de kat of liever gezegd de katten uit de boom/ krabpaal kijken.
 Ook zijn er hier nog meer kittens in opvang en die zijn druk.... man oh man. Die vliegen
hier door de tent. Dat ging mij de eerste week wat te snel en ging ik liever ff rustig alleen onderzoek uit. Maar nu.... ga ik mee los. Af en toe moet verplicht slapen van mijn opvangmama. Die is daar heel streng in. Anders groei ik niet goed zegt ze.
Ook de oude katten zijn streng voor ons kleintjes. Zij nemen hun opvoedtaak heel serieus.
De oude hond vind het ok als ik wat met haar staart speel maar als ze eet moet ik uit de buurt blijven anders krijg ik een grom.Alsof ik zijn eten zou lusten...
Sagera , de schildpad gaat langzamerhand alweer in winterrust dus na een korte kennismaking heb ik die niet meer gezien.
Zo dat was het voor nu. Over een paar weekjes meer.

Geplaatst op 04-11-2019
Mira
10

Hoi hoi,
Ik heet Mira en ben pas samen met Sule verhuisd naar Een nieuw gastgezin.
Ik ben een weekje jonger dan Sule en moet nog veel slapen. Dat is eigenlijk ook mijn grootste hobby. Bij de wilde spelletjes van de andere opvangkittens blijf ik nog ff uit de buurt. Ik bekijk dat wel vanuit mijn trapje. Gisteren heb ik me voor het eerst naar beneden gewaagd en werd gelijk gevloerd door Roely , ook een opvangertje. Hee man... ik ben nog klein! Gauw weer terug naar mijn holletje dus.
Ik drink graag nog een flesje maar moet nu af en toe uit een bakje een papje zien te eten. Reuze knoeiboel word dat. Maar ik hoef dat niet zelf schoon te maken hoor. Ik word helemaal gewassen door Tessa. Eerst neemt ze me in de houdgreep, zoals alleen een ouder kitten dat kan doen, en dan begint ze aan de wasbeurt.

Volgende week ga ik wel wat meer op ontdekkingsreis hier in de kattenspeeltuin.

Geplaatst op 04-11-2019
Tucker
6

Weldra meer info!

Geplaatst op 04-11-2019
Tijgertje
6

Weldra meer info!

Geplaatst op 04-11-2019
Winny
6

Weldra meer info!

Geplaatst op 03-11-2019
Pixie
111

Hello everybody ...ben druk druk maar moet me even komen voorstellen. Nou ik ben schattig, lief, zot, speels, knuffelig, zelfstandig, een stoere chic, durfal, mega tof om in huis te hebben...kortom ik ben echt alles wat een katje maar kan zijn ! Maar wees gerust, af en toe lig ik ook in een coma want door al mijn druk doenerij geraak ik soms ook wel uitgeput en dan hang ik te hangen in een mandje of gezellig bij jou in de zetel tot ik weer helemaal fris er tegen aan kan en aan een nieuw rondje zotte, gekke Pixie begin.

Heb jij een leuk huisje waar ik in kan ravotten met een speelmaatje of kindjes die me entertainen (of heb jij zelf speeltijd voor mij) ...dan moet je zeker effe zo'n formuliertje op de website invullen. Dan kunnen we eens afspreken want ik kan al gereserveerd worden naar het schijnt. Wel beloven dat je veel , heel veel speelgoed voor mij in huis haalt he, ik wil mij niet vervelen, ik wil spelen en ontdekken ! Jullie zijn verwittigd ! En nu ben ik er vandoor...de balletjes, muisjes, tunnels...liggen op me te wachten!
Daaaagg en liefs Pixie X

Geplaatst op 03-11-2019
Ravi
14

Hey! Ik ben mooie zwarte Ravi! Mijn vachtje blinkt en mijn oogjes zijn mooi rond en vol van vertrouwen. Als je mij wilt knuffelen dan gooi ik me op mijn rug zodat je overal goed bij kan en dan zet ik mijn spinmotertje aan. Ik heb ook een hele belangrijke taak…..ik ben namelijk de grote broer van Chrisje. Chrisje is een heel mooi en lief tijgerkatertje. Iedereen vind hem zo schattig want hij is namelijk nog klein. Hij is zeker een week of 6 jonger dan mij, wij zijn brothers from another mother! We zijn samen in een doos op straat gezet en dat was wel even spannend hoor. Ik moest mij groot houden om kleine Chris gerust te stellen maar eigenlijk kreeg ik er ook wel behoorlijk de kriebeltjes van…..en dan heb ik het niet over de kriebeltjes die mijn opvangmama later allemaal van ons af heeft gehaald. Gelukkig zijn we snel gevonden en mogen we nu logeren bij onze opvangmama. Hier zijn nog 3 grote poezebeesten en die hebben enorm veel speelgoed en klimpalen waar we allemaal mee mogen spelen! Is echt kei vet. Als we dan moe zijn kruipen Chris en ik allebei tegen opvangmama aan en doen we een dutje terwijl zij ons kriebelt. ’s Nachts hebben Chris en ik een eigen kamertje en zoeken we elkaar altijd weer op om te knuffelen zodat we ons veilig en geborgen voelen. Daarom willen wij ook op zoek naar een huisje voor ons samen. Chris heeft mij nodig weet je en ik hem…Ik ben zijn grote broer! We zijn lief en gezellig en zullen jou overladen met knuffeltjes…..kijk wel uit waar je loopt want wij zitten meestal vlak naast je voeten als je iets staat te doen! Maak je een afspraak met mama en zien we je snel?! Waarschuwing……….als je komt kijken…..ben je verkocht ;-)!

Geplaatst op 03-11-2019
Chrisje
14

Hey! Ik ben mooie zwarte Ravi! Mijn vachtje blinkt en mijn oogjes zijn mooi rond en vol van vertrouwen. Als je mij wilt knuffelen dan gooi ik me op mijn rug zodat je overal goed bij kan en dan zet ik mijn spinmotertje aan. Ik heb ook een hele belangrijke taak…..ik ben namelijk de grote broer van Chrisje. Chrisje is een heel mooi en lief tijgerkatertje. Iedereen vind hem zo schattig want hij is namelijk nog klein. Hij is zeker een week of 6 jonger dan mij, wij zijn brothers from another mother! We zijn samen in een doos op straat gezet en dat was wel even spannend hoor. Ik moest mij groot houden om kleine Chris gerust te stellen maar eigenlijk kreeg ik er ook wel behoorlijk de kriebeltjes van…..en dan heb ik het niet over de kriebeltjes die mijn opvangmama later allemaal van ons af heeft gehaald. Gelukkig zijn we snel gevonden en mogen we nu logeren bij onze opvangmama. Hier zijn nog 3 grote poezebeesten en die hebben enorm veel speelgoed en klimpalen waar we allemaal mee mogen spelen! Is echt kei vet. Als we dan moe zijn kruipen Chris en ik allebei tegen opvangmama aan en doen we een dutje terwijl zij ons kriebelt. ’s Nachts hebben Chris en ik een eigen kamertje en zoeken we elkaar altijd weer op om te knuffelen zodat we ons veilig en geborgen voelen. Daarom willen wij ook op zoek naar een huisje voor ons samen. Chris heeft mij nodig weet je en ik hem…Ik ben zijn grote broer! We zijn lief en gezellig en zullen jou overladen met knuffeltjes…..kijk wel uit waar je loopt want wij zitten meestal vlak naast je voeten als je iets staat te doen! Maak je een afspraak met mama en zien we je snel?! Waarschuwing……….als je komt kijken…..ben je verkocht ;-)!

Geplaatst op 02-11-2019
Mio
115

Ciao Bella!!
Ik hoor je al denken "wat een prachtige verschijning ben jij". Mijn naam betekent dan ook schoonheid. Mooi gekozen dus..

Maar ik ben veel meer dan enkel een schoonheid om mee te pronken!
Ik ben een goede spinnenvanger, vliegenvanger, speelmaatje, gezelschap...

Ik vertoef vooral in de ruimtes waar de meeste beweging en activiteit is. Ik hoor er gewoon graag bij.
Nu moet ik wel toegeven dat ik nog moet leren om me volledig aan jullie over te geven. Ik laat me aaien tijdens het eetmoment en als ik ergens op mijn gemak lig. Maar... Ik weet niet of ik er dan van moet genieten of toch maar beter ergens anders gaan liggen.

Heeft u veel liefde en geduld, dan zijn wij misschien wel voor elkaar gemaakt!?
Met wat eten of snoepjes erbij, kunnen we veel bespreken.

Geplaatst op 02-11-2019
Kitty
8

Hey daar!

Ik ben Kitty en ik ben de kleinste van het nestje van Minnie.

Maar ik laat me door niets of niemand afschrikken hoor.

Ik klim en klauter overal op. Geen krabpaal is mij te hoog.

En ja daar is soms ook wel het mensenbeen van mijn opvangmama bij.

Gelukkig leert ze mij ook dat dit niet zomaar kan en dat de krabpalen er eigenlijk zijn om in te klimmen.

Samen met mijn broertjes en zusjes beleef ik de mooiste avonturen.

Hou jij ook van spanning en avontuur? Geef je me graag op tijd e stond een goeie knuffel?

Dan ben jij het ideale maatje voor mij!

Knuffeltje van Kitty

Geplaatst op 02-11-2019
Socs
111

Later meer info

Geplaatst op 02-11-2019
Kaatje
101

Hallo mensen,

 Knappe, speelse poes gezocht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik speel hier zelfs met mijn moeder, hoewel dat af en toe best spannend is om met zo’n grote poes te spelen.
Ik ben nog geen grote knuffelkat want ik vind spelen veel fijner. Je kan mij wel aaien hoor maar ik ben nu eenmaal druk met andere dingen bezig.
Nu weet je wat je krijgt als je mij adopteert.
Volgens mijn opvangmama mag ik ook zeggen wat ik zoek, nou bij deze mijn verlanglijstje:
- een huis met 1 of meerdere speelmaatjes. Dus geen saaie oude dozen ;-)
- Kinderen zijn oké, liefst van 6 jaar of ouder zolang ze maar voorzichtig met mij zijn en niet met mij gaan rondsjouwen want daar hou ik niet zo van
- Samen met mijn moeder Sally geplaatst worden mag ook maar hoeft niet.
- Mensen die genoeg tijd voor mij hebben om samen met mij te spelen!
- Heel veel leuke dingen om mee te spelen.

Denk je dat je een leuk huisje voor mij hebt, mail dan naar kattenbemiddeling en vul een adoptieformulier in. Ik heb al gehoord dat de dames daar hun best gaan doen om een super plekje voor mij te zoeken!

doeiii

Geplaatst op 01-11-2019
Fen
115

Hallo. Mijn naam is Fen!

Heel verlegen en voorzichtig kom ik me voorstellen. Ik heb er heel lang over getwijfeld maar nu durf ik. Samen met mijn zusje Nya mag ik op zoek naar een huisje. Een heel speciaal huisje…  Je moet weten dat ik in het begin echt dacht dat ik mezelf en mijn zusje moest beschermen voor jullie mensen.

Het duurt even vooraleer we je vertrouwen. We hebben veel tijd nodig.

Maar als ik me op mijn gemak voel dan ben ik echt een dappere jongen. Dan kom ik bij je op de zetel of op bed liggen, weliswaar helemaal achter aan de voeten maar ik kom erbij liggen. Voor snoepjes en eten durf ik zelfs heel wat meer. Ik kom de snoepjes uit je hand eten en het eten kom ik opeten als je er naast zit. En als het allemaal niet te ruw is, geniet ik van het samen spelen.

Ik moet er wel bij zeggen dat ik jullie handen best nog eng vind.

We zijn een onafscheidelijk duo en blijven dus ook lekker samen! Samen voelen we ons veilig en durven we dat ietsje meer. Dus hebben jullie een rustig huisje en engelen geduld dan willen wij graag kennismaken.

Geplaatst op 01-11-2019
Nya
115

Hoi hoi… Ik ben Nya!

Ik ben een hele mooie, sierlijke dame die zich van op een afstand graag laat bewonderen. 
Maar nu mag ik me met knikkende knieën voorstellen. Samen met mijn broer Fen mag ik op zoek naar een huisje. Een heel speciaal huisje…

Je moet weten dat het een hele tijd kan duren vooraleer we je vertrouwen. We hebben veel tijd nodig. Maar eens ik je vertrouw, zie je me elke dag meer en meer open bloeien.

Dan zie je me fier door het hele huis paraderen. En als je gaat slapen, durf ik zelfs bij je op bed komen liggen. Bij mijn opvangmama speel ik dan graag het spelletje ‘tenen jagen’. Als het allemaal niet te ruw is, geniet ik echt van het samen spelen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik jullie handen best nog eng vind.

We zijn een onafscheidelijk duo en blijven dus ook lekker samen! Samen voelen we ons veilig en durven we dat ietsje meer. Dus hebben jullie een rustig huisje en engelen geduld dan willen wij graag kennismaken.

Geplaatst op 01-11-2019
Faye
15

Hoi mijn naam is Faye. Samen met mijn broertje Loic en zusje Sienna werd ik gered vanop de boerderij. Was wel leuk daar met zoveel andere diertjes maar toch ook niet helemaal veilig voor zo opgroeiend jeugd als wij. Gelukkig konden we met z’n drietjes samen bij onze opvangmama terecht. Was wel een beetje eng in het begin. Gelukkig nam mijn broertje Loïc al snel het voortouw. En zodra ik en m’n zusje zagen dat de kust veilig was gingen we ook al snel lekker op schoot zitten. Mijn spinmotortje sloeg meteen aan. En er is hier super veel speelgoed, grote krabpalen om op te klimmen, balletjes om achter te lopen en natuurlijk mijn broer en zus om bovenop te springen. Alles doen we samen met z’n drietjes: eten, spelen, slapen, knuffelen. Yes we hebben het best druk hier. Maar tussen alle drukte door is er zeker tijd om bij mama op schoot te kruipen. Daar ga ik meteen van spinnen, prrr. Wie heeft er zin om mijn nieuwe speel en knuffelkameraardje te worden? Laat je snel iets weten? Faye

Geplaatst op 01-11-2019
Fee
VV

Fee zoekt haar persoon
Er was eens een meisje. Ze bezat niet veel, ze had enkel een rugzakje vol herinneringen. Ze droeg haar zakje overal mee naartoe. Soms maakte ze het open, soms liet ze het dicht.
Er zaten hele mooie herinneringen bij, ook al maakte haar dit droevig. Soms bekeek ze de nare herinneringen, maar dan sloot ze haar ogen. Ze ritste het dicht, resoluut, het was niet belangrijk, niet nu.
Na een lange reis, waarbij honger werd afgewisseld door een verzadigd gevoel, kwam ze aan bij Villa Vagebond. Haar ogen lichten op. Er was warmte, veiligheid, eten.
Ze zocht een donker holletje, zo zacht, en viel als een blok in slaap. Ze droomde weg, en liet alle mooie herinneringen toe. Maar ze sloot snel haar rugzakje weer, stel je voor dat de herinneringen zouden verdwijnen...
De volgende morgen keek ze behoedzaam om zich heen, dit was haar nieuwe plek. Best eng. Veel katten, veel mensen, zoveel nieuwe indrukken. Ze nestelde zich comfortabel in haar nieuwe holletje, niet te snel naar buiten, je weet maar nooit. En weer pakte ze haar rugzakje en zocht ze naar steun.
Elke dag voelde ze zich meer gesterkt en besloot een stapje naar buiten te wagen. De zon scheen door de ramen, een sprongetje op de vensterbank. Ze voelde handen over haar nekje glijden, zachte woorden. Haar keeltje werd meegevoerd en een luide prrrrrr ontsnapte. Ze voelde zich gelukkig.
Dit is wat ze wilde. Ze stopte heel snel deze nieuwe herinnering in haar rugzakje, dit kon haar helpen. Zachte handen, een aai, liefkozende woorden, ze nam het allemaal tot zich.
Fee koestert een droom. Een droom waarbij ze voor altijd in een rustig huisje kon wonen. Waar mensen haar liefdevol benaderde, want zulke herinneringen zouden geen herinneringen meer zijn. Dit zou echt zijn, voor altijd, elke dag opnieuw.
Blijdschap in haar hartje. Op die ene hele speciale plek, zou ze zo graag haar rugzakje openmaken en dan.... aan de kant leggen. Leven in het nu.
Fee zou niets liever willen.... ben jij haar persoon?

Geplaatst op 01-11-2019
Sienna
15

Hoi mijn naam is Sienna. Samen met mijn broertje Loic en zusje Faye werd ik gered vanop de boerderij. Was wel leuk daar met zoveel andere diertjes maar toch ook niet helemaal veilig voor zo opgroeiend jeugd als wij . Gelukkig konden we met z’n drietjes samen bij onze opvangmama terecht. Was wel eng in het begin. Ik vertrouwde de zaak toch niet helemaal dus blazen leek me soms de enige oplossing om die enge opvangmama uit de buurt te houden. Gelukkig nam mijn broertje Loïc al snel het voortouw, ik ben meer het ‘kijk-de-kat-uit-de-boom-type’. En wat bleek, onze opvangmama was super lief en helemaal niet zo eng. Dus zodra ik en m’n zusje zagen dat de kust veilig was gingen we ook al snel lekker op schoot zitten, in het begin nog wel met bange oogjes. Maar er is hier super veel speelgoed, grote krabpalen om op te klimmen, balletjes om achter te lopen en natuurlijk mijn broer en zus om bovenop te springen. Alles doen we samen met z’n drietjes: eten, spelen, slapen, knuffelen. Yes we hebben het best druk hier. Maar tussen alle drukte door is er zeker tijd om bij mama op schoot te kruipen. Daar ga ik meteen van spinnen, prrr. Wie heeft er zin om mijn nieuwe speel en knuffelkameraardje te worden? Laat je snel iets weten? Sienna

Geplaatst op 01-11-2019
Loïc
15

Hoi hoi mijn naam is Loïc. Samen met mijn 2 zusjes Sienna en Faye werd ik gered vanop de boerderij. Was wel leuk daar met zoveel andere diertjes maar toch ook niet helemaal veilig voor zo opgroeiende jeugd als wij. Gelukkig konden we met z’n drietjes samen bij onze opvangmama terecht. Was wel een beetje eng in het begin. Maar aangezien ik grote broer ben, moest ik natuurlijk het voortouw nemen voor m’n zusjes. Als haantje de voorste ging ik dan ook maar op verkenning. En wat bleek, onze opvangmama was super lief en helemaal niet zo eng. Al snel kroop ik op schoot, heerlijk die aandacht en die knuffels. En er is hier super veel speelgoed, grote krabpalen om op te klimmen, balletjes om achter te lopen en natuurlijk mijn zusjes om bovenop te springen. Alles doen we samen met z’n drietjes: eten, spelen, slapen, knuffelen. Yes we hebben het best druk hier. Maar tussen alle drukte door is er zeker tijd om bij mama op schoot te kruipen. Daar ga ik meteen van spinnen, prrr. Wie heeft er zin om mijn nieuwe speel en knuffelkameraardje te worden? Laat je snel iets weten? Loïc

Geplaatst op 01-11-2019
Benji
30

Hallo allemaal, Benji hier...
Iedereen in mijn (stief) familie heeft zich al voorgesteld. Nu is het mijn beurt.

Ik ben een tijgertje met witte sokken en een rood gezichtje. Iedereen die bij mijn opvanggezin op visite is gekomen, vind mij een plaatje om te zien. Word daar wel een beetje verlegen van. Maar als de veertjes aan touwtjes tevoorschijn komen, vergeet ik dat helemaal en ren me hier moe achteraan. Die veertjes zitten ook aan die vliegende beestjes die ik vanaf de vensterbank zie rondvliegen. Wauw, dat is leuk, dan ga ik op mijn achterpoten staan en probeer ik ze te pakken. Het is me alleen nog niet gelukt, dus ren ik nog maar eens achter die veertjes aan een stok aan.

Net als mijn broer Buffy, vind ook ik die handen van die grote wezens nog wel erg spannend. Maar als ik aan het eten ben, dan ben ik daar zo door afgeleid, dat ze mij wel kunnen aaien. Ook als ik lig te slapen en dat wezen gaat naast me liggen moet ik bekennen dat ik het stiekem toch wel lekker vind. En dat kan ik dan niet verbergen want dan begint mijn motortje te spinnen.

Voor mij geldt ook, het allerliefst zou ik graag met mijn broertje Buffy willen verhuizen, zodat we een beetje steun aan elkaar hebben maar als je al een speels katje hebt of je besteedt veel aandacht aan mij, komt het ook vast goed.

Kom je mij/ons snel eens bezoeken zodat je op slag verliefd wordt?


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg