Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JANUARI 2019 hebben 24 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 28-01-2019
Nikkie
4

Knock, knock… Ik ben NIKKIE!!!

Ik peins me suf mensen, hoe kan ik nou opvallen tussen al die katertjes en poesjes , dat is best nog een hele klus zeg.

Amai daar gaan we dan…. Ik paradeer graag met mijn mooie, glanzende zwarte vacht en niet te vergeten mijn licht gestreepte bruin/zwarte tijgerpootjes.

Ook kan ik heel lief kijken en daar smelten jullie hartjes toch van he.

Luieren kan ik als de beste, graag lig ik ( nu nog met mn broertjes en zusjes) boven in zo n grote ton. T liefste heeeelemaal uitgestrekt zodat ik t beste plekje heb. Op zn tijd vind ik kriebelen best lekker maar niet altijd hoor, daar moet ik echt zin in hebben en dan spin ik er lustig op los.

Ik verdien best een beetje extra aandacht toch, vinden jullie ook niet?

Dus bel, schrijf, twitter of stuur mij gauw een persoonlijk berichtje en dan zal ik eens onderzoeken wat t warmste en gezelligste plekje is bij jullie.  Miauwww!!

Geplaatst op 28-01-2019
Pimmetje
10

Mijn naam is Pimmetje ,
Sinds een aantal  maanden  woon ik in een gastgezin met nog  andere katten, een hond en een schildpad en zo kwam er een eind aan mijn  "buitenleven".  De katten zijn mijn grootste vrienden en hielpen mij bij het vertrouwen krijgen in de mensen en het begrijpen van de kattentaal. Ik hoop dan ook echt dat er op mijn volgend adres minstens een andere kat, liefst een jonge gast, woont als maatje
 Ik heb al wel geleerd dat aaien en knuffelen leuk kan zijn ( als ik uitgespeeld ben ten minste) maar  ik moet nog niet te veel drukte aan mijn lijf. Maar mijn  opvangmama kan alles doen met mij. 
 De hond hier en ik zijn nog geen maatjes en we kiezen ervoor om met een grote boog om elkaar heen te lopen. 
Meerdere malen per dag ga ik helemaal los. Samen met mijn grote en kleine kattenvrienden sprinten we door de kamer, houden een circuitje over de bank, stoel en alles wat we tegen komen. We vliegen bijna door de kamer. Ik kan van dit spelletje geen genoeg krijgen maar de oudjes zijn af en toe moe en willen dan rusten. Mijn 2 nieuwe maatjes, ook jonge opvangers, hebben meer conditie . Je moet bij mij dus wel tegen wat drukte kunnen want ik heb energie voor 3 en er is ook geen plant veilig voor mij.
Als de oudjes rusten zit ik het liefste op de vensterbank naar buiten te kijken wat er op straat en in de tuin gebeurt. De eekhoorns in de tuin zorgen voor voldoende afleiding.

In het kort, ik ben een zeer actief ,ondernemend en naar andere katten onverschrokken kereltje die Pimmetje heet en dat nu wel klaar is om te verhuizen naar een leuk gezin.
Enne zeg maar Pim!

Geplaatst op 25-01-2019
Marnic
115

Geboren buiten. Daar 12 weken hebben gewoond  en dan in aanraking komen met tweevoeters. Dat is eng. Inmiddels kan ik die tweevoeters wel waarderen. Een aaitje over mijn kopje vind ik ook wel fijn. Ben nog niet zo”n held dat ik bij je op schoot kom liggen. En in een nieuwe omgeving neem ik mijn sluipmodus aan. Mijn opvangmamma denkt dat er een echte knuffelkater in mij zit. Ik heb alleen nog tijd nodig om die tot ontplooiing te laten komen. Tot die tijd vind ik het wel interessant om je te volgen en zing ik je toe met mijn mauw concert.

 

Mijn mamma Maia en mijn zusje Mauvy hebben al een tijdje een gouden mandje. Samen met mijn zusjes Myla en Milke had ik wat meer tijd nodig. Tijd die ik gebruikt heb om uit te groeien tot een prachtig halfwasje dat  op eigen pootjes staat.

 

Heb jij veel tijd en aandacht voor mij en ben jij op zoek naar een kater met een sociaal hartje en een zacht karakter. Dan ben ik voor jou de juiste match.

Vul dan snel het adoptieformulier in. Dan kunnen we snel kennismaken.

Geplaatst op 23-01-2019
Talon
117

 

Knuffelbeer zoekt een warm huisje
 
Zou zo maar een zin zijn die mij past, maar ben dan wel een knuffelkatje en geen beer ;-)
 
Waar zal ik beginnen? hoe ik werd gevonden? weet je dat is geweest , wij werden gered, mijn broer en zusje en ik of course. We waren heel klein en weten gewoon niet wie onze mama was want wij waren amper 4 daagjes oud. We kwamen in een heerlijke warme couveuse terecht en nog belangrijker we kregen eten. We waren veilig 
 
Maar buiten die fles kregen wij heel veel knuffels, kusjes, aaitjes, liefkozingen... oooh man ik kan je zeggen: ik ben er gek op. Maar ik vind het ook fijn om jou als mens die aaitjes, kopjes, kusjes terug te geven incl mijn allerbeste spinconcert.
Ik heb wat probleempjes gehad met mijn buikje maar dit is nu helemaal in orde. Ome Brecht was dik tevreden en nu mag ik mijn vleugels uitslaan. Op zoek naar jou. Heb jij veel tijd, veel aaitjes, knuffels, kusjes en stoeimomenten voor mij? dan zijn wij de perfecte match.
 
Bijna vergeten, een poezenmaatje is heel leuk natuurlijk maar als jij heel veel bij mij kan zijn dan is het mij ook helemaal oke. Mail je anders met de dames van kattenbemiddeling dan kan je misschien wel heel snel met mijn opvangmama bellen en dan zien we elkaar snel, kan ik je meteen mijn kunstje laten zien, het apporteren van mijn favoriete valeriaankussentje. Ooh ja die moet je wel ook samen met mij adopteren.
Greetz, Talon
Geplaatst op 20-01-2019
Petros
BK

Petros zoekt jou

Goed, mijn naam is Petros en vroeger woonde ik in het verre Griekenland. Ik leefde er als een echte koning, had alles wat mijn hartje maar kon begeren. Op tijd en stond een lekkere hap, een aaitje over m’n bol en zon, veel zon…
Maar het tij keerde. Ik bleek aids-positief te zijn.
Ik kon nog een heel mooi leventje krijgen, zeiden ze, maar mijn kansen waren groter op een plek heel ver daar vandaan. Ik mocht mee in de buik van een grote vogel en niet veel later kwam ik aan in Buddy Kat. Gelukkig maar, want soms hoor ik zulke enge verhalen! Op heel veel andere plekken zou ik zomaar de dodelijke spuit krijgen. Gatver!! Hey, wij tellen ook mee hoor!

Ondertussen voel ik me bijna Koning in dit kleine Rijk. Ze hebben hier nl. speelgoed en DAT kan ik erg waarderen. Hengeltjes, muisjes, whatever... van MIJ!
Ik ben een beetje in de breedte gegroeid, maar dat noemen ze gespierd. Als ik op jouw schootje plof, moet je doen alsof je heel comfortabel zit, vind ik lief.

Er is echter één ding dat ontbreekt om me terug helemaal Koning te voelen en dat is een eigen baasje wiens hart ik mag veroveren. Nou ja, daar ben ik nog naar op zoek en jij waarschijnlijk ook! Ik ben een vrolijke jongen, altijd goed gehumeurd, duss... ik wil wel. Gaan we eens wat afspreken? Dan ga ik je nog heeeel veel over mezelf vertellen! Doeiii, Petros x

Geplaatst op 20-01-2019
Ed
VV

Er was eens een 6-jarige roodharige zwerfkat, zijn naam was Ed en hij woonde op een boerderij hier ver vandaan.
Elke dag werkte hij op het veld om aan eten te komen. Hij woonde samen met nog een aantal katten, ze hadden onderling een goede verstandshouding.
Elke morgen wachtte hij geduldig bij de poort, hij wist dat er eten onderweg was. Hij had maar drie pootjes en hupte als een konijntje over het erf.
Op een dag kwamen zijn vrienden verschrikt aangerend, ze hadden slecht nieuws. De boer was gestorven en de boerderij, de enige veilige plek in hun leven, afgebroken zou worden.
Ed werd boos, zijn hart was gekrenkt. Hij wreef voorzichtig met een zakdoekje over zijn betraande oogjes.
Er kwamen van die ijzeren kooien op het terrein, zachte stemmen fluisterden dat het goed kwam. Ed dacht: "Goed? Goed?? Mijn huis wordt afgebroken, hey joehoe!"
Edje werd gevangen en nagekeken door de dierenarts. Het verdict: Positief voor kattenaids.
Ed sloeg om zich heen, hij was furieus! En nu? Sjonge jonge zeg.
Weer mocht hij een autorit maken, ditmaal richting Maaseik, nl. kattenasiel Villa Vagebond.
Hij maakte al snel kennis met zijn medebewoners die hem een high five gaven en het ontbijt met hem deelden.
Ed slobberde dankbaar zijn maaltijdje op en sloop vervolgens in een klimpaalhuisje. Dit werd zijn nieuwe veilige onderkomen, weliswaar geen boerderij, maar je moet toch wat.
Mensen waren zijn vijanden, weg, ksssjjjt hup hup!!
Maar langzaam brokkelde zijn zorgvuldig opgebouwde pantser steen voor steen af. Er kwam weer licht en gloed in zijn oogjes, een zachte blik, een opening.
De mens was geen vijand meer, deze werd zijn vriend.
Kriebeltjes achter zijn oren, een aai over zijn koppetje, hij sloot vriendschap met zijn verzorgers. Hij wilde niet meer boos en bang zijn.
Zijn oogjes moeten regelmatig schoongemaakt worden, hij laat het soms wel, soms niet toe. Ed bepaalt.
Elke dag droomt Ed weg, hij weet dat hij voorgoed afscheid moest nemen van zijn boerderij, maar hij kijkt nu naar de toekomst. Wat zal hem dit brengen. Bestaan er mensen die hem nemen zoals hij is?
Edje sluit zijn oogjes en er ontsnapt een kleine zucht uit zijn keeltje. Dromen mag altijd, zijn soulmate bestaat, we moeten alleen nog even zoeken <3

Geplaatst op 20-01-2019
Laila
BK

Piep! Ik ben een Egyptische dame, woonachtig in Buddy Kat, tussen een aantal stoere, gezellige maar soms sjagerijnige mannen.
Je vraagt je misschien af wat een dame uit Egypte helemaal komt zoeken in Tongeren. Nou, voor het weer had ik het niet hoeven doen!
Maar goed. Ik ben aids-positief en in mijn thuisland zaten ze met de handen in het haar. Ik had een huisje gevonden in Nederland, maar nadat ik positief was getest ging dat feestje niet meer door. Niemand zou mij willen adopteren en ze begonnen me daar behoorlijk zielig te vinden. Ik ben toen in gesprek gegaan en vroeg wat de mogelijkheden waren.
Een lieve dame wilde me met de grote vlieger meenemen, ik kon gaan logeren in een dorpje heel heel ver weg. Daar zaten nog van die speciaaltjes. Buddy Kat.
Ik zag filmpjes en mijn hart maakte een sprongetje. Daar zaten ook kattenvriendjes! Nou, neem mij maar mee hoor, ik ga wel emigreren.
Zo gezegd zo gedaan. Ik woon hier nu een paar maandjes en het is hier goed vertoeven. Ik ben nogal direct aangelegd en huppelde fier met mijn staartje in de lucht naar mijn huisgenoten.
Ik bood meteen met voorhoofdje aan: "Ja, was mijn kopje maar, gezellig. Misschien kunnen we beste vrienden worden?" Sjakie gaf me een neusje en keek me geruststellend aan.  Ik mocht me meteen tegen hem aanvlijen.
Van een ander kreeg ik meteen likjes over mijn koppetje, gevolgd door een mep. Misschien was ik te opdringerig?
Nog een ander zei: "Doe jij effe kalm, ik heb space nodig man." Nou, lekker sjaggo zeg.
Maar ik ben altijd zo opgewekt EN een dappere vrouw, ik geef niet op!
Nu, ik heb al een paar tikken gehad omdat ik te klef was, dus ik hou nu een beetje afstand. Mensen zijn ook lief! Iedereen is lief!
Lekker op schootje liggen en samen dezelfde taal spreken. Arabisch, Nederlands, het is mij allemaal prima, zolang je maar lief bent!
Ik mag een huisje zoeken en je hoeft niet in Egypte te wonen. Als je maar wel een verwarming hebt, want daar ben ik altijd te vinden momenteel haha. Nou doeiii.
oja, een echte speelvogel ben ik, dus ga weer partijtje hengelen.

Geplaatst op 17-01-2019
Capo
116

Gevonden in waarloos

Later meer info

Geplaatst op 16-01-2019
Charlie
29

Ik zit al een tijde bij mijn opvanggezin, en nu vertelde mijn opvangmama dat ik ook eindelijk een verhaaltje over mezelf mag vertellen.
Ik heb al heel wat katjes zien komen en gaan, nu is het mijn beurt!
Ik ben Charlie en ben samen met mijn 2 kleintjes binnen gekomen bij Zwerfkat in nood omdat we op straat niet gewenst waren.
Mijn kleintjes zijn inmiddels de deur uit, kleine kindjes worden groot hé.
Toen ik binnenkwam heb ik het mijn opvangouders heel moeilijk gemaakt. Even testen hoe dat gaat het, met mensen. Ik verstopte me en blies naar ze.
Ondertussen hebben we een fijne situatie gecreëerd waarin ik me prettig voel. Ik lig lekker de hele dag bij ze in de woonkamer, maar wel op een afstandje. Af en toe ga ik eens wat dichterbij om wat meer aandacht te krijgen. Dan praten ze tegen me. Dat stelt me gerust. Het beste aan mensen is wel dat ze toegang hebben tot een hoge bruine kast. Hierin ligt een echte schat. Onbeperkt blijven hier maar snoepjes uit komen! Ik weet niet hoe ze het doen, maar ik vind het fantastisch.
Ik kan heel lief kijken, en dan lopen ze vanzelf naar die kast. Ongelofelijk. Als jij nou ook zo een kast thuis hebt, en een portie geduld. Misschien nog een andere niet te drukke kat, reageer dan snel hieronder. Dan zorgen mijn mensen dat we een keer kunnen ontmoeten. Snel zijn hoor, ik ben zo weg! Doei!

Geplaatst op 16-01-2019
Miley
29

Ze zat opgesloten in een tuinhuisje zonder eten en drinken.

Geplaatst op 13-01-2019
Elvis
11

Deze aids-positieve kater namen we over van onze collega's van Kat zoekt Thuis.

 

Elvis has left the building ...

Zo daar komen ze dan. De waterlanders omdat een hele toffe kater na een verblijf van meer dan twee jaar onderweg is naar zijn nieuwe thuis. Lieve Elvis, je was een lieve vriend voor ons en al je poezenkameraadjes. Je begroette iedere kat met een luide en ethousiaste kreet en een kopje. Toen je Winston voor het eerst ontmoette kreeg die zo een kopstoot dat ik zijn tanden tegen elkaar hoorde klapperen. Flo die mocht je graag wel eens plagen, zo een beetje de stoere macho uithangen en dan gauw gaan lopen alsof je heel erg onder de indruk was wanneer ze naar je blies. Maar vooral met Sumo was je hele dikke maatjes. Uren hebben jullie samen in de buitenren doorgebracht en wanneer Sumo naar binnen of buiten ging, dan liep je er heel snel achteraan, samen op avontuur, op muizenjacht ... of samen naar de etenskommetjes. Want eten dat is je echte passie. Bij iedereen ging je eten stelen. Je perste je kopje gewoon naast dat van de andere in het kommetje en als dat niet lukte trok je het met je poot vanonder hun neus. Je relatie met mensen was wel wat anders. Je bleef altijd een beetje schuw en achterdochtig tenzij het etenstijd was natuurlijk. Nochthans, stiekem vind je het fijn om over je kopje gestreeld te worden, dan komt er een luid spinconcert. Ik hoop dat je het naar je zin zal hebben bij je nieuwe baas en je nieuwe poezenvriendje. Het gaat je goed vriend. Goodbye Elvis, jij bent gewoon de King!

Geplaatst op 13-01-2019
Sjakie
BK

Sjakie biedt jou een luisterend oor

Dag lieve mensen, het is nu aan mij, om mezelf eens netjes voor te stellen. Raar, dit is mijn eerste keer en ben meer van het face to face, heb graag oogcontact met jou als we kletsen.
Maar goed, daar gaan we!
Ik heb 4 jaar lang buiten in Gistel gewoond. Ik kreeg mijn dagelijkse hapjes en mocht 's nachts in een garage slapen. Soit, alles ging zoals het ging, maar helaas werd bekend dat ik aids-positief was. Oepsss, kan gebeuren! Nu, ik zit daar zelf niet zo mee, ik voel me hartstikke lekker en mijn conditie is toch niet verkeerd. Dus.
Maar goed, ik kon niet blijven en mocht mijn intrek nemen in Buddy Kat! De aidskattenopvang van Zwerfkat in Nood.
Zo beleefd als ik ben, maakte ik netjes met iedereen een babbeltje, wat pootjes schudden, mezelf voorstellen en nog van datte.
Ik voelde me welkom, iedereen was zo lief! Nu, ik ben ook meer van vrede op aarde, dus als ik ergens een hekel aan heb, is het wel ruzie. Dingetjes moet je uitpraten, naar mekaar luisteren, niet meteen meppen en grommen.
Iedereen is lief... de katjes, de hondjes, de mensen, you name it..
Wanneer ik voel dat er een ergens een conflictje is, loop ik weg. Ga ik elders wel wat hangen en chillen.  Daarom pas ik zo goed bij niet-dominante diertjes, en hele lieve mensen. Ik ben gevoelig, snap je?
Ik ben dol op knuffelen, samen spelen, gewoon bij je zijn, tegen je aanliggen, kusjes geven, en ik luister naar al je probleempjes.
Vertel het Sjakie. Sjakie weet wel raad. Sjakie de bemiddelaar.
Ik zoek een huisje, een echt fijn huisje waar ik van jou kan houden, en waar veel liefde voor mij is.
Mijn peperkoekenhartje heeft nood aan vrienden voor het leven. Softe Sjakie <3
Met wie mag ik samen oud worden? Kinderen geen probleem, want zoals je weet.. ik hou van iedereen! Dikke knuf x
 

Geplaatst op 12-01-2019
Lucas
vv

Achtergelaten door baasje

Geplaatst op 07-01-2019
Eva
4

Jippie….het is zover!!!

Eva is mijn poezenaam en ik mag op zoek naar een nieuw huisje maar ehh ik heb wel wat wensen hoor dat zal ik maar eerlijk even vertellen.

Ik zoek een plekje waar ik lekker kan klimmen en klauteren want dat doe ik heel graag, dus als jullie een grote krabpaal hebben whoop whoop dan ben ik heel tevreden.

Speeltjes vind ik ook heel leuk, ik duik graag in en op zo n speeltunnel, je weet toch wel wat ik bedoel toch ?

Mensen vind ik nog steeds een beetje eng, oppakken…nee hoor mij niet gezien, dan verstop ik me gauw. Dus met mij moet je best veel geduld hebben maar ik weet zeker dat dat wel goed komt. We hebben eindeloooos tijd toch!!

Eigenlijk zou ik best graag met een van mijn broertjes of zusje samen willen blijven want bij hun voel ik me prima op mn gemak en heb ik gelijk ook een speelkameraadje. Ja toch..niet dan..Proberen kan altijd nietwaar.

Dus zoals ik hierboven al heb geschreven, ik zoek wel, ja ruimte zal ik het maar noemen zodat ik naar hartelust kan ravotten.

Wie o wie, kan deze poezendroom waarmaken??

Geplaatst op 07-01-2019
Priya
vv

Gevonden met reismand in de struiken

Hoi mijn naam is Priya,

Ik werd samen met mijn 3 kittens achter gelaten.  Gelukkig hebben de mensen van zwerfkat mij gevonden en mij naar villa vagebond gebracht. Ik dacht oké hier ben ik veilig. Maar blijkbaar was dit het einde van mijn reis nog niet, ze vonden dat het beter was voor mij om naar een gastgezin te gaan samen met mijn 3 bengels.

Dit was voor mij even te veel, ik was immers erg moe. Daarom heb ik me dan ook even op de achtergrond gehouden en alles wat geobserveerd.

Ondertussen heb ik door dat dit inderdaad het beste voor mij was, en kan ik genieten van de liefde en knuffeltjes die ik krijg. Alleen als het s’ochtens wat te lang duurt voor ik mijn eten krijg moet ik me even laten horen zodat mijn personeel een beetje doorwerkt 😊

 

Ik ben verzot op spelen en daarom zoek ik wel ook een ander poezenvriendje voor mij.... alleen is maar alleen en daar kan ik niet zo goed tegen, samen spelen is gewoon veel leuker ;-)

Tot gauw!

Priya

Geplaatst op 07-01-2019
Lara
VV

Gevonden in Spalbeek (Hasselt)

Hoi, Lara hier.

Ik ben een van de jongere telgen hier ten huize Villa Vagebond.  Ik ben nog wat voorzichtig rondom mensen, maar met mijn soortgenoten kan ik het prima vinden. Ik laat me nu trouwens lekker aaien hoor :-)

Zij helpen me dan ook bij het vertrouwensprocess op een speelse manier. 

Liefst zou ik een plaatsje wensen bij een gezin die soortgenootjes heeft.  Is altijd zo leuk om samen te ravotten en te snoezen.  Ik ben ervan overtuigd dat we het prima samen zullen vinden want iedereen hier is mijn vriendje.

Heb jij zo'n huisje waar ik mezelf verder kan ontpoppen, bel dan gauw :)

Miauw!

Geplaatst op 06-01-2019
Moby
vv

Maauw, 
Mijn naam is Moby en stel me graag voor. Ik zat eerst in de villa en kreeg er altijd naar hartelust mij zin met alles! Knuffeltjes, eten, slaapplekje... Alles was er top! Alleen... Er liepen nog van die rare wezens rond die hetzelfde wouden als ik. Zo groot en stoer als ik ben, kon ik dat niet toelaten. Ik probeerden hen duidelijk te maken dat ze moesten vertrekken, maar ze bleven standvast daar. Aangezien ik met hen het gevecht dan maar aanging, hebben ze mij uit veiligheidsredenen bij een gastgezin geplaatst zonder andere katten. Weet je, ze hadden gewoon schrik dat ik met mijn mooie 7 kg het boeltje ging gaan regelen. Nu zit ik goed, ik moet niets meer bewaken en alles is hier voor mij. Heerlijk! 
Verder kan ik jullie nog vertellen dat ik van knuffelen en eten houd. Ik spin de hele dag en kom graag kopjes uitdelen! Al zijn mijn kopjes eerder koppen te noemen want ben er nogal bruut in. Fijne motoriek is namelijk niet echt iets voor mij. Ieder zo zijn specialiteiten zeker? 
Heb jij een gezellig mandje, lekker eten en mis je een miauwende harige viervoeter in je leven? Dan zouden wij wel eens maatjes kunnen worden! Schrijf me snel een brief terug en wie weet kunnen we binnenkort samen daten! 
Dikke poot, 
Moby
Geplaatst op 05-01-2019
Jon
vv

Een lieve kater, gevonden op verlaten fabriek. Later meer info.

Geplaatst op 04-01-2019
Fonzie
106

Kitten gevonden in een tuin bij mensen.

-----------------------------------------------------------------

Hey, ik ben Fonzie oftewel de Fonz voor insiders. Een stoere verschijning met een zwart glanzend pakje. Ok, ik ben niet altijd tot in de puntjes, want een stoer leven leiden, heeft nu eenmaal zijn consequenties, dat moge duidelijk zijn. 

Behalve stoer, ben ik ook heel lief, lief voor mens en dier. Dus eigenlijk gewoon mooi van binnen en van buiten.
 
Ik moest al heel vroeg op eigen pootjes staan, mijn familie was verdwenen en ik bleef alleen achter. Mensen vonden mij in hun tuin en ik was behoorlijk beroerd. De snotterbellen vlogen in het rond. Gelukkig gaat dat nu al veel beter, ik ben gewoon een sniffelaartje. Mijn neusje zit altijd een beetje verstopt, maar met af en toe wat neusdruppeltjes gaat dit verder prima. Ik heb er zelf overigens geen last van, ik speel, eet en leef er op los. 
 
Ik ben veel in de buitenlucht te vinden, daar kan ik enorm van genieten (buitenren). Kameraadjes zijn een must voor mij, zonder vrienden geen plezier, zeg ik altijd maar. Dus ben je op zoek naar een knappe, jonge kater, een allemansvriend, avonturier, pionier en hartendief? Bij mij vind je alle goede eigenschappen verpakt in 1 mooi, zwart pakketje. Een strikje kan ik ook nog voor je regelen :-)
 
Zie ik je gauw?
Neusje van de Fonz
Geplaatst op 04-01-2019
Freya
121

Hoi ik ben Freya een mooi dame van ong 3 a 4 jaar oud.
Ik doe graag m'n eigen ding, lekker wat rondhangen op de krabpaal of lekker voor het raam.
Het is hier nu een stuk stiller zonder mijn kindjes.
Die zijn allemaal al verhuisd naar lieve mensen maar ik heb wat meer tijd nodig.
Ik ben namelijk niet echt een schootkatje.
Een aai op z'n tijd is prima hoor, versta me niet verkeerd, maar al dat geknuffeld is niet zo mijn ding.
Ben jij op zoek naar een katje die niet veel aandacht vraagt, maar stiekem wel soms nodig heeft, neem dan maar snel contact op met kattenbemiddeling.
Geplaatst op 04-01-2019
Mieneke
vv

Eigenaar is gestorven en Mieneke  zat nog bij de zoon. Zoon moest verhuizen naar een aangepaste woning en Mieneke mocht niet mee.

Geplaatst op 04-01-2019
Mousti
vv

Eigenaar is gestorven en Miousti zat nog bij de zoon. Zoon moest verhuizen naar een aangepaste woning en Mousti mocht niet mee.

Geplaatst op 03-01-2019
Felien
vv

Felien komt uit Gruitrode, waar ze sinds enkele dagen rondzwierf. Ze is wat mager, en melders gaven haar te eten, maar hebben zelf 2 grote honden, en konden het katje niet binnenhalen.

Geplaatst op 02-01-2019
Pom
100

Gevonden in Balen

Later meer info


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg