Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JUNI 2018 hebben 8 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 10-06-2018
Max
19

Een echte spring in het veld. Hij houdt van spelen en ravotten. Ook heeft hij graag zijn rust op een zalig plekje, hij geeft zijn knuffels als hij wil. Het is zeker geen schootpoes. Hij heeft wel graag knuffels en aaitjes maar ook niet te lang. Hij kan goed met de hond overweg en kinderen zijn ook geen probleem.

Geplaatst op 09-06-2018
Lila
113

Lila is samen met haar broers en zusje gevonden in Bree.

 

Prrrrrrrt, prrrrrroet, miiiiiiiiauw, ik ben Lila, en ik houd van mijn Schaap. Had je die al gezien op de foto? Ik omarm hem, ik slaap op hem, ik knuffel met hem..... Ik zou bijna zeggen dat ik ook graag met Schaap speel, maar nee, ik heb liever een echt poezenvriendje om mee te spelen. Ik ben dan ook voortdurend op zoek naar een partner in crime om eens lekker zot mee te doen. Daar hoef ik niet veel voor te doen, want ik hoef maar mijn proet-miauwtje te laten horen en daar komt mijn broertje of een van de andere katten al aangerend om eens lekker los te gaan. Heerlijk is dat, lekker mijn energie kwijt en die mensen maar lachen om mijn capriolen en geproet. Als ik dan eindelijk moegespeeld ben, keer ik terug naar mijn Schaap en na een wasbeurt doe ik dan mijn oogjes toe - voor een paar seconden. Daarna begint het feest gewoon weer opnieuw!
 
Oké, 's nachts wil ik nog wel een beetje een uitzondering maken. Daarom ga ik eerst even helemaal los met tenen vangen, en als de lamp dan uitgaat, dan ga ik ook slapen. Wel lekker hoor, zo bij die mensjes op bed slapen, zijn ze ineens een stuk minder eng. Want vroeger hebben mensen mij veel kwaad gedaan, dus heb ik een hele poos nodig gehad om terug aan mensen te wennen. Ik vind ze nu wel oké, vooral als ik hen mag aaien. Als je geduld en liefde hebt, dan mag je mij uiteindelijk ook aaien hoor, maar je moet me eerst wel overtuigen. Maar als ik zie dat mijn speelkameraadje jou vertrouwt, dan durf ik het uiteindelijk ook!
 
Wil jij mij een veilige thuis bieden met een echte ridder op het witte schaap...eh...paard erbij speciaal voor mij? Dan pak ik mijn Schaap graag in en kom naar jou!
Geplaatst op 08-06-2018
Savannah
4

Hey allemaal!

Nou, daar gaat ie dan... ik mag mezelf voorstellen tussen al het drukke kittengewoel! Ik hoorde dat iedereen graag een kleuter wil adopteren, maar ik ben een puber, mag dat ook?
Ik ben onlangs 1 jaartje geworden, tadaaa. En ik hoef geen slingers, geen catniptaart en ook geen slagroomcatmilk. Je mag uiteraard een liedje zingen, maar ik zou het nog meer waarderen als je op bezoek kwam en samen met mij kwam spelen!  Natuurlijk mag je een reismand meenemen, just in case. Stel dat we matchen, moet ik toch ergens in vervoerd worden, niet? Een enkele rit naar jou thuis?
Ik ben een vrolijke puber, altijd in voor spelletjes en bankhangen als we samen willen chillen.
Ik ben eigenlijk een knuffelkont, maar vreemde mensen moet ik gewoon heel eventjes aftasten. Ik kan dan af en toe terugdeinzen, maar stiekem kom ik terug om je een kopje te geven. En is het ijs gebroken? Dan kom ik los en laat ik je nooit meer gaan!
Echt op schoot zitten doe ik niet, maar ja... moet dat? Ik toon mijn liefde op mijn Savannah manier EN ik ben ook nog eens gek op andere katjes, nah!
Zin in een vrolijke bengel in huis? Heb je een klimpaal en nog meer leuke dingen?
Moeten we zeker elkaar eens ontmoeten. Kom je?
Even wel onderstaand formuliertje invullen, dan zit dat helemaal snor.
Toeledoe!!!

Geplaatst op 08-06-2018
Bolleke
19

Een lieve en zachtaardige en langharige kater.
Hij speelt wel graag en geniet van de nodige aandacht, maar hij geniet ook van zijn rust. Hij kan ook zijn sportieve bui hebben en dan doet hij aan hardlopen. Maar pas op als er eten klaar staat, is hij niet van plan deze te delen, want dan hoor je de grote kater in hem loskomen:-) Hij kan ook goed overweg met honden en kinderen zijn ook geen probleem

Geplaatst op 02-06-2018
Gabber
VV

Wie verlangt er niet naar een soulmate.

Ik ben geduldig en tuur elke dag eventjes door het raam. Ik begroet de schaapjes, de andere katjes, de auto's die passeren. Soms stopt er eentje en dan poets ik snel mijn vachtje en roep uit volle borst: " Zie ik er een beetje uit jongens?" Gemompel in de kamer. Er liggen er een paar te pitten, maar Pixie kirt altijd enthousiast:" Je bent de knapste jongen van de hele villa! Wie zwicht er nou niet voor jouw charmes Gabbertje." Ze huppelt vrolijk op me af en geeft me een bemoedigend kopje tegen mijn schouder. Pixie is lief.

Ik ben een zachtaardige jongen met een hoog aaibaarheidsgehalte. De verzorgsters geven me altijd kriebeltjes onder mijn kin en soms fluistert er eentje:" Jouw soulmate komt nog wel, wacht maar af!"
Ik knik en ga dapper verder waar ik was gebleven. Mijn vachtje zo mooi mogelijk laten glimmen, want stel...ik sta ineens oog in oog met die ene...
Ik ben aids-positief trouwens, maar boeit mij helemaal niks. Is niet erg, ik ben van plan om nog heel wat jaartjes veel liefde te verspreiden. Vrede op aarde en nog meer van die dingen.

Het is nou niet zo dat ik alleen maar lig te mijmeren en wat uit het raam zit te staren. Met mij kun je ook lachen. Moet je me valeriaan geven, en pak jij dan maar de popcorn. Lekker rollen, draaien en stuiteren. Ik wil elke dag wel zo'n stinkzakje.
Maar goed, ik ben serieus op zoek naar mijn soulmate, ik weet dat er voor iedereen eentje is, dus ook voor mij!

Andere katjes geen probleem, ik ben een vriendelijke ziel.
Zullen we gewoon eens afspreken? Niks moet alles mag, we kunnen ook samen valeriaan snuiven, vind ik ook prima. Zeg het maar!

Dikke knuffel, Gabber x 

Geplaatst op 02-06-2018
Zipper
19

Een echte poes die graag op avontuur gaat.
Ze speelt altijd en overal, ze houd ook heel erg naar slapen op je schoot of bij je op bed komen liggen. Met haar langere haren is het raadzaam om op te passen met verandering van eten. Ze kan overweg met een hond, ze heeft wel schrik van luidere geluiden en loopt weg en verstopt zich. Ze kan met een hond en met kinderen overweg.

Geplaatst op 02-06-2018
Pixel
19

Een heel erg aanhankelijk poesje, dat continu aandacht vraagt. Als je haar de nodige aandacht geeft, word je beloont met een erg luid knorretje , haar motortje draait dan op volle toeren. Als ze honger heeft, geeft ze een mooi concert en laat je niet met rust tot je haar lievelingseten hebt gebracht. Liefs vanal nat voer, brokken heeft ze niet zo graag. Ook speelt ze heel graag met je schoenen, liefst sportschoenen, ze is dan ook een sportieve meid. Ze kan met honden en kinderen overweg.

Geplaatst op 01-06-2018
Bob
VV

Hallo,hallo, mijn naam is Bob. Ik ben een mooie, zwart-witte, actieve senior van een jaar of 11.
Ik zat al een jaar of 2 in een ander asiel, maar inmiddels ben ik verhuisd naar Villa Vagebond. 
En guess what? Ik mag op zoek naar een nieuw baasje, met een huis natuurlijk.
Ik heb geen problemen met andere katten en grote kinderen. Met kleine kinderen en honden heb ik (nog) geen ervaring, dus of ik dat leuk vind? Geen idee! 
Ik hoef niet perse naar buiten te kunnen.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg