Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JUNI 2018 hebben 32 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-06-2018
Farah
vv

Bij ons binnengekomen na overlijden van haar verzorgster

Hallo,

mijn naam is Farah. Een knappe poes van 12 jaar. 4 jaar geleden ben ik bij een dame komen aanwandelen. Ik kreeg hier eten, drinken en de nodige aandacht en liefde. Ik had het hier goed. Vorige week kwam er immers droevig nieuws, de lieve dame wat me eten gaf is overleden. Bij haar kinderen kon ik niet terecht, maar ze vonden dat ook ik een warme thuis verdiende dus zo kwam ik in de Villa terecht. Ik ben tam, lief, knuffelig, ... Al zeg ik het zelf, ik heb een aantal mooie kwaliteiten :D Ik ben nagekeken door onze dierenarts en de snaptest wees uit dat ik hoogst waarschijnlijk FIV+ ben. Maar dit laat ik zeker niet aan mijn hartje komen. Ik woon nu in de Jungle kamer, wel als enige dame, maar ik vind het prima :)

Zodra ik vrij kom voor adoptie horen jullie het.

Lieve groetjes, Farah.

Geplaatst op 30-06-2018
Abby
vv

Abby, is bij ons retour gekomen na een erg onwaarschijnlijke toestand.  We gaan haar hier in de villa weer even de kans geven om te bekomen en zullen haar daarna weer helpen aan een goede en warme thuis.

-------------------------------------------------------------

Abby hebben we overgenomen van een andere opvang. Haar achtergrond is nogal bizar. De andere kattenopvang kreeg namelijk een oproep van de dierenambulance met de vraag om 3 katten op te pikken en in opvang te nemen. Eenmaal daar aangekomen, trof men 3 reismandjes op de stoep met 3 katten erin. Alle 3 seniors, bang, oormijt, tranende ogen en slecht gebit. Eén ervan was een pers die ze helemaal hebben moeten kaalscheren. Zo’n slechte vacht! Eén versie volgens de eigenares is als volgt: ze is dakloos geworden; verbleef in een bed and breakfast; kreeg ruzie met de eigenaar van de B & B; deze zou haar spullen inclusief katten op de straat hebben gezet zonder haar in te lichten; de katten zouden recent overgenomen geweest zijn van andere mensen (vandaar de slechte toestand); boekjes is ze verloren.
Pittig detail: Abby is een ex-opvangertje van Zwerfkat In Nood en het is wel haar naam die op het plaatsingscontract van Zwerfkat staat.
Enfin… conclusie... Abby is terug in goede handen. Haar oormijt is behandeld en haar oogjes worden gezalfd maar er staat wel nog een operatie op de planning voor haar gebit.

Abby toch?! Wat een verhaal! En er zijn nog andere versies! Wat moeten we nu geloven? Ach, het belangrijkste is dat er terug goed voor jou gezorgd wordt! En binnen afzienbare tijd zal dit hopelijk allemaal een nare herinnering zijn, eenmaal je terug gerecupereerd bent en een liefdevol en zorgzaam baasje gevonden hebt. Daar gaan wij voor zorgen!

Geplaatst op 30-06-2018
Deffy
vv

Kater uit Griekenland

Hii Hii,

Mijn naam is Deffy. Ik ben een knappe langharige Griekse kater. Een vrijwilligster van Zwerfkat in Nood II is helemaal naar Griekenland gevlogen om mij en mijn vriendje Greg te komen halen. Ik zal jullie kort mijn verhaal vertellen. Als klein katje dacht men dat ik een poesje was, dus oorspronkelijk was mijn naam Daphne. Ik luister nog steeds het liefst naar die naam, ik moet toch een beetje wennen aan Deffy. :D

Ik ben in Skiathos Cat Welfare Association terecht gekomen omdat ik was aangereden. Een vrijwilligster had me gevonden, en omdat ik dringend medische hulp nodig had nam ze me meteen mee naar de dierenarts. Door de aanrijding waren mijn oogjes erg opgezwollen, ze kwamen zelfs uit mijn oogkassen. 1 oogje werd onmiddellijk verwijderd, het andere dachten ze dat nog gered kon worden, maar ook dit oogje was te erg beschadigd en moest uiteindelijk verwijderd worden.

Eenmaal gearriveerd in Villa Vagebond was ik erg onder de indruk. Aaitjes wil ik nog niet, ik ben erg in de war van de verhuis, de nieuwe omgeving, de nieuwe mensen, de andere taal, ik vind het maar gek allemaal. Toch moet ik zeggen dat ik erg nieuwsgierig ben :D ik loop de hele tijd rond in de kamer, snuffelen, verkennen, ... Ook zonder oogjes kan ik goed mijn plan trekken. Ik heb van de andere katjes van de Noordpool (want daar woon ik nu) gehoord dat de verzorgers erg geduldig zijn, en dat ik alle tijd krijg om te wennen aan mijn nieuwe omgeving en aan de nieuwe mensen.

Geef me nog even de tijd en dan kom ook ik helemaal los.

Pootje Deffy

Geplaatst op 29-06-2018
Twinkel en Lola
100

Een schattig, lief, aanhankelijk meiske...

Geplaatst op 29-06-2018
Lola en Twinkel
100

Lief, knuffelig, speels, een enorm schattig lief meiske

Geplaatst op 29-06-2018
Buca
2

Hallo, ik ben Buca en samen met Sem de enige twee volle zwarte pakjes. Ze zeggen hier dat we net tweelingen zijn en dus moeilijk te onderscheiden. Maar pssst...Ik ga jullie een geheimpje vertellen: Sem en ik hebben een wit befje maar dat van mij is veeeeeel kleiner ;)

 

Zo nu weet je hoe je ons kan onderscheiden en aangezien we hier te horen kregen dat we op zoek mogen naar een eigen huisje bij lieve, leuke en zorgzame mensen hoop ik dat ik jullie kan charmeren met mijn zwarte fourure en lieve smile.

 

Bel jij even met bemiddeling en vul je het formuliertje in, dan zal ik hier alles klaar zetten voor een date.

 

Tot hoors!

 

Buca 

Geplaatst op 29-06-2018
Izzy
2

Hoi allen, ik ben Izzy en al flink 5 weekjes oud.

 

Ben samen met mama Babs en mijn broertjes bij lieve mensen in de opvang ondergebracht, waar we zorgvuldig gevoed en verwend worden.

 

Als er avontuur te beleven valt ben ik er als de kippen bij en ga ik als eerste erop uit.

Ze zeggen hier dat we klaar zijn om te solliciteren voor een eigen gouden maandje en dus, Here I am.

 

Mag gerust samen met een van mijn broertjes maar is geen noodzaak hoor :)

 

Kom jij straks een kijkje nemen?

 

Tot gauw,

 

Izzy  

Geplaatst op 29-06-2018
Muffin
116

Mama is verongelukt.

Later meer info

Geplaatst op 28-06-2018
Flokke
37

Hallo mensen,
Ben ik niet een mooie verschijning met die witte streepjes op mijn neus? Ik hoor ze vaak bewonderend over mij spreken. Maar ik ga er niet van naast mijn schoenen lopen. Ik weet immers ook wel waar ik vandaan kom. Mijn mama was "maar" een straatkat. Ze was een kleine, dunne tienermama. Ben ik effe blij dat mij het lot van het harde straatleven bespaard blijft! Tenminste, ik hoop dat er iemand is die een lekker warm mandje voor mij heeft. Ik heb in ieder geval heel veel te bieden. Ik ben een lief, knuffelig woezepoezeltje dat graag op jouw schoot wil zitten en je mag me dan oneindig lang aaien waardoor jij weer helemaal ZEN wordt. Super toch?

Ik ben nog niet direct te adopteren, want ik moet eerst nog ff bij mama blijven. Maar je mag wel al naar mij komen kijken!

Dikke knuffel van je Flokke!

Geplaatst op 28-06-2018
Maus
37

Hallo allemaal!
Ik heet Maus, rare naam, ik ben bepaald geen grijze muis. Of ja wel grijs, maar geen muis! Ik hoorde al eens de term tijgerkat voorbij komen, maar ík noem mezelf het liefst een cyperse kat. Dat verkoopt wat beter.
Mijn arme mama was een zwerfkat. Ik hoop dat mij dit lot bespaard blijft! Ik ben al goed aan het oefenen met schattig doen en zo, in de hoop dat het mij wel lukt om een écht baasje te vinden die voor mij kan zorgen. Mijn specialiteit is lief zijn! Ik ben dol op gek doen en rollebollen, maar ik vind het ook heerlijk om geaaid te worden. Ik zal eerlijk over mezelf zijn; mijn karakter is net zo superzacht als mijn donzig bolletje. Ik zou dan ook in de 7e hemel zijn als ik een baasje vind waar ik bij op schoot mag, zodat we samen weg kunnen dromen!
Knuffel van Maus!

Geplaatst op 27-06-2018
Ruby en Renske
23

Hallo mensen, Ruby is mijn naam.
Samen met mijn mama en mijn 2 broertjes en 3 zusjes logeren we bij een opvangmoeder. Mijn mama is de allerliefste mama en ze heeft de allerbeste melk voor al mijn broertjes en zusjes. Als we lekker gegeten hebben kunnen we gezellig samen gaan slapen. Trouwens rennen en slepen met dekentjes vind ik ook heel erg leuk, en op en in dozen klimmen kan ik best wel goed. Stuur een berichtje naar zwerfkat als je mij wilt ontmoeten, dan zal ik zorgen dat mijn haartjes mooi schoon zijn.

Geplaatst op 27-06-2018
Renske en Ruby
23

Hallo, Renske is mijn naam.

Samen met mijn broertjes en zusjes en mijn allerliefste mama logeer ik nu bij een opvangmama. Daar kunnen we gezellig samen slapen, eten en spelen. Van mama krijgen we de allerbeste melk en daarnaast eten we ook al nat voer. Dus we eten ons buikje allemaal rond. Als het eten een beetje gezakt is en we ons neusje netjes gepoetst hebben kunnen we lekker gaan spelen. In dozen klimmen, met muizen spelen en ook met dekentjes slepen, allemaal leuk. En samen klauteren en tikkertje spelen. En als we moe zijn kruipen we gezellig bij elkaar om te slapen.

Als ik later groot ben, wil ik graag een plekje voor mezelf, ook met speelkameraadje(s).

Geplaatst op 23-06-2018
Ricky en Roel
23


Hallo, ik ben Ricky. Een lieve kater. Ik woon nu gezellig met mijn broertje en zusjes en mama bij een gastmama. Mijn mama en de gastmama zorgen dat we allemaal op onze wenken worden bediend. Een mooi schoon bed, eten en drinken, poep wordt opgeruimd, en genoeg te spelen. De achterkant van de wasmachine is een mooie klimmuur, en ook een hele hoog klimtoestel mag ik uitproberen. Ik durf heel veel hoor. Als ik niet snel genoeg opgepakt wordt door de gastmama begin ik gewoon even stevig te miauwen, en dan mag ik gezellig even op de arm, dan heb ik een goed wijd uitzicht.

Voor als ik later groot ben, zoek ik nog een goed thuis waar ik dan verder altijd mag wonen en spelen en klimmen.
Geplaatst op 23-06-2018
Ragga
VV

Zwarte kater uit geraardsbergen

 

Later meer info

Geplaatst op 23-06-2018
Greg
vv

Blinde kater uit Griekenland

Hoi,

Ik ben Greg. Toen ik nog een klein kittentje was ben ik in Griekenland over een haag gegooid. Gelukkig ben ik in de tuin van echte kattenliefhebbers terecht gekomen. Deze hebben zich onmiddellijk over me ontfermd. Hoe lief deze mensen ook waren, ze konden me niet de nodige zorgen geven die ik nodig had, en besloten toen contact op te nemen met Cat Welfare Association in Skiathos. Ik had het de eerste jaren erg moeilijk, maar nu ben ik een pak rustiger geworden.

Samen met mijn vriendje Deffy (ook een blind katertje) zijn we door een vrijwilligster van Zwerfkat in Nood II opgepikt en zijn we samen overgevlogen naar België naar Villa Vagebond. Ik vond het allemaal spannend en eng. Ik kwam in tegenstelling tot Deffy niet uit mijn reismand, en kroop liefst zo ver mogelijk weg. Toch laat ik het toe dat de verzorgers me aaien en affectie geven, al moet ik nog wennen aan heel het gebeuren. Gelukkig krijg ik alle tijd om helemaal te ontdooien.

Kopje, Greg.  

Geplaatst op 23-06-2018
Roel en Ricky
23

Hahahallo, ik ben Roel. een stoere kater.
Samen met mijn mama en broertje en zusjes logeer ik nu bij een gastmama. Mijn gastmama zag iets speciaals aan mij, ik wiebel schijnbaar veel met mijn koppie.  Ik ben er prima aan gewend en kan toch alles! Groeien, eten, mezelf netjes wassen, poepen op de poepbak, spelen, rennen, ja hoor echt alles. Nou ja, springen daar moet ik misschien mee opletten. Ik zoek een speciaal baasje want ik ben een speciaal katertje, als je me begrijpt.

Geplaatst op 22-06-2018
Freddie en Sem
2

Hallo, ik ben Freddie, het zwarte/witte katertje van de bende. Net als Izzy, Sem en Buca een mooie 5 weekjes oud en ik vind het leuk om zaken te ontdekken, al ben ik er niet zo als de kippen bij als Izzy.

 

Klauteren en klimmen vind ik hemels en dar kan ik me echt in uitleven. Onze opvang mama zegt dat we klaar zijn om de sprong in de wijde wereld te wagen en we mogen dus op zoek naar zo'n gouden mandje (of zo noemen ze het toch).

 

Dus als jullie zin hebben in een sportieve kater en Zwart/wit is geen probleem, nou waar wacht je nog op :) Neem die telefoon en bellen maar. Misschien zien we elkaar dan voor een kijkbezoekje met koffie en koekjes.

 

Ik zal me alvast in mijn beste pakje zetten.

 

Tot gauw!

 

Freddie

Geplaatst op 22-06-2018
Sem en Freddie
2

Hoi hoi iedereen. Ik ben Sem, tweelingbroer van Buca en samen met mama Babs, broer Freddie en zusje Izzy hier in de opvang. Echt lieve mensen zeg, die ons verwennen.

 

Ik ben dus net als Buca een zwart katertje en het leuke is dat ze Buca en mezelf moeiljk uit elkaar houden. Haa haaa...Je moet al echt gaan kijken naar ons befje om zeker te zijn wie er nu aan je voeten staat.

 

Ik vind het reuze fijn om te spelen en te ravotten met mijn broers en zusje, dit natuurlijk onder het zorgzame en wakende oog van onze mama. We eten nu zelfstandig en zijn ook potty trained (om het eens in een mooie engelse term te stellen).

 

Maar kijk, ondertussen zijn er toch al pardoes 5 weekjes voorbij en mogen wij zo starten met bezoekjes en wie weet beslis ik wel dat ik het boeiend zou vinden om met één van jullie het pad verder te bewandelen.

 

Dus bellen en zeker formuliertje op de site invullen en dan hoor ik het wel als ik een bakje koffie en wat versnaperingen mag voorbereiden.

 

Toedeloe!

 

Sem

Geplaatst op 22-06-2018
Aladin
121

Kijk mij eens stoer zijn.
Ik ben heel dapper en bescherm mijn zusje Jasmine altijd.
Dat moest ik ook wel, want we liepen samen in een hele groote tuin met best wel gevaarlijke plekken.
Ons mama kwam wel bij ons kijken, maar als ze er niet was moet ik wel op me zusje passen.
Ineens hadden de mensen ons gezien, dat was eng zeg!
Nu zitten we bij een opvanggezin, ze zijn best ok.
Ik laat duidelijk zien wie de baas is.
ik blaas wel eens naar ze, maar elke keer aaien ze me, en ja... dat is stiekem toch wel heel fijn en begin ik zachtjes te spinnen.
Mijn droom voor mijn zusje en mij is dat gouden mandje vinden.
Ik weet niet wat dat is, maar het klinkt best goed toch?
Heeft u een gouden mandje voor mij en/of mijn zusje, laat het dan weten aan kattenbemiddeling.
Geplaatst op 22-06-2018
Jasmine
121

Hallo ik ben Jasmine.
Ik ben een heel verlegen poesje.
Mijn broer heeft me altijd beschermd, tenminste dat probeert hij.
Alles is ook zo indrukwekkend.
Hier bij ons opvanggezin, vind ik het al iets minder eng en ben al een beetje op onderzoek geweest.
Ook ben ik gek op die lekkere hapjes die ik hier krijg hmmm... ik krijg al weer trek als ik eraan denk.
Heeft u een plekje met veel lekkere hapjes voor mijn broer en mij?
Laat het dan even weten aan kattenbemiddeling en misschien zien we elkaar dan snel.
Geplaatst op 22-06-2018
Nemo
121

Nemo kwam binnen samen met zijn mama die nu na kritieke toestand helaas is gestorven.

Best vermoeiend spelen met Jasmine en Aladin, mijn twee vriendjes in de opvang.
Als ik dan moe ben, kruip ik lekker bij mijn pleegmama. Ik ben heel lief en knuffelig!
Geplaatst op 20-06-2018
Gijs
vv

Hoi hoi!

Ik ben Gijsje. Ik ben in Villa Vagebond terecht gekomen omdat ik al een tijdje rondzwierf en wat aan de magere kant was.
Er werd een melding gemaakt en een veldwerkster is met komen halen. Ik was helemaal uitgehongerd, en smulde meteen een heel bakje voer op.
Ondanks dat ik wat magertjes ben, ben ik verder gezond, geen vlooien, een mooi mannetje :D
Ik was niet gechipt of gecastreerd, maar dit is ondertussen gebeurd door onze dierenarts.
Ik ben een echte mensenkat, ik hou van aandacht, aaitjes, knuffels, ...
Andere katten vind ik iets minder leuk, daarom verkies ik liever een huisje waar ik alleen kan wonen, of met een andere rustige kat, zeker geen dominant typje want dat vind ik maar niets.
Is er iemand die een plaatsje heeft voor dit knappe katje (al zeg ik het zelf :D )

Pootje en kopje, Gijs.

Geplaatst op 10-06-2018
Max
19

Een echte spring in het veld. Hij houdt van spelen en ravotten. Ook heeft hij graag zijn rust op een zalig plekje, hij geeft zijn knuffels als hij wil. Het is zeker geen schootpoes. Hij heeft wel graag knuffels en aaitjes maar ook niet te lang. Hij kan goed met de hond overweg en kinderen zijn ook geen probleem.

Geplaatst op 09-06-2018
Lila
113

Lila is samen met haar broers en zusje gevonden in Bree.

 

Prrrrrrrt, prrrrrroet, miiiiiiiiauw, ik ben Lila, en ik houd van mijn Schaap. Had je die al gezien op de foto? Ik omarm hem, ik slaap op hem, ik knuffel met hem..... Ik zou bijna zeggen dat ik ook graag met Schaap speel, maar nee, ik heb liever een echt poezenvriendje om mee te spelen. Ik ben dan ook voortdurend op zoek naar een partner in crime om eens lekker zot mee te doen. Daar hoef ik niet veel voor te doen, want ik hoef maar mijn proet-miauwtje te laten horen en daar komt mijn broertje of een van de andere katten al aangerend om eens lekker los te gaan. Heerlijk is dat, lekker mijn energie kwijt en die mensen maar lachen om mijn capriolen en geproet. Als ik dan eindelijk moegespeeld ben, keer ik terug naar mijn Schaap en na een wasbeurt doe ik dan mijn oogjes toe - voor een paar seconden. Daarna begint het feest gewoon weer opnieuw!
 
Oké, 's nachts wil ik nog wel een beetje een uitzondering maken. Daarom ga ik eerst even helemaal los met tenen vangen, en als de lamp dan uitgaat, dan ga ik ook slapen. Wel lekker hoor, zo bij die mensjes op bed slapen, zijn ze ineens een stuk minder eng. Want vroeger hebben mensen mij veel kwaad gedaan, dus heb ik een hele poos nodig gehad om terug aan mensen te wennen. Ik vind ze nu wel oké, vooral als ik hen mag aaien. Als je geduld en liefde hebt, dan mag je mij uiteindelijk ook aaien hoor, maar je moet me eerst wel overtuigen. Maar als ik zie dat mijn speelkameraadje jou vertrouwt, dan durf ik het uiteindelijk ook!
 
Wil jij mij een veilige thuis bieden met een echte ridder op het witte schaap...eh...paard erbij speciaal voor mij? Dan pak ik mijn Schaap graag in en kom naar jou!
Geplaatst op 08-06-2018
Savannah
4

Hey allemaal!

Nou, daar gaat ie dan... ik mag mezelf voorstellen tussen al het drukke kittengewoel! Ik hoorde dat iedereen graag een kleuter wil adopteren, maar ik ben een puber, mag dat ook?
Ik ben onlangs 1 jaartje geworden, tadaaa. En ik hoef geen slingers, geen catniptaart en ook geen slagroomcatmilk. Je mag uiteraard een liedje zingen, maar ik zou het nog meer waarderen als je op bezoek kwam en samen met mij kwam spelen!  Natuurlijk mag je een reismand meenemen, just in case. Stel dat we matchen, moet ik toch ergens in vervoerd worden, niet? Een enkele rit naar jou thuis?
Ik ben een vrolijke puber, altijd in voor spelletjes en bankhangen als we samen willen chillen.
Ik ben eigenlijk een knuffelkont, maar vreemde mensen moet ik gewoon heel eventjes aftasten. Ik kan dan af en toe terugdeinzen, maar stiekem kom ik terug om je een kopje te geven. En is het ijs gebroken? Dan kom ik los en laat ik je nooit meer gaan!
Echt op schoot zitten doe ik niet, maar ja... moet dat? Ik toon mijn liefde op mijn Savannah manier EN ik ben ook nog eens gek op andere katjes, nah!
Zin in een vrolijke bengel in huis? Heb je een klimpaal en nog meer leuke dingen?
Moeten we zeker elkaar eens ontmoeten. Kom je?
Even wel onderstaand formuliertje invullen, dan zit dat helemaal snor.
Toeledoe!!!

Geplaatst op 08-06-2018
Zsa Zsa
19

Een kleine lieve poes die heel graag op avontuur gaat, is het hoog of laag ze staat haar mannetje. Ze ligt graag op haar plekje voor het venster of op je schoot voor knuffels en kopjes geven is dan haar lievelingsactiviteit. Ze speelt heel graag met andere poezen en is niet zo graag alleen. Ze geeft een serenade van miawen als ze alleen moet zijn of je vertekt en dan kijkt ze je zo aan met haar lieve schattige oogjes.Ze heeft heel graag brokjes maar op tijd en stond een beetje nat voer kan ze wel appreciëren. Ze kan goed overweg met honden en kinderen.

Geplaatst op 08-06-2018
Bolleke
19

Een lieve en zachtaardige en langharige kater.
Hij speelt wel graag en geniet van de nodige aandacht, maar hij geniet ook van zijn rust. Hij kan ook zijn sportieve bui hebben en dan doet hij aan hardlopen. Maar pas op als er eten klaar staat, is hij niet van plan deze te delen, want dan hoor je de grote kater in hem loskomen:-) Hij kan ook goed overweg met honden en kinderen zijn ook geen probleem

Geplaatst op 02-06-2018
Gabber
VV

Wie verlangt er niet naar een soulmate.

Ik ben geduldig en tuur elke dag eventjes door het raam. Ik begroet de schaapjes, de andere katjes, de auto's die passeren. Soms stopt er eentje en dan poets ik snel mijn vachtje en roep uit volle borst: " Zie ik er een beetje uit jongens?" Gemompel in de kamer. Er liggen er een paar te pitten, maar Pixie kirt altijd enthousiast:" Je bent de knapste jongen van de hele villa! Wie zwicht er nou niet voor jouw charmes Gabbertje." Ze huppelt vrolijk op me af en geeft me een bemoedigend kopje tegen mijn schouder. Pixie is lief.

Ik ben een zachtaardige jongen met een hoog aaibaarheidsgehalte. De verzorgsters geven me altijd kriebeltjes onder mijn kin en soms fluistert er eentje:" Jouw soulmate komt nog wel, wacht maar af!"
Ik knik en ga dapper verder waar ik was gebleven. Mijn vachtje zo mooi mogelijk laten glimmen, want stel...ik sta ineens oog in oog met die ene...
Ik ben aids-positief trouwens, maar boeit mij helemaal niks. Is niet erg, ik ben van plan om nog heel wat jaartjes veel liefde te verspreiden. Vrede op aarde en nog meer van die dingen.

Het is nou niet zo dat ik alleen maar lig te mijmeren en wat uit het raam zit te staren. Met mij kun je ook lachen. Moet je me valeriaan geven, en pak jij dan maar de popcorn. Lekker rollen, draaien en stuiteren. Ik wil elke dag wel zo'n stinkzakje.
Maar goed, ik ben serieus op zoek naar mijn soulmate, ik weet dat er voor iedereen eentje is, dus ook voor mij!

Andere katjes geen probleem, ik ben een vriendelijke ziel.
Zullen we gewoon eens afspreken? Niks moet alles mag, we kunnen ook samen valeriaan snuiven, vind ik ook prima. Zeg het maar!

Dikke knuffel, Gabber x 

Geplaatst op 02-06-2018
Zipper
19

Een echte poes die graag op avontuur gaat.
Ze speelt altijd en overal, ze houd ook heel erg naar slapen op je schoot of bij je op bed komen liggen. Met haar langere haren is het raadzaam om op te passen met verandering van eten. Ze kan overweg met een hond, ze heeft wel schrik van luidere geluiden en loopt weg en verstopt zich. Ze kan met een hond en met kinderen overweg.

Geplaatst op 02-06-2018
Pixel
19

Een heel erg aanhankelijk poesje, dat continu aandacht vraagt. Als je haar de nodige aandacht geeft, word je beloont met een erg luid knorretje , haar motortje draait dan op volle toeren. Als ze honger heeft, geeft ze een mooi concert en laat je niet met rust tot je haar lievelingseten hebt gebracht. Liefs vanal nat voer, brokken heeft ze niet zo graag. Ook speelt ze heel graag met je schoenen, liefst sportschoenen, ze is dan ook een sportieve meid. Ze kan met honden en kinderen overweg.

Geplaatst op 01-06-2018
Feniks
100

Deze dame kwam binnen via melding uit Schulen

 

Later meer info

Geplaatst op 01-06-2018
Bob
VV

Hallo,hallo, mijn naam is Bob. Ik ben een mooie, zwart-witte, actieve senior van een jaar of 11.
Ik zat al een jaar of 2 in een ander asiel, maar inmiddels ben ik verhuisd naar Villa Vagebond. 
En guess what? Ik mag op zoek naar een nieuw baasje, met een huis natuurlijk.
Ik heb geen problemen met andere katten en grote kinderen. Met kleine kinderen en honden heb ik (nog) geen ervaring, dus of ik dat leuk vind? Geen idee! 
Ik hoef niet perse naar buiten te kunnen.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg