Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JULI 2018 hebben 73 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-07-2018
Lily
Eline

Pieps

Mag ik me even al ronkend voorstellen op jouw schoot?

Ik ben Lily, het zusje van Jack en Cooper.

Ik ben het kleinste en fijnste speelvogeltje van de 3, maar daarom niet het minste aanwezig. ;)

Ik ben een echt knuffelbeest, hoe meer knuffels en streeltjes, hoe beter.

Elk moment van de dag is een knuffelmoment. Ook ben ik niet kieskeurig, nieuwe handen die mij strelen is wel eens leuk.

Begrijp me niet verkeerd, dit knuffelen staat zeker niet gelijk aan een hele dag mijn poezenlijfje neerleggen. Integendeel, lekker ravotten en onnozel doen is mijn 2e specialiteit na het knuffelen. In het begin was dit niet zo en hield ik me aan de zijlijn. Dat wild gespeel van mijn broertjes… dat zag ik nog even niet zitten. Maar nu, ben ik een even grote deugniet als mijn broertjes.

Ik ben dan ook op zoek naar baasjes die lekker veel met mij willen knuffelen en spelen. Een zachte schoot om op neer te vlijen. Een speelkameraadje is natuurlijk altijd mooi mee genomen. ;)
knuffelgroetjes
Lily
 

Geplaatst op 31-07-2018
Cooper
Eline

Heey ik ben Cooper,

Het broertje van Lily en Jack en de zwarte panter van ons 3.

In tegenstelling tot mijn zeer aanwezige broer en zus, ben ik een speels spookje. Door mijn donkere pels en sluwe bewegingen kan ik mij goed verstoppen, al verraden mijn grote geelbruine kijkers mij soms.

Dit wil echter niet zeggen dat ik niet actief deelneem aan de vele spelletjes en aanvallen van mijn broer en zus. Ik heb mijn naam namelijk niet gestolen. Voor je het weet, sprint ik als zwart wezentje voor je neus voorbij en ligt het kattenkwaad op de loer.

Ook zal ik op tijd laten weten wanneer ik iets nodig heb. Mijn jammerende klanken en grote kijkers zijn onweerstaanbaar.

Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik niet direct zo een knuffelbeest ben zoals Jack en Lily. Ik ben soms wel wat wantrouwig en zelfs eens schuw. Maar vanaf je mijn vertrouwen gewonnen hebt, zal ik dit zeker laten merken met vele kopjes en ronkjes.

Ik ben dan ook op zoek naar een baasje die mij veel aandacht geeft, maar toch ook mijn rust momentjes gunt en begrijpt dat niet elk moment een knuffelmoment is voor mij. Een speelkameraadje is natuurlijk altijd mooi meegenomen. ;)

Vele groetjes
Cooper

Geplaatst op 31-07-2018
Cinta
116

Haaaaaaai,

Ik ben een pittige tante, ben voor niks en niemand bang.
Weet je ik durf zelfs ook de grote stiefbroer en stiefzussen aan te vallen.
Mijn eigen broertjes en zussen plagen en natuurlijk spelen met hun vind ik ook erg leuk.
Ik vind het geweldig om uitgebreid overal gekroeld en geknuffeld te worden.
Heb je veel tijd voor mij? kom me dan maar snel bezoeken
Speelvriendjes Ja graag want alleen is ook maar erg saai, misschien wel een van me zusjes
tot gauw, Cinta


Geplaatst op 31-07-2018
Balou
116


Hai, it’s me Jazz!

De grote man van de bende van 5. Ik ben groot en stoer!
Daar hoort natuurlijk allemaal leuke grappige streken bij.
En dat doe ik niet alleen, nee joh daar trek ik mijn broer Balou lekker in mee hihihih
wij samen zijn 4 pootjes op 1 buik.
Weet je waar ik ook goed in ben? Om te ontsnappen bv uit de bench. Vraag mijn “ mama” maar eens
Nou heel eerlijk ben ik ook een grote knuffelbeer en mag ik je iets vragen?
Ik zou het heel fijn vinden om samen met mijn broer Balou te verhuizen.

Heb jij voor ons een mooi forever home? Pak de telefoon en bel kattenbemiddeling.

Hebben wij een date?
Greetz, Jazz

Geplaatst op 31-07-2018
Jazz
116


Hai, it’s me Jazz!

De grote man van de bende van 5. Ik ben groot en stoer!
Daar hoort natuurlijk allemaal leuke grappige streken bij.
En dat doe ik niet alleen, nee joh daar trek ik mijn broer Balou lekker in mee hihihih
wij samen zijn 4 pootjes op 1 buik.
Weet je waar ik ook goed in ben? Om te ontsnappen bv uit de bench. Vraag mijn “ mama” maar eens
Nou heel eerlijk ben ik ook een grote knuffelbeer en mag ik je iets vragen?
Ik zou het heel fijn vinden om samen met mijn broer Balou te verhuizen.

Heb jij voor ons een mooi forever home? Pak de telefoon en bel kattenbemiddeling.

Hebben wij een date?
Greetz, Jazz

Geplaatst op 31-07-2018
Judy
116


Hai,
Ik ben een typisch poesje en doe wat ik wil en echt niet wat jij wil.
Dan gooi ik lekker mijn bips tegen de krib en ga lekker gek doen.
Maar ik heb ook vaak gewoon knuffelzin en dan wil ik maar 1
ding nl kroelen en knuffelen ...
Ik kan echt niet zonder een speelkameraadje en wie weet mag ik wel een zusje meenemen.
kom je me snel bezoeken
Liefs, Judy
 

Geplaatst op 28-07-2018
Tofje
37

Oh jee, moet ik mijn hele hebben en houwen aan iedereen gaan vertellen?
Ik houd er niet zo van om op de voorgrond te treden. Ik ben meer een typje dat zichzelf wegcijfert. Zo deed ik dat als goede moeder, toen ik kleintjes had om voor te zorgen. Maar zo is dat nog steeds als de anderen zich voordringen en mijn pateetje op willen eten. Ik laat ze voordringen, ik ga er geen ruzie om maken.
Mijn leven begon op straat. Harde wereld hoor! Ik had het er niet gemakkelijk. Ik leefde er langs een drukke weg en sliep in een stalletje tussen de schapen om het een beetje warm te hebben. Gelukkig kreeg ik af en toe wat eten van een oude meneer.
Maar toen hij zag dat ik zwanger was trok hij aan de bel en werd ik opgehaald door de stichting. Wat was ik bang! Na een paar dagen kreeg ik mijn kleintjes en toen vond ik het stiekem wel fijn om lekker warm en veilig binnen te zitten. Wat deed ik mijn best voor mijn kindjes. Ik had er eerst 2. Daarna werd een klein weesje bij gezet. Prima hoor, zet die er maar bij. Een paar weken later liepen er nóg 3 weesjes rond in huis. Ook deze heb ik verzorgd alsof het mijn eigen kroost was. Ze mochten allemaal bij me drinken. Toen de kinderen de deur uit waren werd het tijd om aan mezelf te werken. Ik moest over mijn angsten heen komen en mensen leren vertrouwen. Nu ben ik goed op weg. Ik ben nog wel bang en schichtig, maar als ik iemand echt vertrouw, dan durf ik soms op schoot en laat ik me aaien!
Graag zou ik een baasje willen hebben, zonder kleine kinderen die geduld met me heeft en in mij gelooft.
Ik zou je eeuwig dankbaar zijn! Liefs, Tofje.

Geplaatst op 28-07-2018
Komiya
123

Mijn lieve schat, je bezoekje hier was maar kort. Zo’n lieve aanhankelijke kater hebben we nog nooit mogen opvangen. Je was iedereen zijn oogappeltje en ook iedereen kon liefde van je ontvangen. Nu ben je vertrokken naar je gouden mandje. De start van je nieuwe grote avontuur waar een nieuw vriendje op je wacht en hele lieve mensen die je een lang en gelukkig leven gaan geven.

Geplaatst op 28-07-2018
Mirko
lien

Gevonden in Dilsen samen met mama

Hi, ik ben Mirko. Ik krijg graag aaitjes en ben een echt mama's kindje. Soms lijk ik wat verlegen, maar ik geef me even tijd en dan worden we beste vrienden!

Geplaatst op 28-07-2018
Griezo
VV

Griezo en Karlito woonden vanaf hun kittentijd bij een mevrouw die nu zo ernstig ziek is dat ze een goede oplossing voor haar 2 vriendjes moest zoeken.

Hallookes, Griezo hier. 


Sinds een week mag ik mezelf meneer des huizes noemen, want ik woon samen met allemaal dames. Bof ik even hè? 


Voordat je nu blij op en neer gaat staan springen.... Nee, mijn forever home heb ik nog niet gevonden. Ik ben nu op logé. Niks slechts over Villa Vagebond hoor, daar werd super voor mij gezorgd, maar toch was ik een beetje depri aan het zijn, en dat bleef niet onopgemerkt. Dus.... 


Daar kwam een van de verzorgsters met een reismandje en hoppa ik zat erin en voor ik het wist ging het reismandje weer open en mocht ik op onderzoek uit bij mijn gastgezin. Ik werd begroet door 5 poezen dames en na wat verdere inspectie zag ik S(t)aartje, mijn oud kamergenootje van de Villa. 


Even later kwam de kleuter thuis, die wel vaker met haar mama meekomt naar de Villa. Goh... ik Griezo, in één huis met acht dames, een kater kan het slechter treffen lijkt me. Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb heerlijk gespeeld met de valeriaankussentjes terwijl de poezen dames nieuwsgierig zaten te kijken. 
Nu zijn we een week verder en ik zit lekker in mijn vel. Ik laat me braaf mijn medicatie voor mijn gewrichten toedienen. Met de poezendames ben ik vriendjes geworden en ook met de kleuter kan ik het goed vinden, ik geniet van alle aandacht. Ik voel me zo op mijn gemak hier, dat ik ook mijn ondeugende kant durf te laten zien. 
Zonder enige schaamte zit ik luidkeels te miauwen als mijn opvangmama en de kleuter zitten te eten, misschien schrikken ze wel zo erg dat er iets van tafel valt. Pootje baden in de beker melk, pannen uitlikken, over het aanrecht paraderen, ik noem maar even wat. 


Binnenkort word ik 11 jaartjes, maar een echte ouwe sok ben ik niet. Oké, ik doe graag een dutje, ik ben en blijf een kat, maar spelen vind ik ook het einde. Lekker gek doen met een valeriaankussentje, de krabpaal omhoog en omlaag rennen en coole moves laten zien aan mijn opvangmensjes als zij met dat hengelding voor me zitten te zwaaien. En als ik klaar ben met de clown uithangen ga ik knuffeltjes en aaitjes in ontvangst nemen, hiervan kan ik intens genieten, maar als ik genoeg heb van dat getut dan grom ik even zodat duidelijk is dat ik toe ben aan me-time. 


Weet je waar ik ook aan toe ben ? Een forever home bij lieve mensen waar ik lekker mezelf kan en mag zijn en die mij mijn dagelijkse medicijntjes voor mijn gewrichten geven. Ben jij toe aan leuk, lief, knap, speels en ondeugend gezelschap ? Bel dat met de afdeling bemiddeling en maak een afspraak om mij te komen bezoeken. Daar krijg je echt geen spijt van.

Knuffel van Griezo.

Geplaatst op 28-07-2018
Gus
lien

Gevonden in dilsen met mama

Hallo, ik ben Gus. Samen met mijn broertje en mijn mama hebben ze mij gevonden in een grote stapel hout. Ik zie er heel schattig uit maar ik ben een echte avonturier. Ik ga overal dadelijk op verkenning, ik ben niet snel bang hoor!

Geplaatst op 27-07-2018
Mex
Monique Smeets

Mex is als je net bij ze komt even wat terughoudend, maar komt dan snel kijken, of als je hem aait, is het meteen helemaal goed. Hij is minder wild in spelen dan Oskar... en meer vergelijkbaar met Molly. Hij is heel erg lief, komt naar je toe en klimt bij je als hij erbij kan. Geniet erg van kopjes geven en aaitjes onder zijn kin. Hij heeft ten opzichte van Oskar een zacht karakter, en is erg lief. De honden vind hij al wat minder eng, en loopt er voorzichtig naar toe maar blijft nog op afstand. Hij is een mooie kater om te zien, en ik denk als ik naar zijn pootjes kijk, zal het een mooie grote jongen worden. Hij heeft prachtige grote ogen, en is een mooie verschijning in zijn geheel.

Geplaatst op 27-07-2018
Jessy
3


Hallo, mijn naam is Jessy.
Een hele mooie dame al zeg ik het zelf! Mijn dagindeling bestaat uit heerlijke dutjes, goed eten en knuffels ja die zijn heerlijk prrrtt dan gaat mijn motertje aan. Oh en natuurlijk is spelen ook helemaal het einde samen stoeien met mijn broertje James en dan heerlijk samen tegen elkaar in slaap vallen zalig.
Voor de grote zwarte hond ben ik helemaal niet bang, deze is zelfs wel lief. Ik ga weer snel verder met spelen als je meer wil weten over mij dan bel met de kattenbemiddeling. Liefs Jessy

Geplaatst op 27-07-2018
Brooklyn
natascha

Hallo allemaal!! Ik ben Brooklyn!

Mijn opvangmama zegt dat ik mij voor mag gaan stellen aan het grote publiek! Ik ben de eerste van mijn broertjes en zusje want mijn opvangmama zegt dat ik daar klaar voor ben. Wel eng hoor……want de grote mensenwereld is nog best erg griezelig voor mij maar ik ben ook heeeeel erg nieuwsgierig weet je!

Een paar weekjes terug zat ik in een tuin in het verre België, samen met mama, mijn 2 broertjes en mijn zusje. We waren officieel met 5 broertjes en zusjes maar 1 van hen zijn we kwijtgeraakt helaas. Achter in de tuin lagen grote buizen waar wij met z’n allen in woonden maar wij mochten daar niet blijven. Op een dag kwam er een mevrouw met lekkere hapjes en een raar huisje dat op slot gaat als je naar binnen loopt. Ik vond het maar spannend maar ik ben nog steeds heeeeeel erg nieuwsgierig weet je……dus ik ben mijn neusje achterna gelopen en dat huisje binnengegaan samen met mijn zusje Benthe en toen BAM…..konden we er gewoon niet meer uit! Mama lag naast het huisje maar ook zij wist niet hoe ze ons eruit kon laten. Er kwam een mevrouw en die stopte ons in een kooitje en nam ons mee. Mijn broertje Bobbie konden ze zo oppakken dus met z’n 3tjes gingen we weg. We kwamen bij een heeeeeeel hoog gebouw en daar gingen we in een ander kooitje dat ons naar boven bracht. De mevrouw zette ons in een bench  met dekentjes en een zandbak terwijl ze de hele tijd tegen ons bleef babbelen. Ik dacht…..”hou toch je waffel mens, ik vind jou kei eng, ik wil mama!” Maar toen zette zij weer lekkere hapjes bij ons neer en tja……nieuwsgierig weet je…..dus ik moest kijken. Iedere keer als die mevrouw (dat bleek dus onze opvangmama te zijn) iets kwam brengen of met ons kwam spelen dan moest ik gewoon kijken want spelen is zoooo leuk en eten is zoooo lekker en ik wil gewoon ALLES zien! Na een paar dagen kwam de mevrouw met een hele leuke verrassing. Ze zette mama bij ons neer! Zo fijn om mama weer te zien en in haar oor te kunnen bijten. Ik vind het nu niet meer zo eng hier…..eigenlijk best wel leuk. Alleen zie ik dat mijn mama wel nog erg bang is en mijn broertjes en zusje ook en dat brengt mij soms wel wat in de war….. Ik ga dan maar mee blazen maar eigenlijk weet ik niet goed waarom want als die mevrouw mij gaat aaien dan is dat eigenlijk best wel fijn. Zij zegt dat ik ontzettend cute ben en dat iedereen meteen verliefd op mij zal worden. Ben jij ook heeeeel nieuwsgierig geworden naar mij en wil je over mijn schattige pluizige bolletje aaien dan stuur me maar een krabbeltje. Dan ga ik nu weer verder met spelen want er vloog net een vliegje voorbij en daar ben ik toch wel heeeeel erg nieuwsgierig naar. Kusje van Brooklyn (meisje van 7 weken).

Geplaatst op 27-07-2018
Beertje
natascha

Hallo mijn naam is Beertje. “Beertje?!!” Hoe verzinnen ze het?! Ik ben een grote stoere Beer! Of eigenlijk……een gevaarlijke tijger! Ze hadden mij El Tigra moeten noemen of zoiets! Maar nee hoor…….”Beertje”…verder kwam die muts (die we opvangmama noemen) niet! Iedere keer als ze binnenkomt dan laat ik haar mijn gevaarlijke slagtanden zien en grom ik haar volledig omver. En het enige wat die muts doet is verliefd naar mij lachen en zeggen dat ik zo schattig ben?! Dat geloof je toch niet?! Ik ben een grote BEER! Ik voel mij niet serieus genomen hier. Dan ben ik nog wel zo gevaarlijk en dan gaat die muts mij toch zomaar aaien en dan denk ik …..”ach laat ook maar, dit is eigenlijk best wel fijn maar de volgende keer zorg ik dat ze me serieus neemt”. Maar dan komt ze de keer daarna weer met een super interessant speeltje en dan vergeet ik weer hoe gevaarlijk ik ben! Ik vind het maar lastig om een degelijke reputatie op te bouwen en met een naam als Beertje maken ze me het ook niet echt makkelijker.  Maar goed, ze zeggen dat ik er klaar voor ben om op zoek te gaan naar mijn eigen personeel. Naar mensen die deze huistijger willen bedienen. Ze mogen me zelfs een andere naam geven…..ik heb zelf ook nog wel wat ideeën daarvoor ;).  Mijn zusje Brooklyn mag ook gaan zoeken en als het goed is zou zij het op zich nemen om wat over onze achtergrond te vertellen. Al die chitchat heb ik geen tijd voor want ik moet het fort beschermen! Ik ben een ridder! En een cowboy! Een grote gevaarlijke tijger! Of volgens de muts…..”een lief mooi pluizig katertje”

Gevaarlijke grom van Beertje ;)

Geplaatst op 25-07-2018
Liam
115

Ben de grote stoer man in een damesgezelschap. Mijn mama Lovely had een plekje op een zolder ingenomen, maar is zo geschrokken van de bevalling dat ze in eerste instantie niet wist wat ze moest doen. Met mijn zusjes Livía en Léla lagen we verspreid over de zolder. Ik kon ze horen gillen, maar kon er niet naar toe. We hadden het koud en honger. Zwerfkat in Nood was er heel snel bij. En toen kwamen we in een paradijs. Eten, warmte, knuffels. Wat wil je nog meer als kitten? Ons gezinnetje werd ook al snel uitgebreid met bonuszusje Lacíe. Helemaal top!

De tijd vliegt en het zal niet meer lang duren voordat we naar een toekomstig warm mandje mogen verhuizen.

Ben jij toe aan een nieuwe huisgenoot? Dan mag je het adoptieformulier invullen. Maar vergeet ook mijn mama Lovely niet. Dat is er eentje uit duizend en die verdient ook een gouden mandje.

Geplaatst op 25-07-2018
Dobby
Nancy

Hoi, mijn naam is Dobby en ik moet me hier komen voorstellen maar ik heb weinig tijd want ik moet eten, eten ,eten. Het verbaast je dan misschien ook niet dat ik de grootste van mijn broertje en zusjes ben. Ravotten vind ik heel leuk en als ik dan moe word kruip ik graag op je schootje om een dutje te doen.

Geplaatst op 25-07-2018
Rico
Nancy

Hoi, mijn naam is Rico en ondanks dat mijn neusje zwart is, ben ik heel proper. Ik ga heel graag op avontuur tussen alle speelgoed muisjes dekentjes en mandjes. Als ik klaar ben met alles te ontdekken kom ik graag bij je knuffelen en neuze neuze doen.

Geplaatst op 25-07-2018
Moksi
Nancy

Piep ik ben Moksi, ik ben een klein, grappig poezemeisje. Ik ben heel goed in het overmeesteren van de speelgoed muisjes maar ik vind het ook super tof om languit te genieten van de vele aaitjes. Kom jij mij snel een bezoekje brengen?

Geplaatst op 25-07-2018
Bobbie
14

Bobbie

 

Hallo allemaal, ik ben mooie rooie Bobbie. Ik kom even een verhaaltje vertellen over mijzelf maar BOHH wat vind ik het allemaal maar spannend joh! Mijn broertje, mijn zusjes en ik woonden vroeger met mama in een tuin in België. En op een dag rook ik daar wat lekkers. Mijn neusje bracht mij naar een blikje in de tuin waar een lekker vleesje in zat. Ik zag wel dat mijn zusjes in een doosje waren gelopen waar ze niet meer uit konden maar het vleesje rook zo lekker en mijn maagje zei “kom Bobbie! Proef maar!” Dus ik begon te smikkelen en te smikkelen en te smikkelen…..helemaal tot de bodem van het blikje. Dat was lekker joh!! Maar toen ik het blikje leeg had tilde ik mijn koppie omhoog en zag ik niks. Oooh jee! Het blikje zat vast op mijn koppie en ik schudde en liep achteruit maar het ging er niet vanaf! Ik hoorde stemmen dichterbij komen en 1 zei nog “aaahh, kijk dat rooie bolletje met dat blikje nou!” Ik voelde 2 handen mij oppakken en toen zat ik gevangen in een kooitje. Wat was ik bang joh! Samen met mijn zusjes ging ik met een mevrouw mee. Zij maakte voor ons lekkere hapjes en na een paar uurtjes zette ze ineens mijn broertje ook bij ons. Ik wist het toen nog niet maar mama zou ook nog komen.

Wat was ik blij om mama te zien! Ik hou van mama! Ik ben een beetje onzeker weet je maar mama vertrouw ik. Als mama blaast dan blaas ik mee. Ik doe dan net of ik heel erg gevaarlijk ben terwijl ik stiekem eigenlijk een heel zacht karaktertje heb. Ik merk dat de mevrouw niet meer van mijn blazen onder de indruk is en zij gaat mij dan toch aaien en eigenlijk vind ik dat ook wel weer heel erg fijn. Ik vind het zo verwarrend allemaal! Ik denk dat ik gewoon een beetje tijd nodig heb om helemaal vertrouwen te krijgen in de tweevoeters, net als mijn mama. Ik heb ook 2 hele grote hobby’s ……..ik vind het heerlijk om me helemaal te geven met spelen alles is leuk en het liefste doe ik daarbij heel veel klauteren. Mijn andere hobby is absoluut slapen! Hier ben ik heel erg goed in en de mevrouw zegt ook dat ik dat superschattig doe. Ik ben dan helemaal zen en lig vaak het liefste op mijn rug.

Ik ben er inmiddels klaar voor om bij mijn mama weg te gaan en mag op zoek gaan naar mijn eigen huisje waar ik heerlijk mag spelen en slapen. Bij iemand die van mij houd en mij laat zien dat tweevoeters te vertrouwen zijn zodat ik me kan ontpoppen tot de zachtaardige knuffelbeer die ik eigenlijk ben.

Ik wacht op je belletje!

Kusje van Bobbie.

Geplaatst op 23-07-2018
Harvey
10

Miauw,

Ik ben Harvey, en ik heb een klein probleempje. Ik werd namelijk in mijn eentje gevonden (mijn moeder had mijn broertjes en zusjes meegenomen, maar was mij vergeten), en ben toen in alleen in een gastgezin terecht gekomen. Nu denk je misschien och wat zielig, maar dat dachten mijn lieve gastouders ook. Daarom ben ik de eerste weken zo ontzettend vertroeteld dat ik nu een klein aandacht probleempje heb JIk denk namelijk dat dit normaal is, en loop daarom de hele dag achter iedereen aan. Dat er inmiddels nog drie andere kittens hier rondlopen mag toch zeker niet ten koste gaan van mijn aandacht?

Ik mocht het eigenlijk niet doorvertellen, maar ik heb ze stiekem weleens horen zeggen dat ik te verwend ben.

Maar, niet getreurd! Ik ben daardoor wel enorm sociaal en knuffelig. Dus als je op zoek bent naar een katertje dat voor gezelschap zorgt ben je bij mij zeker aan het goede adres!

Liefs,

Harvey

Geplaatst op 23-07-2018
Nacho
111

Hoi hoi , ben jij op zoek naar een vriendje voor het leven?
Deze knappe snoet staat vanaf nu vrij voor adoptie en gaat dus op zoek naar zijn forever huisje.
Nacho is lief, grappig, speels en ligt heel graag tegen je aan in de zetel voor een siësta.
Denk jij nu...ja dat issem....laat het ons snel weten en vul het adoptie formulier in op onze website.
Zo kan jij misschien een date hebben met onze mooie snoet.
Geplaatst op 22-07-2018
Minerva
39

Melding Lanaken

Hoi, ik ben Minerva.

Toen ik nog maar een paar dagen oud was, verdween mijn moeder. Onderkoeld en hongerig werd ik gevonden samen met mijn vier broers. Gelukkig werden we goed opgevangen en met veel liefde is alles goed gekomen.

Ik ben niet alleen het enige meisje van het nest, maar ook de kleinste. Om een beetje rust te krijgen van mijn energieke broers, zoek ik graag een plekje waar ik alleen kan liggen.

Geplaatst op 21-07-2018
Grisou
VV

Jongedame zoekt personeel!


Ik zal mijzelf even voorstellen,

 

Ik ben Grisou, een mooie jonge dame van 2 jaar en ik ben op zoek naar personeel!

Functie-omschrijving:


Ben je lief en geduldig, heb je een tuintje waar ik naar buiten kan, misschien een kattenvriendje en liever geen kleine kindjes, dan ben ik op zoek naar jou!

Ik ben nog een beetje schuw, dus vandaar die liefde en geduld.  Ik ben op z’n tijd graag buiten, dus een tuintje zou ik wel fijn vinden. Met andere katjes kan ik prima overweg, dus een vriendje is misschien wel gezellig. Ik heb zelf geen ervaring met kleine kindjes, dus als het kan laat ik die maar liever ‘links’ liggen. . 

Het salaris zal na veel liefde en geduld bestaan uit zo nu en dan een aaitje. 
Daarnaast bevat je salaris een portie voldoening, omdat je mij een nieuwe kans/thuis hebt gegeven. 
Denk je nu, deze functie is echt iets voor mij?!?!

Neem dan vliegensvlug contact.

Geplaatst op 21-07-2018
Albus
39

Melding Lanaken

Hoi, ik ben Albus.

Toen ik nog maar een paar dagen oud was, verdween mijn moeder. Onderkoeld en hongerig werd ik gevonden samen met mijn drie broers en zus.

Gelukkig werden we goed opgevangen en met veel liefde is alles goed gekomen. Ik ben de rustigste van mijn nest, maar als kitten betekent dit niet veel.

Als iemand met me wil spelen, dan reken er maar op dat ik meedoe.

Geplaatst op 21-07-2018
Remus
39

Melding Lanaken

Hoi, ik ben Remus.

Toen ik nog maar een paar dagen oud was, verdween mijn moeder. Onderkoeld en hongerig werd ik gevonden samen met mijn drie broers en zus.

 

Gelukkig werden we goed opgevangen en met veel liefde is alles goed gekomen. Ik ben het speelst van de groep en moet altijd weten wat er aan de hand is. Ook hou ik van aandacht en knuffels.

Geplaatst op 21-07-2018
Neville
39

Melding Lanaken

Hoi, ik ben Neville.

Toen ik nog maar een paar dagen oud was, verdween mijn moeder. Onderkoeld en hongerig werd ik gevonden samen met mijn drie broers en zus.

Gelukkig werden we goed opgevangen en met veel liefde is alles goed gekomen.

Ik ben de grootste van de groep omdat ik ontzettend graag eet. Als er iets te eten is dan vind ik het. Ook vind ik het super om geknuffeld te worden.

Geplaatst op 21-07-2018
Gilderoy
39

Melding Lanaken

Hoi, ik ben Gilderoy.

Toen ik nog maar een paar dagen oud was, verdween mijn moeder. Onderkoeld en hongerig werd ik gevonden samen met mijn drie broers en zus.

Gelukkig werden we goed opgevangen en met veel liefde is alles goed gekomen. Ik ben altijd al behoedzaam geweest. Voorzichtig, een stap na de andere.

Misschien ben ik daardoor niet de nieuwsgierigste, maar zodra ik me op mijn gemak voel, ben ik voor veel in. Spelen, knuffelen, eten...alles mag

Geplaatst op 21-07-2018
Bloempje
27

Kwamen uit een huis met veel katjes

Geplaatst op 21-07-2018
Bambi
27

Kwamen uit een huis met veel katjes

Geplaatst op 21-07-2018
Féline
27

Kwamen uit een huis met veel katjes

Geplaatst op 21-07-2018
Stampertje
27

Kwamen uit een huis met veel katjes

Geplaatst op 19-07-2018
Newt
114

Echt, is het mijn beurt nu? Voorstellen? Ik kom uit een groot gezin, maar liefst 7 kittens. En ik ben het kitten dat daar dan niet op de voorgrond staat. Maar ondertussen ben ik wel de liefste hoor!
Een tijd geleden was er een mama bij ons, een hele lieve. We werden prima verzorgd. Maar op een dag kwam mama niet terug van haar dagelijkse wandeling. De mensen bij wie we in de tuin leefde kwamen ons het trieste nieuws vertellen. Mama zou niet meer terug komen en wij moesten naar een gastgezin. Daar kregen we een warm plekje en lekkere flesjes. Toch hebben e heel veel gehuild in het begin.
Maar nu zijn we groot en stoer. Huilen doen we niet meer vaak. We besteden onze tijd aan lekker rennen, spelen, druk doen. Ik speel graag met mijn broertjes en zus. Maar ik ben ook heel zelfstandig, kan ook prima mijn eigen plan trekken. Mensen vind ik helemaal oke. Lekker bij plakken en knuffelen.
Ben jij op zoek naar een gezellige rode kater om de avonden op de bank mee te slijten? Heb je plek om fijn te spelen? Liefst een maatje erbij?
Kom dan snel eens bij mij kijken!
Zeker weten dat je op slag verliefd op me bent.
Tot gauw dan, pootje van Newt.
 

Geplaatst op 19-07-2018
Zwieber
vv

Mag ik bij jou?

Ik ben Zwieber.

'Zie je me...?!'
'Zie je me niet...?!'
Dat was vaak de vraag, toen ik in Buddy Kat kwam. Buddy Kat inderdaad, betekent dus dat ik aids-positief ben. Geen probleem,ik voel me superduper ;-)
Ik was heel timide en ik verstopte me vaak voor jullie mensen.
Er werd even overlegd of ze mijn naam niet zouden veranderen in Houdini,
maar dat wilde ik niet, kom op hey! Ik besloot dan maar mezelf vaker te tonen.
Eerst in de buitenren, daarna op de overloop, en zo heel af en toe als je snel was,
zag je me wel eens binnen.
Ik kwam er na verloop van tijd achter, dat er binnen veel lekkers te scoren viel, dus buiten blijven was geen optie meer.
Ik wachtte steeds bovenaan het trapje, tot de mensjes weg waren. Dan kwam ik snel mijn bakje eten nuttigen.
Uiteindelijk overwon de nieuwsgierigheid (en m'n buikje) het van mijn verlegenheid, en kwam ik steeds vaker binnen.
Ik zag dat de andere Buddy katjes wel heel relaxed waren en graag bij die tweevoeters gingen zitten. Dat wilde ik ook wel, maar hoe moest ik dat aanpakken?
Beetje drentelen bij de voeten, beetje snuffelen, een aaitje...?!
Daar wilde ik meer van, dus hop hop op de bank met z'n allen en toen vond ik:
knuffeltjes en schootjes!
Het heeft een hele tijd geduurd eer ik zover was, en af en toe heb ik nog steeds tijd nodig voor mezelf en dan vind je me even niet. Eventjes maar, dan ben ik eventjes Houdini.
Maar als jij tijd voor mij neemt, geduld hebt, geloof in mij hebt? Dan beloof ik Houdini uit mijn boekje te schrappen en word jij mijn allerbeste vriend.

Mag ik nou bij jou?

Geplaatst op 19-07-2018
Kamiel
29

Gevonden in Landen.

Purr, purr, purr, ik ben Kamiel. Een echte knapperd zoals mijn opvangmama zegt. Knuffelen doe ik graag, vooral een uur of 2 ´s nachts. Dan maak ik haar wakker en dan stop ik niet met spinnen en kopjes geven hoor. Overdag kom ik ook wel eens knuffelen hoor, als ik klaar ben met spelen. Een van mijn andere hobby´s. 

 

Ik speel graag met een ander opvangkatje hier, lekker rollebollen en achter balletjes aanrennen. Ik ben een allemans vriend, vind alle katjes hier leuk en ook al mijn mensen. Jouw kan ik ook om mijn vingers winden, geef me 5 minuten.

 

Zie ik je snel?

Geplaatst op 17-07-2018
Brenda en Thomas
114

Lieve Minho,  Brenda en Thomas.

Samen met jullie broertjes en zusjes werden jullie geboren in een tuin in Genk. Maar liefst 7 kittens! Wat een werk voor mama poes! Gelukkig werd zij wel gevoerd door lieve mensen.

Helaas vonden deze mensen mama, overleden na een aanrijding. Gelukkig gingen de mensen wel op zoek en vonden jullie!

Omdat jullie met zoveel waren zijn jullie opgesplitst en met 4 kwamen jullie bij mij als gastgezin. 4 heel hard huilende kittens. Jullie mama as zo lief geweest en onmisbaar. Het duurde dan ook een hele tijd voor jullie hier je draai konden vinden.

Gelukkig zagen jullie na een tijd toch in dat het niet anders was en veranderde jullie langzaam in gezellige speelse kittens.

En dan komt de tijd voor vertrek…

Brenda en Thomas : jullie gaan gezellig samen verder als Mia en Charlie. Geniet van het samen zijn. Hoop dat jullie ook daar jullie draai vinden en verder opgroeien tot gezellige katjes. Aan speelmaatjes geen gebrek in een huisje met 2 lieve kindjes! Dat gaat helemaal goed komen.

Minho: jij gaat niet ver, jij mag bij de buren gaan wonen. Je gaat verder als Frits en krijgt een vriendinnetje Jazzy. Ik weet zeker dat jullie straks samen de buurt onveilig gaan maken! En vriendje, net als Jazzy ben je altijd welkom af en toe te komen buurten! Geen afscheid van jou maar gewoon tot ziens!

Het gaat jullie goed, dag lieve vriendjes van ons!!


Geplaatst op 17-07-2018
Thomas en Brenda
114

Lieve Minho,  Brenda en Thomas.

Samen met jullie broertjes en zusjes werden jullie geboren in een tuin in Genk. Maar liefst 7 kittens! Wat een werk voor mama poes! Gelukkig werd zij wel gevoerd door lieve mensen.

Helaas vonden deze mensen mama, overleden na een aanrijding. Gelukkig gingen de mensen wel op zoek en vonden jullie!

Omdat jullie met zoveel waren zijn jullie opgesplitst en met 4 kwamen jullie bij mij als gastgezin. 4 heel hard huilende kittens. Jullie mama as zo lief geweest en onmisbaar. Het duurde dan ook een hele tijd voor jullie hier je draai konden vinden.

Gelukkig zagen jullie na een tijd toch in dat het niet anders was en veranderde jullie langzaam in gezellige speelse kittens.

En dan komt de tijd voor vertrek…

Brenda en Thomas : jullie gaan gezellig samen verder als Mia en Charlie. Geniet van het samen zijn. Hoop dat jullie ook daar jullie draai vinden en verder opgroeien tot gezellige katjes. Aan speelmaatjes geen gebrek in een huisje met 2 lieve kindjes! Dat gaat helemaal goed komen.

Minho: jij gaat niet ver, jij mag bij de buren gaan wonen. Je gaat verder als Frits en krijgt een vriendinnetje Jazzy. Ik weet zeker dat jullie straks samen de buurt onveilig gaan maken! En vriendje, net als Jazzy ben je altijd welkom af en toe te komen buurten! Geen afscheid van jou maar gewoon tot ziens!

Het gaat jullie goed, dag lieve vriendjes van ons!!

Geplaatst op 17-07-2018
James
3

Hallo, ik ben James. En kijk nou eens hoe schattig ik ben, mijn opvangmama zegt dat iedere keer dus ja dan geloof ik dat natuurlijk.
Heerlijk hier in huis een beetje spelen met mijn zusje Jessy, slapen, eten en knuffelen dat is zeker goed vertoeven. Zo zeg...ze hebben hier trouwens ook een hele grote zwarte hond daar heb ik geen enkel probleem mee. Hij ligt lekker in de mand en wij racen heel hard langs geweldig is dat! Over racen gesproken, ik ben weer weg als je meer wil weten over mij bel dan snel met de kattenbemiddeling. Liefs James doeiii

Geplaatst op 17-07-2018
Dot
13

Liep een tijdje met mama en broer in tuin

Geplaatst op 16-07-2018
Sona
117

Aloha, Sona hier…

Wat leuk dat je even mijn verhaaltje komt lezen, je wilt natuurlijk weten welk verhaal er bij die leuke foto hoort.

Nou schrik niet, ik werd zomaar gevonden in een papiercontainer, vraag mij niet hoe en waarom ik daar terecht kwam maar eng was het wel. Een “super man” die dook in de container en kwam mij redden, tof he

De mensen waren net als ik enorm opgelucht dat ik eruit was maar zagen dat ik echt wel nog een ukkepuk was en gingen snel bellen voor een oplossing. Nou die kwam er, ik kwam bij een gezellige bubs soortgenootjes terecht en wij hadden meteen de grootste lol samen.

Ondertussen gaan we allemaal op zoek naar ons plekje, een plekje waar we ons gelukkig en veilig mogen voelen net zoals bij onze opvangmama nu

Mijn favoriete hobby's zijn eten hihihi, knuffelen met iedereen die 2 voetjes heeft en gek doen met iedereen die 4 voetjes heeft.

Mag ik snel met jouw knuffelen?

Liefs , Sona

Geplaatst op 16-07-2018
Riven
117

Hoi Hoi, Ik mag mij voorstellen? Ooooh best spannend

Ik ben Riven  Ik kom uit een groot gezin, maar liefst 7 kittens. En ik ben het kitten dat niet snel op de voorgrond staat. Maar ondertussen ben ik wel de liefste hoor!

Een tijd geleden was er een mama bij ons, een hele lieve. We werden prima verzorgd. Maar op een dag kwam mama niet terug van haar dagelijkse wandeling. De mensen bij wie we in de tuin leefde kwamen ons het trieste nieuws vertellen. Mama zou niet meer terug komen en wij moesten naar een gastgezin. Daar kregen we een warm plekje en lekkere flesjes. Toch hebben heel veel gehuild in het begin.

Maar nu niet meer, nu zijn we groot en stoer. We mogen binnenkort op ons zelf gaan wonen, cool he. Het zou te gek zijn als ik mijn zusje Sivir mag meenemen want wij zijn niet alleen zusjes maar ook echte BFF’s.

Zie je wel zitten om mij en eventueel mijn zusje een – voor altijd thuis- te geven? Bel dan snel met de mensen van kattenbemiddeling en wie weet zien we ons snel

 

Ciao, Riven

Geplaatst op 16-07-2018
Sivir
117

Mag ik me voorstellen? Leuk! Mijn naam is Sivir

Een tijd geleden waren we met heel veel , mama en 7 baby’s! Mama zorgde heel goed voor ons allemaal.  Maar op een dag ging het mis. Mama ging eventjes weg maar kwam niet meer terug. Mensen kwamen ons vertellen dat er iets was gebeurd. Mama zou niet meer terug komen. En wij gingen naar een gastgezin. Daar was een warm plekje en lekkere flesjes voor ons.

We hadden het wel moeilijk in het begin, maar nu gaat het inmiddels prima. Wij spelen, houden van avontuur en vinden mensen prima personeel. We laten ons bedienen, houden van heerlijk liggen knuffelen.

Nu mogen we op zoek naar een eigen plekje. Een thuis voor altijd..

Ik ben enorm verzot op mijn lieve zus Riven en het zou super zijn als wij samen mogen verhuizen

Zie jij dat wel zitten? Dan kom maar gauw kijken, ik wacht vol spanning!

Pootje van Sivir

Geplaatst op 15-07-2018
Minho
114

Lieve Minho,  Brenda en Thomas.

Samen met jullie broertjes en zusjes werden jullie geboren in een tuin in Genk. Maar liefst 7 kittens! Wat een werk voor mama poes! Gelukkig werd zij wel gevoerd door lieve mensen.

Helaas vonden deze mensen mama, overleden na een aanrijding. Gelukkig gingen de mensen wel op zoek en vonden jullie!

Omdat jullie met zoveel waren zijn jullie opgesplitst en met 4 kwamen jullie bij mij als gastgezin. 4 heel hard huilende kittens. Jullie mama as zo lief geweest en onmisbaar. Het duurde dan ook een hele tijd voor jullie hier je draai konden vinden.

Gelukkig zagen jullie na een tijd toch in dat het niet anders was en veranderde jullie langzaam in gezellige speelse kittens.

En dan komt de tijd voor vertrek…

Brenda en Thomas : jullie gaan gezellig samen verder als Mia en Charlie. Geniet van het samen zijn. Hoop dat jullie ook daar jullie draai vinden en verder opgroeien tot gezellige katjes. Aan speelmaatjes geen gebrek in een huisje met 2 lieve kindjes! Dat gaat helemaal goed komen.

Minho: jij gaat niet ver, jij mag bij de buren gaan wonen. Je gaat verder als Frits en krijgt een vriendinnetje Jazzy. Ik weet zeker dat jullie straks samen de buurt onveilig gaan maken! En vriendje, net als Jazzy ben je altijd welkom af en toe te komen buurten! Geen afscheid van jou maar gewoon tot ziens!

Het gaat jullie goed, dag lieve vriendjes van ons!!

Geplaatst op 15-07-2018
Happy
10

Gevonden in tuin

Geplaatst op 15-07-2018
Holly
10

Gevonden in tuin

Geplaatst op 14-07-2018
Olivia
5

Binnengekomen via meldkamer politie. Gevonden in tuin in Beringen..

Hoi allemaal,

Ik ben Olivia, een vrolijke, lieve meid die nog een beetje terughoudend is.

Dit komt waarschijnlijk door wat ik in mijn korte leventje allemaal heb meegemaakt.

Samen met mijn zusjes Bibi en broertje Jax ben ik gevonden, ergens buiten, zonder onze mama. Ik kan je zeggen dat dat echt niet tof was. Gelukkig was er een lieve mevrouw die ons te hulp schoot en Zwerfkat in Nood belde.

Nu woon ik samen met Bibi en Jax bij onze opvangmama en opvangkleuter.

Best spannend allemaal. En dan zijn er ook nog 7 andere katten en een puppy.

Dapper ga ik op avontuur om de wereld te verkennen. Spelen met mijn broertje en zusje vind ik leuk. Maar ik kan me ook goed alleen vermaken met al het speelgoed dat we hebben. De kleuter des huizes vind het ook leuk om met ons te spelen. In het begin vond ik dat een beetje eng. Gelukkig zijn mijn opvangmama en ook de kleuter heel geduldig en geven ze mij de tijd om te wennen en mezelf te zijn. Het gaat elke dag beter. Ik kom er wel. Laatst was ik zo dapper om op een van de grote katten af te stappen. Zij vind mij wel schattig, tja.... dat ben ik ook. Ik kreeg zelfs een kusje van haar. De grote katten hebben ook grote kattenbakken. Met mijn korte pootjes klauter ik in een van die bakken en dan vind ik het een feest om het grid alle kanten op te gooien.

Ondanks dat ik een beetje terughoudend ben, ben ik toch ook ondeugend. Potentie noem ik dat. Ben jij het met mij eens ? Ben jij dan ook die persoon die voor mijn lieve snoetje en leuke karakter is gevallen ? Ben jij die persoon waarbij ik voor altijd mag blijven en die mij in mijn eigen tempo en hulp van jou, laat opgroeien tot een zelfverzekerde dame ? (Uiteraard zullen mijn opvangmama en opvangkleuter hun uiterste best doen om mij al een heel eind op weg te helpen).

Ja jij bent die persoon die ik zoek hè ? Dan zie ik je vast snel als je me komt bezoeken.

Tot dan !

Pootje van Olivia.  

Geplaatst op 14-07-2018
Bibi
5

Binnengekomen via meldkamer politie. Gevonden in tuin in Beringen..

Hoi hoi Bibi hier,

Ik mag me voorstellen, ja uuuh even dan want ik heb niet veel tijd.

Ik heb het druk met spelen en ravotten en de wereld verkennen.

Samen met mijn broertje Jax en zusje Olivia ben ik gevonden, ergens buiten, zonder onze mama. Ik kan je zeggen dat dat echt niet tof was. Gelukkig was er een lieve mevrouw die ons te hulp schoot en Zwerfkat in Nood belde.

Nu woon ik samen met Jax en Olivia bij onze opvangmama en opvangkleuter. Daar wonen ook nog een puppy en 7 andere katten. Super gezellig. Ik vermaak me hier uitstekend. Ik ben nergens bang voor. Ik ben zelfs al heel ondeugend. Ik klim langs de stoel omhoog om op de tafel te klimmen, dan heb ik overzicht, snap je ? Maar dat mag niet van mijn opvangmama, ze is veel te bang dat ik van tafel val. Nou... dan klim ik toch lekker in de bench omhoog, of als mammie niet kijkt stiekem op de bank. Maar op de een of andere manier ziet ze alles.

Achter een wc rolletje aanrennen is ook zo cool, of met zo’n rammel balletje meppen krijg ik ook mijn tijd wel om. En niet te vergeten.... ravotten met mijn broertje en zusje.

Jaja, ik ben een bezig meiske. Van al die avonturen krijg je ook reuze honger. Ik eet super goed en ben dan ook al hard gegroeid. Ik wordt vast een hele dappere grote meid.

Maar lieve mensen, ik ga verder met spelen en ravotten, want voor ik het weet is het weer slaaptijd.

Owja.... vind je mij leuk ? Kom je me dan eens bezoeken ? Wie weet worden wij wel speelmaatjes en mag ik voor altijd bij jouw blijven om samen avonturen te beleven.

Nou tot gauw dan hè ?

Daaaaaag... pootje van Bibi.  

Geplaatst op 14-07-2018
Aïcho
1

Met meerdere kittens in een huis...

Geplaatst op 13-07-2018
Pip
9

Gevonden in een tuin

Hey Pip in the house. 
Afgelopen week was ik helemaal alleen met mijn mama, broer en zusjes. Gelukkig waren er mensen die mij vonden en naar een lief gezin brachten. Het is nog wel allemaal wat eng maar we wennen stilletjes aan.
Ik heb 2 lieve zusjes. Noor en Beau zijn wel wat moeilijk uit elkaar te houden dus heeft onze opvangmama 1 teentje van Beau roze moeten lakken (ben ik effe blij dat ik uniek ben). Weet je dat ze altijd wedstrijdje doen wie het beste kan klimmen? Soms wint beau en soms wint Noor. Ik kijk soms wel wat droevig, maar wees gerust hoor ik ben eigenlijk heel vrolijk. Vaak loop ik vooraan en tja, ik ben heel nieuwsgierig.
Storm is onze stoere vent. Hij wil ook altijd zijn zusjes beschermen. Als onze opvangmama wat onverwacht in de buurt komt dan blaast hij om haar te waarschuwen dat hij de man van het gezin is. 
Over een paar weekjes mogen ze uitvliegen, misschien vinden we onze nieuwe thuis wel bij jou. 
A bientot!
Pip
Geplaatst op 13-07-2018
Storm
9

Gevonden in een tuin

Yo bro, Storm hier. 
Afgelopen week was ik helemaal alleen met mijn mama 3 en zusjes. Gelukkig waren er mensen die mij vonden en naar een lief gezin brachten. Het is nog wel allemaal wat eng maar we wennen stilletjes aan.
Ik heb 2 lieve zusjes. Noor en Beau zijn wel wat moeilijk uit elkaar te houden dus heeft onze opvangmama 1 teentje van Beau roze moeten lakken (tjonge ben ik blij dta ik een jongen ben).
Wist je dat ze altijd wedstrijdje doen wie het beste kan klimmen? Soms wint Beau en soms wint Noor. Pip die kijkt soms wel wat droevig maar no worries joh, ze is eigenlijk heel vrolijk. Ze loopt vaak vooraan en is heel nieuwsgierig.
Ikzelf ben een stoere vent. Ik wil ook altijd zijn zusjes beschermen. Als onze opvangmama wat onverwacht in de buurt komt dan blaast ik om haar te waarschuwen dat ik de "man" van het gezin ben. Tja je moet vroeg aangeven dat je iemand bent hé.
Over een paar weekjes mogen we uitvliegen, misschien vinden we onze nieuwe thuis wel bij jou. 
High five!
Storm
Geplaatst op 13-07-2018
Beau
9

gevonden in een tuin

Hallo hier Beau.
Afgelopen week was ik helemaal alleen met mijn mama, broer en zusjes. Gelukkig waren er mensen die mij vonden en naar een lief gezin brachten. Het is nog wel allemaal wat eng maar we wennen stilletjes aan.

Ik heb 2 lieve zusjes. Noor en mezelf zijn wel wat moeilijk uit elkaar te houden dus heeft onze opvangmama 1 teentje van me roze moeten lakken (hee hee). Weet je dat we altijd wedstrijdje doen wie het beste kan klimmen? Soms win ik en soms wint Noor. Pip kijkt soms wel wat droevig maar ze is eigenlijk heel vrolijk. Ze loopt vaak vooraan en is heel nieuwsgierig.
Storm is onze stoere vent. Hij wil ook altijd zijn zusjes beschermen. Als onze opvangmama wat onverwacht in de buurt komt dan blaast hij om haar te waarschuwen dat hij de man van het gezin is.
Over een paar weekjes mogen we uitvliegen, misschien vinden we onze nieuwe thuis wel bij jou. 
Toedels!
Beau
Geplaatst op 11-07-2018
Ryze
117

Hey, hallo wat leuk dat je op mijn verhaaltje klikt…

Ik ben Ryze en ik ben op een warme dag zomaar gevonden op een mooie camping. Ik weet ook niet meer hoe en wat…… maar opeens was mama weg en of dat nog niet erg genoeg was, kreeg ik ook nog enorme honger. Tja toen ben ik maar gaan roepen om Mama ….eerst gewoon stilletjes maar daarna snel harder en harder

Een lieve meneer en zijn zoontje hadden mij opeens gehoord maar omdat ik zo klein was gingen ze zwerfkat in nood bellen want ja er was nood…. Ik had dringend een flesje melk nodig.

Mijn opvangmama die kwam al snel met haar auto aangevlogen want die wist dat ik honger had en ik kreeg meteen ter plekke een heerlijk lekker flesje van haar. Eenmaal thuis ging ik in een warme couveuse en daar heb ik maar eventjes alleen in gelegen. Ik kreeg 1 stief broertje en 3 stief zusjes erbij. En lol dat we samen hebben😉

Nu wordt het bijna tijd om op zoek te gaan naar een gouden mandje, een forever home waar ik heerlijk mag vertoeven. Ik ben gek op soortgenootjes en op mensen, want knuffelen dat is wel een van mijn grootste hobby

Zien we elkaar snel ?

Groetjes, Ryze

Geplaatst op 11-07-2018
Yasuo
117

hi

Ik ben Yasuo, mooie naam he, maar……. Mijn mama die noemt mij niet Yasuo maar Edje!!!

Alleh, kom op zeg zo’n mooie naam en dan gaat ze mij gewoon anders noemen, dat vond ik wel vreemd. Toen ben ik maar eens gaan vragen waarom ze mij steeds Edjuuuuuuuh noemt

Nou, het blijkt dat er een zanger rondspringt die net als ik een prachtige kleur haar heeft, ginger , maar die kan blijkbaar heel mooi zingen en volgens mijn mama lijk ik op hem, of hij op mij

Misschien ken jij hem wel, Ed Sheeran? Ik heb het ff moeten opzoeken maar ja ze heeft gelijk, we hebben dezelfde look, cool charmant en hartveroverend

Nu kan ik wel gaan vragen : wie geeft mij mijn gouden mandje maar neeeeee dat doet iedereen al.

Ik vraag gewoon, wie wilt mijn nieuwe manager worden? Ik ben zeer gemakkelijk, lachverwekkend, leergierig, knuffelig, gezellig, een luisterend oor, kortom bij wie mag ik mijn verder leven uitzingen…

Greetz, Yasuo alias Edje

Geplaatst op 11-07-2018
Noor
9

gevonden in een tuin

Hallo Noortje hier. 
Afgelopen week was ik helemaal alleen met mijn mama, broer en zusjes. Gelukkig waren er mensen die mij vonden en naar een lief gezin brachten. Het is nog wel allemaal wat eng maar we wennen stilletjes aan.

Ik heb 2 lieve zusjes. Beau en mezelf zijn wel wat moeilijk uit elkaar te houden dus heeft onze opvangmama 1 teentje van Beau roze moeten lakken (hee hee).
Weet je dat we altijd wedstrijdje doen wie het beste kan klimmen? Soms win ik en soms wint Beau. Pip kijkt soms wel wat droevig maar ze is eigenlijk heel vrolijk. Ze loopt vaak vooraan en is heel nieuwsgierig.
Storm is onze stoere vent. Hij wil ook altijd zijn zusjes beschermen. Als onze opvangmama wat onverwacht in de buurt komt dan blaast hij om haar te waarschuwen dat hij de man van het gezin is. 
Over een paar weekjes mogen we uitvliegen, misschien vinden we onze nieuwe thuis wel bij jou. 
Tot hoors!
Noor
Geplaatst op 10-07-2018
Hailee
10

Miauw,

Hallo daar, mag ik mij even voorstellen? Ik ben Hailee. Ik wil niet opscheppen hoor, maar ik heb mijn gastouders horen zeggen dat ik een van de slimste kittens ben die ze ooit gehad hebben. Ze wilde me eigenlijk ook zelf houden, maar het is daar al zo’n beestenbende dat dat een beetje moeilijk gaat.

Ik ben zeker de lastigste niet. Of je nu met me wil knuffelen, spelen of slapen, ik ben overal voor in! Ook met mijn mede opvang kittens kan ik het heel goed vinden. Op het moment dat mijn baasje dit verhaaltje namens mij aan het typen is heb ik net besloten om op het toetsenbord te gaan liggen, maar helaas vond ze dat niet zo’n goed idee. Daarom ga ik mijn slaapje maar voortzetten in haar nek JWeltruste en hopelijk tot snel!

Liefs,

Hailee

Geplaatst op 09-07-2018
Antal
1

Samen met nog enkele kittens in huis...

Geplaatst op 09-07-2018
Anzor
1

Gevonden samen met veel kittens in een huis

Geplaatst op 08-07-2018
Nova
37

Biografie van een tienermoeder...
Mijn levensverhaal als tienermoeder lijkt op dat van vele anderen....
Ik had geen gemakkelijke jeugd. Er was geen stabiele gezinssituatie en ik belandde al jong op straat. Ik zwierf door de straten en had honger. Af en toe mocht ik bij lieve mensen in de garage logeren. Dan kon ik even bijtanken en kreeg wat te eten. En vervolgens weer terug de straat op. En toen gebeurde het onvermijdelijke. Na een one-nightstand raakte ik zwanger. De vader was natuurlijk in geen velden of wegen meer te bekennen. Hoewel mijn situatie niet rooskleurig was besloot ik mijn kindjes te houden. Ik beviel van een vierling. Ik hoorde over de zwerfkattenstichting die zich over moeders zoals ik ontfermt. Gelukkig was er plek voor mij. En weet je wat er toen gebeurde??? Jep! Postnatale depressie! Ik voelde mij opgesloten nu ik opeens tussen die vier muren zat en niet zomaar een naar buiten kon. En omdat ik zelf maar mager was, had ik enorme honger. Ik heb me toen wat bij elkaar gemiauwd en gebedeld. Het lucht trouwens wel op om eens even alles van je af te kunnen miauwen. Nu ben ik twee maanden verder en breekt de zon eindelijk ook voor mij door. Het gaat goed met de kids, ze hebben een nette opvoeding genoten en ik ben zowaar trots op ze: op mijn kinderen wacht een toekomst als huiskat! Daar kon ik als straatkat alleen maar van dromen! En nu ik? Wat gebeurt er met mij? Ik ben de laatste weken een stuk rustiger geworden. Op dit moment doe ik alleen maar dingen die ik leuk vind: slapen, wat kattenyoga en vooral een heleboel pateetjes eten! En me voorbereiden op mijn nieuwe rol als huiskat. Heerlijk vooruitzicht. Ik las in contactadvertenties dat men afknapt op "bankzitters". Maar ik niet hoor. Voor mij geen bezwaar. Ik kom gezellig bij je zitten. Kijken we toch samen naar de tv? Af en toe een kriebelaaitje achter mijn oren en ik ben helemaal happy!
Herken jij je hierin en ben jij dat baasje met een grote voorraadkast met pateetjes? Dan ben je bij voorbaat goedgekeurd!
Lieve knuffels van Nova!

Geplaatst op 08-07-2018
Winnie en Pooh
29

Met mama en zus gevonden in Maaseik

Hey, ik ben Winnie. Samen met mijn mama en zusje ben ik een aantal weken geleden van de straat geplukt. Nu woon ik bij een opvanghuisje, waar alles veilig is. Mama vind het wel nog eng hoor, bij mensen in huis. Daarom vind ik het ook nog wat moeilijk. Ik ben een rustig kleintje, die eerst even de kat uit de boom kijkt. Ik laat mijn zusje altijd eerst even de boel checken, voordat ik iets doe of ergens heen ga. Als ik eenmaal bij je ben, vertel ik je de grootste verhalen. Babbelen is namelijk samen met slapen en stoeien mijn mijn zusje mijn grootste hobby. Voilà, dit ben ik. Voor mijn nieuwe huisje ben ik op zoek naar het warmste mandje. Laat maar wat horen als je er nog een vrij hebt 😉.

Geplaatst op 08-07-2018
Pooh en Winnie
29

Met mama en broer gevonden in Maaseik.

Hi, ik ben Pooh. Jaja, mijn opvangmama en papa vonden het leuk om ons Winnie en Pooh te noemen. Gelukkig is mijn roepnaam Poeke, dat klinkt al beter, niet? Ik ben de avontuurlijkste bij ons thuis, ik ga graag op ontdekkingsreis. Ik loop dan helemaal van de kamer waar ik met mama en Winnie verblijf, naar de woonkamer van mijn opvangouders en de kat dus huizes. Daar ren ik dan voorzichtig rond om alles te ontdekken. Soms komt mama me halen, en dan neemt ze me mee terug naar ons huiske, maar zodra ze me neerzet, ren ik toch snel weer terug! 

Als ik dan toch bij mama en Winnie ben, slaap en stoei ik graag met Winnie. Daarnaast is klimmen ook een hobby van mij. Ik klim gewoon tegen je bank op, of je bed. Het is dat ze hier geen gordijnen hebben, want daar heb ik ook leuke verhalen over gehoord. 

Ja, met mij zul je je niet snel vervelen, dat is zeker!

Heb jij voor mij een warme mandje vrij? Van mijn opvangmama mag ik dit niet vragen hoor, maar ik wil toch wel graag een huisje met gordijnen! Oke, met een mooie klimpaal ga ik ook akkoord...

Geplaatst op 08-07-2018
Arlan
1

Met meerdere kittens in een huis..

Geplaatst op 07-07-2018
Dash
13

Liep een tijdje met mama en broer in tuin

Geplaatst op 05-07-2018
Rachelle
23

Hallo, ik heet Rachelle, en ik ben een slim meisje.
Ik ben erg nieuwsgierig en sta graag vooraan. Ik was in het begin wel het kleinste van al mijn broertjes en zusjes, maar dat heb ik alweer behoorlijk ingehaald. Ik eet goed, poep goed, en ben lekker actief. Maar natuurlijk ga ik ook nog regelmatig gezellig op de berg broertjes en zusjes lekker liggen slapen. Zalig. Voor als ik later groot ben, zoek ik nog een goed thuis waar ik dan verder altijd mag wonen en spelen.

Geplaatst op 05-07-2018
Rafke
23

Hallo, mijn naam is Rafke. Mijn mama is de allerbeste mama want zij heeft zo'n lekkere melk, daar kan nog geen ander eten tegenop. Alhoewel, tonijn vind ik ook wel eens lekker. Ik speel graag met knuffelbeertjes en dozen, maar ook rennen samen met mijn broertjes en zusjes vind ik leuk. En als we dan moe gerend zijn gaan we samen lekker liggen slapen. Heerlijk. Voor als ik later groot ben, zoek ik nog een goed thuis waar ik dan verder altijd mag wonen en spelen.

Geplaatst op 05-07-2018
Nouke
37

Hallo allemaal!
Ik ben Nouke en ik ben de knuffelkoningin! Ik laat alles met me doen. En als de kindjes in het opvanggezin met me spelen, sta ik vooraan om mee te doen. Ik hoop trouwens dat mijn nieuwe baasje een olifantenhuid heeft. Niet dat ik grof in de mond ben, maar ik ben een kei in benenklimmen. Als ik een been voorbij zie komen, spring ik erop en klim ik tot de top. En als ik dan helemaal bovenin de kruin een zielig "au" hoor, dan wacht ik net zo lang tot het geluid is uitgedoofd en er een vinger voorbij komt om te aaien. Ik ben trouwens niet de enige schuldige. Mijn broertjes en zusjes doen net zo hard mee. Maar laat je er niet door afschrikken. Ik hoop dat ik dit heb afgeleerd tegen de tijd dat mijn gewicht verdubbeld is... Om mij te adopteren moet je nog even wachten, maar je kunt wel al naar mij komen kijken!
Liefs,
Nouke!
 

Geplaatst op 05-07-2018
Youki
37

Hallo allemaal!
Ik ben Youki!
Mijn mama was een zwerfkat en omdat zij wel een héél slanke lijn heeft, moest zij alle zeilen bijzetten om ons 4 kittens voldoende melk te geven. Nou ja en ík ben nu de kleinste van het stel. Ik ben echt maar een ukkie!
Als ik wil imponeren moet ik het dus niet van mijn uiterlijk hebben, dus laat ik mijn karakter wel even gelden! Ik deins nergens voor terug, ik durf alles aan. Alleen tegen de stofzuiger durf ik het niet op te nemen. Die vind ik eng!
Ik hoor trouwens woorden als "schattig" en "lief" als ze naar mij kijken. En daar probeer ik dan wel een beetje van te profiteren. Gaat er iemand zitten dan spring ik meteen op schoot! En ga ik heel braaf wachten tot ik een aai over mijn bolletje krijg.

Ik hoop dat er iemand is die een gouden mandje voor mij heeft. Je kunt al komen kijken maar moet daarna wel wat geduld hebben, want er moeten eerst nog wat onsjes kattenspek aan mijn billetjes groeien voor ik naar jou toe kan komen!
Toedeloe!
Youki

Geplaatst op 05-07-2018
Rosa
23

Hallo mensen, van mijn opvangmoeder heb ik de naam Rosa gekregen.

Prima hoor. Ik hoor haar heel vaak vertellen dat ik zo braaf zou zijn. En lief, sociaal, slim en gemakkelijk en voorbeeldig. Misschien heeft ze wel gelijk, daar doe ik niet moeilijk over. En ook dat ik zo prima zorg voor mijn 6 kindjes.

De eerste 3 weken heb ik met mijn kleintjes ergens in een tuin moeten schuilen en daarna kon ik gelukkig terecht bij deze opvangmoeder. Zij helpt mij mee met de verzorging van mijn zonen en dochters. Ook ik wordt verwend met kattensnoepjes, lekkere tonijn, en zelfs soms een mooi stukje bief.

Nu is het hier gezellig met alle kids, maar als ze groot zijn en hun eigen thuis hebben gevonden, dan zoek ik ook een nieuw thuis voor altijd. 

Geplaatst op 01-07-2018
Paprika
21

Deze kittens werden bedreigd met vergiftiging.
 

Hoi! Ik ben Paprika! 
Ik ben al een heel tijdje bij deze opvangmama.  Eerst waren mijn zus en mijn broer ook hier, nu ben ik als laatste overgebleven. 
Ik weet dat ik het hier heel goed heb, heb hier alles wat mijn hartje begeert.  Maar ik blijf het moeilijk vinden om iedereen en alles te vertrouwen...ik ben nog steeds een kater met een handleiding ;-). 
Mijn opvangmama kent mijn handleiding al héél erg goed, haar vertrouw ik ook het meest.  Bij haar durf ik dan ook mijn nodige knuffels en aai's te gaan halen, en bij haar ga ik graag op het bed liggen (aan het voeteneinde weliswaar) als zij ook gaat slapen.
 
Ik heb hier in huis nog een andere kat - een oude bompa - die doe ik wel na, vb als hij bij mijn opvangmama gaat knuffelen, ja , dan wil ik dat ook wel!  En als hij ergens rustig ligt, ja, dan doe ik dat daar in de buurt ook.
Echt spelen kan ik wel niet met deze oude bompa, daarvoor is hij een beetje te oud en moet hij veel rusten en slapen.
Gelukkig komt hier geregeld wel eens een jongere opvanger binnen - altijd even wennen hoor!  Maar uiteindelijk wordt dat steeds mijn speelkameraadje!  Rennen door het huis, op en af lopen op de trappen, spelen met speelgoedjes, maar vooral spelen en stoeien met elkaar!
 
Alleen....ja, die gaan hier ook weer weg hè... en ik blijf hier.  En heb dan weer even geen speelkameraadje meer.  Eigenlijk wil ik dat wel, eigenlijk wil ik wel een goede plek waar ik mezelf mag zijn, een thuis waar ze mijn handleiding ook kennen, en een thuis waar ik ook een tof speelkameraadje heb.

Als ik dan eens nadenk...waar zou ik mij helemaal thuis kunnen voelen, en mij uiteindelijk ooit kunnen gaan settelen?
Dan denk ik aan:
- een rustige thuis (liefst niet teveel onvoorspelbaarheid, geen kinderen die voor drukte zorgen, ...).
- een rustige thuis, waar toch ook iemand veel in huis is.  Iemand die ik goed kan leren kennen en vertrouwen.  Iemand waar ik de gewoontes van leer kennen en die mij zo rust en duidelijkheid geeft.
- een thuis waar ik de tijd krijg om me nog lang 'af te zonderen', enkel te komen wanneer ik aanvoel dat het OK is.
- een thuis waar ik voldoende plekjes heb om me op mijn gemak neer te zetten, en mij toch nog een beetje 'verstopt' te houden en toch evengoed alles kunnen zien.
- een thuis waar er ook andere katten zijn, die mogen speels zijn, ik zal dan zelf bepalen of ik lekker mee kom spelen of niet.  Een speelkameraadje is altijd wel leuk!
- een thuis waar men niet verwacht dat ze me mogen gaan aaien, of knuffelen, of bij hen ga liggen op de zetel.  Ik bepaal zelf wel wanneer ik kom.

 Zo, nu weten jullie al heel wat van mij hè.

Kijk nu nog eens goed naar de foto...kijk eens wat een mooie kater ik ben, ongelooflijk mooi toch.  Ik ben er eentje met stijl, haha!
Dus ja, denk jij dat jij me de thuis kan geven die ik nodig heb??  Aarzel niet, bel eens even aub!
Tot miauwgauw!

Geplaatst op 01-07-2018
Sambal
116

Mama is verongelukt.

Geplaatst op 01-07-2018
Zenzy
116

Mama is verongelukt.

Later meer info

Geplaatst op 01-07-2018
Snoepje
laisana

Later meer info

Geplaatst op 01-07-2018
Felix
laisana

 
Hallo, ik ben Felix,
 
Ja ja, je ziet 't goed, ik lijk precies op het katje van de reclame en daarom hebben mijn oppasmama en haar dochters mij Felix genoemd. Ik ben een klein ondernemend mannetje van inmiddels bijna 10 weekjes jong. Hou enorm van spelen en ben nergens bang voor. Ik klim overal het eerste op en kan super ver springen. Mijn zusjes durven dat pas als ik dat eerst heb voorgedaan. Maar ja, ik ben dan ook de stoere man des huizes. Zoals ik al vertelde heb ik 2 zusjes die zijn qua kleur precies andersom. Ik ben zwart met wit en mijn zusjes wit met n beetje zwart.....gek he! Mijn zusje Snoepje mag met mama bij mijn oppas gezin blijven wonen. Daarom zou ik het fijn vinden om samen met mijn zusje Lucky naar een gouden mandje te verhuizen. Zie ik je gauw?
 
 Liefs, felix
Geplaatst op 01-07-2018
Lucky
laisana

Hey ik ben Lucky. Net als mijn broer 9 weekjes jong, Oke, hij is wel wat groter dan mij, maar dat wil niet zeggen dat hij stoerder is. Ik ben natuurlijk veel schattiger met mijn mooie witte vacht en bolle koppie, maar weet je, wij zijn dikke vriendjes. Wij spelen ontzettend veel samen en slapen altijd lekker met z'n allen in de dekenmand. Ik geloof trouwens niet dat dat een speciaal kattenmandje is, maar goed het mag van de oppasmama. We gaan ons zusje Snoepje en mama natuurlijk enorm missen maar hopen dat iemand voor onze charmes zal vallen, dat moet toch niet zo moeilijk zijn...
 
Liefs Lucky

Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg