Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In FEBRUARI 2018 hebben 21 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 26-02-2018
Lola
JJ

LOLA

Melding uit Bree, Lola kwam binnen met een oogletsel aan haar rechter oogje, het oogje kon niet meer gered worden. Lola mag nu helemaal herstellen en bekomen in de Villa.  Meer info volgt nog.

 

Welkom Lola!

De meldster van Lotje was op het bedrijventerrein, waar ze werkt, zwerfkatten aan het invangen om te laten steriliseren/castreren. Ook Lotje werd gesteriliseerd. Ze wilden haar vrijdag terug vrijlaten maar omdat ze toch anders reageerde dan de andere katten heeft de meldster ons gecontacteerd. De anderen waren echt wild en vielen fel aan. Lotje daarentegen is veel rustiger en ook een stuk jonger. Ze is door de dierenarts geschat op een half jaar. Ze kreeg het niet over haar hart Lotje terug los te laten op het bedrijventerrein. Ze denkt, omdat ze zo anders en rustig reageerde, dat Lotje daar gedumpt is.

De wilde zwervers zitten nog zo slecht niet. Ze krijgen eten en slapen binnen in de hallen op isolatiemateriaal. 

Mooie Lotje heeft duidelijk al heel wat meegemaakt. Ze is nog erg van slag en onder de indruk van alles wat er met haar gebeurd is afgelopen dagen. Kom maar eerst goed tot rust mooi meisje, daarna zien we verder <3

 

Ik heet Lola, ben 1 jaar oud en ik kom van dezelfde melding uit Bree als Zivo, Ayla en Basje, waar we zijn achtergelaten. De melders dreigden ermee ons te vergiftigen of te verplaatsen, als we niet verhuisden. Mijn oogje was gekwetst, jammer genoeg niet meer te redden en intussen verwijderd. Ik verblijf in de Noordpoolkamer en lig vaak, samen met mijn vriendje Zivo, fijn verscholen in een iglo. Natte hapjes verorberen we ook samen, gezellig tête à tête.

Geplaatst op 26-02-2018
Rififi
VV

Deze knappe verschijning is een druk baasje. Hij zit nog maar enkele dagen bij ons in de opvang en meneertje kijkt zijn ogen uit!
Eventjes zijn achtergrond...


Rififi zwierf rond in de Belgische Ardennen, totdat hij werd opgemerkt door een lieve dame. Ze kon hem niet achtergelaten en besloot hem mee naar huis te nemen. Dat bleek een uitstekende keuze!


Helaas kon Rififi niet bij de dame blijven, dus moest hij een tijdje bij de buurvrouw in een soort berghok bivakeren.


Rififi bleek aids-positief te zijn. Rot voor hem, maar zoals we allemaal weten: Aids-positief is geen doodsbrief. Hij heeft nog een prachtig leven voor de boeg, dus kom maar lekker bij ons!


Rififi is een grappig kereltje, met zijn mooie lange zwarte manen. Hij kan niet stilzitten en moet ALLES ontdekken. Zijn nieuwsgierige neus is overal te vinden! Wat wil je, als je ineens zoveel prikkels krijgt en mag rondlopen
Nou, je bent een echte lieverd, straks gaan we op zoek naar een warm mandje voor jou

Geplaatst op 25-02-2018
Sweety
VV

Deze kater werd in Uikhoven gevonden.  Katje was van buurvrouw meldster. Mevrouw is overleden en er was niemand om voor de diertjes te zorgen. Zodoende is Sweety nu bij ons binnen.
 
Welkom Sweety!
 
Deze kater is vorige week binnengekomen nadat zijn baasje overleden was. Er was niemand om voor het diertje te zorgen en zodoende deed de buurvrouw een aanvraag bij ons. 
 
Of wij hem wilden opvangen? Natuurlijk! Het is een heel sociaal kereltje die direct naar je komt toegelopen als men de kamer binnenkomt. En dan maar à volonté kopjes geven en tegen de benen aanwrijven!
 
Wat een aandoenlijk ventje!
Geplaatst op 22-02-2018
Hannah
GK

Hannah is qua gestalte een lief, klein poesje. Het lijkt wel of ze nog een beetje kitten is. Maar ze heeft toch al haar rugzakje mee. En dat laat zich zien in haar karakter. In het begin was ze een pittig dametje. Klein maar dapper. Zich verstoppen en hard blazen als je te dicht kwam. De laatste tijd begint ze te ontdooien. Eerst mocht je haar eventjes aaien als je eten voor haar bijhad. Nu zijn we al zo ver dat als ze in haar mandje of lekker warm op de verwarming ligt, en je haar rustig benadert, je haar mag aaien zonder dat je eten voor haar hebt. Ze kijkt je in het begin wel nog wat wantrouwig aan maar als je het juiste plekje weet te vinden dan begint ze zelfs te spinnen.
Hannah is een mooie zwart, witte dame van 10 jaar oud. Ze hoeft niet perse naar buiten te kunnen, kan prima met andere katten en grote kinderen. Hannah heeft wel nog eventjes tijd nodig, maar zodra ook zij klaar is voor haar koffertje te pakken geven we jullie zeker een seintje.
Geplaatst op 18-02-2018
Bonnie
VV

Bonny liep in Dilzen in een nieuwbouwwijk al eventjes rond bij de melders, in weer en wind. Ze wilde niets liever dan naar binnen. Toch heeft ze mogelijk een eigenaar, want ze ziet er keurig verzorgd uit.

Mooie lieve Bonnie.
 
Deze lieve poes liep al enkele weken in een woonwijk in Dilsen-Stokkem en bleef hangen bij steeds dezelfde voordeur. De voordeur van de meldster. Al weken wordt Bonnie gevoerd en probeert ze zich steeds in alle bochten te wringen om maar binnen te komen. In weer en wind, zelfs sneeuw... bleef ze zitten voor de betreffende voordeur. De meldster kon maar niet geloven dat dit een zwerfpoesje was, en heeft al het mogelijke gedaan om de eigenaar op te sporen. Maar niks, geen enkele reactie, helaas. We besloten haar op te nemen, ze wilde zo ontzettend graag een huisje binnenlopen, ze is zo ontzettend lief! Dus hier is ze dan, onze Bonny.
 
Ze ziet er eigenlijk ontzettend goed uit. Geen klitten in haar mooie lange manen, ondertussen goed doorvoed ( kan komen door de meldster die haar dagelijks eten gaf) en ze heeft een knipje in haar oor. Een kenmerk dat ze waarschijnlijk al geholpen is. Helaas geen chip... Wij denken dat ze een baasje heeft gehad en we vermoeden dat ze erg gemist wordt. Ze zit nu veilig bij ons binnen, maar het zou nog mooier zijn als we haar baasje konden opsporen en we hen konden herenigen.... Helpen jullie mee met de zoektocht? En mocht zij geen baasje hebben, dan blijft ze natuurlijk bij ons en zullen we haar over een tijdje ter adoptie zetten! Wie o wie mist dit enorme lieve schatje...
 
Bonnie liever niet met andere katten, wel met kinderen, honden onbekend en moet niet buiten kunnen. 
Geplaatst op 17-02-2018
Bommel
100

Bommel gaat nergens meer heen.

Oh Bommel o Bommel, je hebt het voor elkaar. Jij kleine tovenaar.
Ik nam je in mijn opvang, omdat je extra zorg nodig had. Je hebt maar drie pootjes, geen staart, je blaas deels verlamd en je darmen werken heel traag. Ik werd jou prive verpleegster, van alle gemakken voorzien. Elke dag nam ik je liefdevol in mijn armen, met oorverdovend luid gespin tot gevolg.


Je ging er al voor liggen. " Hup dan maar weer, maak die maar blaas leeg, ik rek me nog eens lekkerrr uit." Twee voorpootjes in de lucht, het achterpootje zijdelings en masseren die handel. Oogjes toe, prrrrr PRRR... Dankbare geluidjes.
Je darmen werken niet zoals het hoort, daarom drink je dagelijks braaf je speciale drankje, en plof je vervolgens ontspannen weer op de kattenbak. Er mag geen dag worden overgeslagen, anders komen er probleempjes.
Met je guitige vrolijke blik, volg je mijn passen, een zachte miauwtje ontsnapt uit je keel. Ja is goed, we gaan even spelen. Wil je muisje vangen, of rollen in een valeriaanzakje. Zegt u maar.


Je huppelt speels door het huis en rolt je lekker knus op als je moe bent. Hoe kan ik nou afstand van jou doen? En wie gaat jou straks verzorgen? In mijn ogen was je volledig onplaatsbaar, al was het maar om jou gewoon nooit meer te laten gaan. Een geruststelling voor mezelf, zodat er geen koffertje gepakt hoefde te worden.
Lieve Bommel, jij blijft voor altijd bij Peter en mij. Ik neem je dagelijkse verzorging er zonder morren bij. Boeit mij dat. Ik krijg er een stralend blik voor terug, een trotse kop, een ondeugend smoeltje. Dat zie ik liever dan lief...
Welkom in ons chaotische huis Bommie, je kent de weg in elk geval al op je duimpje ;-) 

Kusje op je snoet, straks weer even buikje masseren, goed?
Je ex-opvangmama, nu je voor altijd baasje x

Sabine

Geplaatst op 17-02-2018
Speedy
VV

Gevonden in Genk bij zwerfkattengroep. 

Ik heb ongelofelijke haast!

Opzij, opzij, opzij.
Maak plaats, maak plaats, maak plaats.
Ik moet nog zoveeeeel doen, wil je nie weten!
Als ik 's morgens opsta, moet ik eerst de dingen begroeten en de katten een high five geven.


Vervolgens begin ik aan mijn ontbijt, belangrijk voor een jongen in de groei. Ik tel 8 maandjes oud, ben een puber en heb een wat slungelig postuur. Uitdijen zal ik wel nooit, daarvoor sport ik teveel. Uiteraard zullen mijn spierballen wel fors toenemen, maar daar houden de vrouwtjes van.
Na mijn ontbijt, begin ik eerst aan wat licht werk. Balletje slaan, hengelen, rek en strek oefeningen. Vervolgens even lunchen, een slaapje doen, kan ik me geestelijk voorbereiden op de conditietraining. 


In de middag ben ik non-stop bezig met hordelopen, sprintjes trekken, ver en hoogspringen en slalommen. Ook ben ik erg goed in teamsport. Voetballen met de mannen en daarna even een catmilkje pakken aan de bar.
Ik ben niet zo'n knuffelkatje, eerder een 'ik-doe-mijn-ding' katje. Gezellig met de andere katjes spelen en gek doen. Mijn naam Speedy heb ik al lang en breed bewezen. Een vrolijke snelle jongen met veel pit en bravoure.
Ik zoek daarom een geweldig leuk huisje MET fitnessruimte en kattenvrienden.
Ben je 
geïnteresseerd? Even  bellen of mailen, kunnen we samen eens een date scoren!


Toeledoe! Knipoogje Speedy x

Geplaatst op 15-02-2018
Belle
27

Deze poes zou zogezegd zwanger zijn en nergens terecht kunnen. Zwanger is ze niet, maar ze kon wel bij ons terecht.

Later meer gegevens.


Momenteel niet te reserveren wegens de zoektocht naar haar baasje.

Geplaatst op 12-02-2018
Santiago
4

Deze kittens verbleven al een week bij de meldster in een bench in het tuinhuis. Zij had ze in haar tuin gevonden.

"Intussen al enkele maanden geleden kreeg ik een telefoontje. Of ik vier erg schuwe kittens wou opvangen. De situatie was schrijnend. De katjes vlogen letterlijk de muren op van angst. We hebben samen dan ook een lange weg afgelegd. Een weg die niet altijd makkelijk was, maar elk klein stapje in de goede richting was pure euforie. Je zussen zijn even geleden al naar hun gouden mandje vertrokken, maar jij had wat meer tijd nodig.  Geen enkel probleem. Maar intussen ben ook jij opengebloeid tot een prachtig en ongelofelijk lief en leuk diertje en is het dus ook voor jou tijd voor om naar je gouden mandje te vertrekken Lieve Santiago, je opvangmama is ongelofelijk trots op je! We gaan je missen hier...

Geplaatst op 12-02-2018
Doa
105

Dit kitten zou FIV-positief zijn, maar dat is pas goed te testen na 6 maanden oud. Toch wilde men haar al euthanaseren...

 

Haai it's me, DOA!

Ik ben een jongedame van 7 maandjes oud .

Ik ben vreselijk nieuwsgierig zeggen ze hier, maar ik moet toch controleren of alles goed verloopt.Ik heb van weinig schrik en ben altijd op avontuur uit , hondjes vind ik super leuk om te spelen. Ik ben een heel speciaal poesje zeggen ze hier ik heb maar 1 nier en geslachtsloos. O ja ik ben ook aidspositief, maar hey, ik ben over het algemeen heel positief hoor. Ik huppel door het leven op een roze wolk .Zo en nu ga ik verder op avontuur anders mis ik te veel doeiiiii

Geplaatst op 11-02-2018
Wilma
30

Later meer info.

Geplaatst op 10-02-2018
Victor
104

Victor is een lieve, beetje bedeesde jongen. Hij is dol op spelletjes met jou of in zijn eentje. Hij heeft een beetje tijd nodig om aan je te wennen als je hem in het begin de ruimte geeft en hem rustig benadert geeft hij je zijn gouden hartje en kruipt hij bij je op schoot om zijn motortje volop te laten draaien.

Geplaatst op 08-02-2018
Lisa
VS

Later meer gegevens.

Geplaatst op 07-02-2018
Esra
VV

Getrainde muizenvangers zoeken een erf! Gepaste afstand, geen aai over de bol, maar een kanjer om van te houden! Jazeker. Onze schuwe katjes tellen OOK mee. Zij hoeven niet zo nodig tussen vier muren te leven, sterker nog... dat is een no go voor deze mysterieuze diertjes. Maar ook zij kwamen binnen in ons kattenasiel. Echt gelukkig zijn ze niet. Niet meer vrij rondlopen, veel te veel mensen in de buurt, geen buitenluchtgeur die hun neusvleugels doen trillen. Muizen, waar zijn de muizen! Houtstapels, stallen, spannende kieren en hoekjes. Het is weg... Neeee... het is voorlopig weg lieverds, want wij willen jullie leven teruggeven! Beschermd weliswaar. Een plekje waar hij zichzelf mag zijn, waar goed voer te halen valt en een plek om te schuilen. Wij zoeken een grote tuin, een boerderij, een manege etc. voor een aantal schuwe katjes die geen schootje nodig hebben. Zij hoeven geen huis om in te wonen, zij willen jouw erf bewaken! Kunnen ze goed, de stoere macho uithangen 😉 Ze hoeven niet allemaal samen te blijven hoor, we zoeken enkel hun wereld. Kun jij hen hun leven teruggeven? Dan informeer gewoon eerst eens en maak vrijblijvend met ons een afspraak! High five van een stel stoere muizenvangers!

Geplaatst op 07-02-2018
Mika
VV

Getrainde muizenvangers zoeken een erf! Gepaste afstand, geen aai over de bol, maar een kanjer om van te houden! Jazeker. Onze schuwe katjes tellen OOK mee. Zij hoeven niet zo nodig tussen vier muren te leven, sterker nog... dat is een no go voor deze mysterieuze diertjes. Maar ook zij kwamen binnen in ons kattenasiel. Echt gelukkig zijn ze niet. Niet meer vrij rondlopen, veel te veel mensen in de buurt, geen buitenluchtgeur die hun neusvleugels doen trillen. Muizen, waar zijn de muizen! Houtstapels, stallen, spannende kieren en hoekjes. Het is weg... Neeee... het is voorlopig weg lieverds, want wij willen jullie leven teruggeven! Beschermd weliswaar. Een plekje waar hij zichzelf mag zijn, waar goed voer te halen valt en een plek om te schuilen. Wij zoeken een grote tuin, een boerderij, een manege etc. voor een aantal schuwe katjes die geen schootje nodig hebben. Zij hoeven geen huis om in te wonen, zij willen jouw erf bewaken! Kunnen ze goed, de stoere macho uithangen 😉 Ze hoeven niet allemaal samen te blijven hoor, we zoeken enkel hun wereld. Kun jij hen hun leven teruggeven? Dan informeer gewoon eerst eens en maak vrijblijvend met ons een afspraak! High five van een stel stoere muizenvangers!

Geplaatst op 06-02-2018
Maya
117

Dit kitten lag op een onveilige plek in een stal.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 05-02-2018
Lainy
113

Lainy is samen met broer en zusjes gevonden in Bree.

Ik ben helemaal verzot op zwart-witte katjes, jij ook? Ja? Nou, heb je mijn foto al gezien dan? Ik doe mee met de trend van het seizoen: ik ben lekker zwart-wit! En ik weet heel erg goed hoe mijn kleurtje heet, want hier loopt nog zo'n zwart-witte kater rond, zeg maar ongeveer mijn grote broer he. Enne... die vind ik leuk joh, niet normaal meer. Ik ga dan liggen rollen over de vloer, en dan proet ik er ook nog zo leuk bij. Gegarandeerd dat hij mee komt spelen. Rollen we samen over de vloer. Gaaaaaf.
 
Ik houd dus echt enorm van andere katjes, vooral als ze met me willen spelen. En natuurlijk is het een bonus als ze ook zwart-wit zijn, dat begrijp je wel. Maar goed, iemand moet de mooiste zijn natuurlijk (ikke dus), dus een ander kleurtje is ook oké hoor (ik doe niet aan discriminatie). Maar mensen... die zijn best nog een beetje spannend. Schuw ben ik zeker niet, maar ik en mijn broer en zus zijn best een beetje rot behandeld door mensen dus als zo'n mens mij ineens benaderd dan doe ik gauw een stapje terug. Ik beloof dat dat in de toekomst nog wel gaat beteren, want ik leer hier steeds meer. Maar wel alles op mijn tempo, want ik ben natuurlijk de baas. Ja want weet je, eigenlijk vind ik mensen best oké. Beetje kriebelen onder mijn kin, of soms zelfs op mijn buikje... prrrrrrrr gaat mijn motor dan. De liefde van een man gaat door de maag, zeggen ze, en voor mij geldt dat ook wel een beetje want met snoepjes ben ik best wel te paaien!
 
Heb jij zo'n leuke speelvogel en wil je er nog wel eentje bij? Zo'n mooie zwart-witte kater als ikke? Ja? Nou, waar wacht je dan nog op?
Geplaatst op 04-02-2018
Aico
VV

Aico kwam op 6 september binnen omdat zijn baasje helaas overleden is. Hij was heel bang maar sinds zijn verhuis van de quarantaineruimte naar de Strandkamer gaat het beter met hem. Hij gaat op onderzoek in de kamer en dat is natuurlijk een goed teken. Maar als de fotograaf hem op de gevoelige plaat wil vastleggen dan moet hij toch nog eventjes wegduiken en grommen. Na een tijdje stopt hij met grommen en sluit hij zijn ogen. Hij boekt dus vooruitgang en dat is het voornaamste. Voor de rest krijgt hij alle tijd van de wereld!

Hai,

Ik ben Aico, een kater van ongeveer 8 jaar. 2017 was een jaar in mineur voor mij. Mijn baasje, een oudere man, kwam te overlijden en dus belandde ik in het asiel. Wat vroeger vanzelfsprekend was, was nu niet meer zo vanwege de veranderingen qua geur, omgeving, nieuwe mensen etcetera. Mijn wereld stond werkelijk op zijn kop en ik was dan ook heel boos. Grommen enzo... Maar aanvallen deed ik niet. Integendeel. Als men rustig bij mij bleef zitten, dan stopte ik met grommen en sluitte ik mijn oogjes. Als ik de verzorgers niet zie? Dan moeten ze weg zijn, dacht ik. Ik weet het... Een heel simplistische gedachte maar dit idee gaf me kracht om aan mijn nieuwe omgeving te wennen. Na een tijdje verhuisde ik naar de strandkamer, voelde ik mij meteen beter in mijn velletje en ging ik op onderzoek. Ik durfde nog wel wegduiken als iemand de kamer binnen kwam. Maar hey?! Ik bleef vorderingen maken en tegenwoordig loop ik zelfs op de gang en laat ik mij aaien. De fameuze klik, je weet wel... Ik maakte hem! Ik dacht bij mezelf: die miserie van 2017 ga ik diep begraven in de buitenren want dat is toch alleen maar ballast die ik kan missen als kiespijn. En zo geschiedde. Tijd voor een nieuw hoofdstuk! Tijd om terug op een positieve manier door het leven te wandelen! Geen gegrom maar met mijn staartje hoog en fier in de lucht! Ik hoop 2018 en mijn nieuwe leven te kunnen starten bij een rustig gezin zonder kindjes. Andere katten zijn geen probleem want ik ben geen ambrasmaker. Men verwacht wel dat ik bij een nieuwe verhuis een terugval zal hebben maar is dat niet normaal? Zoveel veranderingen meemaken en dan nóg eens al die wijzigingen qua geuren, mensen en omgeving? Maar ik ben er vast van overtuigd dat ik ook deze keer, na een tijdje de klik zal maken en berusten in mijn nieuwe thuis. Ik heb het al eens gedaan. Het bewijs is er dus dat ik het kan! Hoe zei Obama dat? "Yes! We can!". Nou, deze leuze hoop ik samen met jou waar te maken! Wat denk je? Jij en ik?!

Zullen we samen het nieuwe jaar in wandelen en er een spetterend 2018 van maken?

 

Dikke poot, Aico.

Geplaatst op 03-02-2018
Neo
VV

Ik ben Neo wat ‘nieuw’ betekent in het Grieks. Maar ik ben helemaal niet nieuw hoor. Ik vertoef al sinds 24 oktober in het asiel. Gezien ik hier al een redelijke ancien ben, vond men het hoogtijd om op zoek te gaan naar exclusief personeel. Wat moet je weten? Ik ben een lieve jongen van 4 jaartjes en een echte knuffelkont, hoewel ik nog wat verlegen ben. Ik heb zo eventjes een figuurlijk duwtje nodig om mij over die, eveneens figuurlijke, drempel te helpen. Maar eens ik daarover ben? Houd je dan maar vast aan je bretellen want dan gooi ik mij hélemaal! Spinnen, kopjes geven, tegen je aan wrijven, likjes hier en daar, mijn natte neusje tegen je wang aanduwen! Ja, ja! Dan ga ik all the way! Ik moet alleen nog een beetje meer zelfvertrouwen krijgen om de eerste stap te zetten. Maar ik heb een voorstel! Neem jij de eerste stap? Okay? Je zal er geen spijt van krijgen, dat beloof ik jou!
 
Dikke, vette, natte neusje! Neo (kater, 4 jaar, ik houd niet van andere, dominante, katten)
Geplaatst op 03-02-2018
Blue
VV

Later meer gegevens.

Geplaatst op 02-02-2018
Bas
VV

In Bree liepen er kittentjes rond. Bij een poging om de kittens te vangen, zat Basje mee in de vangkooi samen met een kitten. Omdat de melders dreigden om de katten te vergiftigen of te verplaatsen, is besloten om Bas in de villa te houden.

Ik ben Basje, 1 jaar oud en ik kom van dezelfde melding uit Bree als Lola, Ayla en Zivo, waar we zijn achtergelaten. De melders dreigden ermee ons te vergiftigen of te verplaatsen, als we niet verhuisden.
Ik woon nu in de Strandkamer en je vind me vaak in een krabtonnetje of in de coole rioolbuis in de buitenren. Mensenhanden zijn nog niet echt aan mij besteed, maar als het heel voorzichtig is, laat ik het wel toe.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg