Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In SEPTEMBER 2018 hebben 35 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-09-2018
Nala
101

Hallo allemaal,

Even voorstellen: wij zijn K3!

Nee niet die van de ballonnen maar de K3 kattinnen. De hoofdletter K staat voor (grote) knuffelkattinnen en 3 omdat wij met z’n 3en zijn. Nala, Nina en Zazou.

Helaas heeft onze opvangmama maar 1 schoot en maar 2 handen en dat vinden wij stiekem wel een beetje weinig. Want ze kan ons nooit alle drie tegelijkertijd aaien en we moeten over elkaar heen liggen op schoot omdat we anders niet passen

Daarom zoeken we voor onszelf een huisje. Samen met een zusje of andere kat of alleen, zolang er maar genoeg tijd is om ons te knuffelen!

Omdat jullie natuurlijk niet weten wie wie is en we ook allemaal weer wat anders zijn zullen we ons ook even apart voorstellen.

Nu mag ik, Nala is mij naam. De rustige en meest bescheiden van het stel. Net als mijn zussen vind ik het heel fijn om geaaid te worden en bij je op schoot te liggen. Mijn zussen eisen deze aandacht op, ik doe dat niet maar wacht tot ik die krijg of ik loop naar je toe en begin te spinnen zodat je weet dat ik er ben.

Ik vind het fijn om te spelen en ook daar ben ik wat rustiger in dan mijn zussen.

Het lijkt mij heerlijk om mijn eigen huisje te hebben met veel aandacht voor mijzelf. Dus hopelijk belt er snel iemand voor mij!!

 

Geplaatst op 30-09-2018
Babelut
111

Vandaag is onze leuke , allerliefste snoet Babelut vertrokken naar haar nieuwe huisje ! 
Lieve Babelut, je was maar 3 weekjes te gast in onze opvang maar wat een leuk katje was jij seg. Van dag 1 iedereens vriend, knuffel hier, knuffel daar... het ging bij jou allemaal vanzelf. Ook een grote kurieuzeneuzemosterpot..ja Babelut moest en zou overal bij zijn...koken, kuisen, wasmachine uitladen...je bent een enorme hulp ...hahaaa NOT 😍😍 en wanneer het buikje begon te grommen van de honger...stond je luidkeels te zingen in de keuken " honger, honger, ik heb honger" Ook in bed liet je van je horen want wanneer we je opzij legden zodat wij ook goed zouden liggen maakte je iedere keer van je oren en ging je gewoon terug liggen op je plekje of wij nu goed lagen of niet, je bent me er eentje hoor!

Je hebt het getroffen met je nieuwe mensjes , 2 kindjes die met veel plezier met jou gaan spelen en er loopt nog een hondje rond...benieuwd of je die ook zo leuk gaat vinden 😃

Ondertussen kregen we al een eerste berichtje: Babelut doet het super ! Ze is lief voor iedereen, heeft het huis al verkent, bordje leeggegeten (tiens) kattenbak gevonden en ligt nu in de zetel te chillen niet ver van onze hond !! 
Komt goed he Babelutje (of Babbeltrutje zoals je hier ook wel eens genoemd werd)

dikke knuffel van je opvangmama's
XX

Geplaatst op 29-09-2018
Abby
26

Gevonden met mama en nestgenootjes tussen palletten

Geplaatst op 29-09-2018
Eefje
26

Gevonden met mama en nestgenootjes tussen palletten

Geplaatst op 29-09-2018
Dypsi
26

Gevonden met mama en nestgenootjes tussen palletten

Geplaatst op 29-09-2018
Guus
26

Gevonden met mama en nestgenootjes tussen palletten

Geplaatst op 29-09-2018
Zazou
101

Hallo allemaal,

Even voorstellen: wij zijn K3!

Nee niet die van de ballonnen maar de K3 kattinnen. De hoofdletter K staat voor (grote) knuffelkattinnen en 3 omdat wij met z’n 3en zijn. Nala, Nina en Zazou.

Helaas heeft onze opvangmama maar 1 schoot en maar 2 handen en dat vinden wij stiekem wel een beetje weinig. Want ze kan ons nooit alle drie tegelijkertijd aaien en we moeten over elkaar heen liggen op schoot omdat we anders niet passen op schoot.

Daarom zoeken we voor onszelf een huisje. Samen met een zusje of andere kat of alleen, zolang er maar genoeg tijd is om ons te knuffelen!

Omdat jullie natuurlijk niet weten wie wie is en we ook allemaal weer wat anders zijn zullen we ons ook even apart voorstellen.


Lieve mensen, ik ben Zazou. De kleinste en dapperste van het stel. Knuffelen kan ik als de beste, net als spelen en op schoot liggen. Dat laatste doe ik heel graag.

Met mijn grote ogen kijk ik je dan “verliefd” aan en geef je af en toe een liefdesbeetje.

Omdat ik een lichte vorm van ataxie heb (ik wiebel zachtjes met mijn hoofdje, sta wat minder stevig op mijn benen waardoor ik ietsje sneller omval) zoek ik een huis waar ik of niet naar buiten kan of waar de tuin afgezet is. Ook zoeken we een plek voor mij waar het niet al te druk is.

Geplaatst op 25-09-2018
Dottie
29

gevonden in dilsen

Hai, ik ben Dottie, muisgrijs.

Samen met mijn zusje Liesje zit ik hier bij een opvanghuisje, maar nu mag ik een permanent huisje zoeken! Wat ik graag doe is spelen met de andere kittens en knuffelen. Ik vind het dus echt mega fijn als je me achter mijn oortje krabt hé.

Nu heeft mijn opvangmama 8 poesjes thuis en maar 2 handen! Soms stopt ze dus met krabben achter mijn oortjes.

Als jij meer handen vrij hebt, stuur me dan even een berichtje!

Geplaatst op 25-09-2018
Liesje
29

 

Ik ben Liesje, een lief poesje!

Ik ben nu 13 weekjes jong en op zoek naar een plekje waar ik voor altijd kan blijven! Ik ben een beetje verlegen aangelegd maar zodra ik gewend ben, wil ik graag geaaid worden. Ook speel ik graag met andere katjes.

Ik zal je even een kijkje geven in mijn leven, hier een dagoverzicht:

8:00 opstaan, nu al??
8:01 ETEN!
8:04 kattenbak tijd
8:05 spelen met mijn zusje Dottie of een van de andere kittens
8:30 poeh, even een pauze hoor. Powernap!
9:00 is het al etenstijd?
9:01 wacht, ik zag een vlieg, ik ben zo terug!
9:30 yes! Ik heb de vlieg te pakken. Even spelen met Dottie
10:00 voorzichtig aandacht vragen bij mijn mensen hier
12:00 ‘s middags slaap ik graag
14:00 mijn buikje rommelt, even op staan om wat eten te zoeken
19:00 het is zó warm de afgelopen dagen. Nu koelt het wat af dus kan ik weer even ravotten
22:30 bedtijd!

Zoals je ziet heb ik een drukke dagbesteding.

Als je lief bent wil ik wel een plekje voor je vrij maken, dan moet je even een formuliertje hier invullen! Doei.

Geplaatst op 25-09-2018
Basil
29

Hey, Basil hier. Ik ben een echte stoere tijger.
Ik ren zo het hele huis in mijn eentje door hoor. Avontuurtjes beleven.
De andere katten hier uitdagen, heerlijk. Die mensen hier, zijn ook heel fijn. Ik hoef maar te kijken en ik krijg al aaitjes. 's ochtends spring ik stiekem bij de op bed, en dan g
a ik heel onschuldig kijken met mijn grote ogen. Ha, ik heb ze volledig onder de duim. Ook de andere katten hier zijn leuk, daar speel ik de hele dag mee. Tenzij ik moe ben, dan liggen we samen te slapen. Eten doe ik trouwens ook nog graag.
Als jij mijn een fijn huisje kan geven, neem dan even contact op met een van mijn assistentes.

Geplaatst op 25-09-2018
Anise
29

Een verhaaltje voor op de website over mezelf? Dat is wel heel spannend hoor!
Nou, ik ben Anise, ik ben klein maar fijn. Een mooi grijs tijgertje. Ik ben samen met mijn broertje Basil en zusje Sage uit een tuin gehaald met héél veel katten.
We kregen niet genoeg te eten en waren lichamelijk in een slechte conditie. Nu word ik steeds wat sterker en groter.
Ik ben wel nog bang voor jullie mensen. Ik weet niet zo goed wat ik met jullie aan moet. Het vertrouwen moet groeien, snap je? Als ik lig te snoezelen, en mijn oppasmama is er in een keer zonder dat ik het in de gaten had, laat ik haar me wel aaien. Dan laat ik het over me heen komen en is dat eigenlijk best oké.
Ik speel graag samen met mijn zusje en broertje als jullie niet toekijken. Ik zou dan ook heel graag samen met een van hen willen verhuizen naar een forever home. Ben jij een rustig persoon, heb je het geduld om mij langzaam uit mijn schulp te laten groeien? Reageer dan zeker even op deze contactadvertentie.

Geplaatst op 25-09-2018
Sage
29

Hi, ik ben Sage. Zusje van Basil en Anise.
Ik ben een echte speelkameraad. Speel heel graag met de andere katjes hier.
Ik ben niet het uitbundigste van ons drie, maar kom zeker af en toe een aaitje halen.
Mijn hobby's zijn dus zeker spelen maar ook klimmen. Oh, en eten! Voor een bakje eten mag je me altijd wakker maken hoor, daar doe ik niet moeilijk over.
Mijn aller grootste droom is om later groot en sterk te zijn, en heel snel. Ik wil de snelste zijn van allemaal. Ik wil graag aan de formule 1 voor katten mee doen. Ja, dat is mijn grootste droom!
Wil jij mij een fijn plekje geven om te groeien en spelen? Laat het dan even weten!

Geplaatst op 23-09-2018
Pommelientje
105

Hallo, Pommelientje hier .

Ik ben een eerder schuchter meisje, maar eens je mijn vertrouwen hebt, ben ik een echte knuffelkont. Voor snoepjes ben ik altijd te vinden. Ik woon hier voorlopig met mijn 2 broers en nog een zus, maar ik zou graag mijn eigen personeel hebben.
Zie jij het zitten om voor mij te werken laat dan vlug iets weten bij kattenbemiddeling . Tot snel hoop ik .

Geplaatst op 23-09-2018
Sivah
Farah

Hallo. Ik ben Sivah. Ik ben een echte voorbeeldpoes. Bij mij mag en kan je alles doen.

Hoor ik de deur open gaan? Dan sta ik al spinnend klaar om je te groeten. Ik word  graag geaaid,  Ik kom tegen je aan schuren, ik kom tegen je liggen. Alles vind ik even leuk! Maar op je schoot zitten  heb ik niet zo graag.

Ik ben ook een echte speelvogel. Al het speelgoed ziet er even leuk uit. Mijn broer en zus plaag ik net zo lang tot ze met me spelen. Gelukkig woont hier ook een jongetje die super graag met me komt spelen.

Ben je me even kwijt? Geen zorgen. Ik loop niet weg. Kijk eens boven op de hoge kast. Vanaf hier kan ik alles goed bekijken. Hier zal je me ook regelmatig terugvinden. Ik mag dan wel de kleinste van de groep zijn, ik kan wel klimmen als de beste.

Hier in huis zijn nog heel wat dieren. De vogeltjes in de kooi daar kan ik uren naar kijken.

En de honden die hier rondlopen vind ik prima. Ik ben er absoluut niet bang van. Ze mogen aan me komen snuffelen, ik ga bij ze liggen. Als ze blij zijn gaan ze kwispelen en dat vind ik zoooooo leuk. Dan kan ik de staarten vangen.

Geplaatst op 23-09-2018
Noxy
Farah

Ik ben Noxy.

Ik ben een hele lieve aanhankelijke poes. Als ik iemand hoor, sta ik al klaar om je te begroeten. Als je dichterbij komt, ga ik al vanzelf op mijn rug liggen zodat je over mijn buik kan wrijven. ZALIG! Ook op de schoot kan ik uren blijven liggen. Dan hou ik niet meer op met spinnen.

Als ik je nog niet ken, moet je wel voorzichtig naar me toe komen. Anders zou ik nog eens kunnen grommen of blazen. Maar sssstt.. tegen niemand zeggen dat ik toch niets doe.

Nieuwsgierig ben ik zeker. Ik zit vaak door het raam te kijken naar alles wat er buiten gebeurd.

Aan de grote honden die hier zitten, heb ik even moeten wennen. In het begin was ik er heel erg bang van. Nu vind ik het wel prima als ze hier rondlopen zolang ze maar niet naar me toe komen of te wild doen. Dan vlucht ik nog weg.

Geplaatst op 21-09-2018
Cosmo
Dana

Gevonden in tuin van familielid meldster

Later meer info

Geplaatst op 18-09-2018
Benthe
116

Benthe

Hallo! Ik ben mooie Benthe! Ik ben een heel sierlijk schattig poesje maar laat dat je niet misleiden want als ik met mijn broertjes speel dan maak ik de dienst uit! Met stoeien gooi ik ze op hun rug en geven ze zich al snel over. Ik ben supersnel…..als er een veertje of een vliegje is dan ga ik in mijn superfocus en als de tijd rijp is dan vlieg ik erop af. Met het uiterlijk van een topmodel en de instelling van een stoere meid ben ik van alle markten thuis.

Ik was in het begin wel nog een beetje onder de indruk van alles wat er de afgelopen weken is gebeurd. Ik kom eigenlijk van de straat weet je, en daar was mijn stoere karakter een echte pré. Mijn mama is ook een stoere chick en ik kijk naar haar en neem daar mijn voorbeeld aan. Maar de mevrouw waar we nu wonen zegt dat we niet meer altijd zo stoer hoeven te zijn. Dat we vertrouwen mogen hebben in de tweevoeters en dat alles goed komt.

Eerst was ik nog wat bang, maar gelukkig weet ik nu dat ik niet bang hoef te zijn en ik geniet dan ook vollop van alle aaitjes en aandacht. Kroelen en aaitjes zijn nu mijn favoriete bezigheid

Is er nog iemand die een plekje heeft voor dit topmodel en dan niet jaloers zal zijn omdat ik dan de knapste ben thuis!. Geef gerust een belletje naar mijn modellenbureau en dan kan mijn vertegenwoordigster wel kijken of wij een match zijn.

Knipoogje van Benthe

Geplaatst op 16-09-2018
Zelda
117

Gedumpt met mama in struiken.

Hebben jullie ooit wel eens gehoord van de Legends of Zelda…..

Vast wel, nou dan weten jullie ook dat er een prinses in het verhaal voorkomt en niet zomaar een prinses een stoere durfal, nou tadaaaaaaa Here she is

Mijn naam is prinses Zelda en ik heb nog een lieve zus Zora en een kei leuke broer Link…

Als een echte prinses heb ik natuurlijk ook personeel, die mij iedere dag van heerlijke delicatesse voorzien. Verder geniet ik van de heerlijke aaitjes en knuffels van mijn voltallig personeel.

Ik hoor je al denken … waarom ben je dan op zoek naar een nieuw huisje?

Je moet het zien als een spel, dat bestaat ook uit verschillende levels… Ik heb al heel veel levels “gewonnen” maar “THE FINAL” level bestaat uit een plek waar ik voor altijd mag blijven. Niet zo maar een plek maar een gouden mandje!

Een huisje waar ik verder mag leven als een prinses en ook behandeld ga worden als een prinses 😉

Zien we elkaar snel? Bel of mail met de mensen van kattenbemiddeling


Lieve groet,

Zelda

Geplaatst op 16-09-2018
Zora
117

Gedumpt met mama in struiken.

Hey, hallo leuk dat we elkaar ontmoeten


Mijn naam is Zora, je spreekt het uit als zorro maar dan met een a op het laatste….

Ik ben een stoere lieve meid die precies weet wat ze wilt!

Als ik honger heb dan ga ik bij mijn opvangmama heel  hard gillen, mocht dat niet werken dan ga ik over naar plan B, heel schattig kijken ( vaak werkt plan A vanzelf)

Eten is dan ook mijn grootste hobby maar hey hallo ik moet ook nog groeien, gaat niet vanzelf allemaal. Na het eten ga ik mij altijd eerst weer mooi maken, mondje goed poetsen want dat heeft mijn mama Hylia mij ook zo goed geleerd en daarna……heerlijk uitbuiken en dan het liefst bij mijn broer Link of mijn zusje Zelda, of beide kan ook hahahah

Verder ben ik verzot op spelen, ravotten, gekkigheid uithalen en knuffelen met alle mensen die ik maar tegen kom, maar alleen als ik dat wil …. Moet wel passen in mijn drukke agenda. Eten staat gewoon op nummer 1!


Nu ga ik langzaam  maar zeker op zoek naar mijn nieuwe huisje, een forever home

Je kent vast wel dat liedje van Rene Froger, een eigen huis een plek onder de zon…..

Heb jij deze plek voor mij? Vul dan meteen het adoptie formulier in en wie weet gaan wij elkaar snel ontmoeten

Dikke kus, Zora

Geplaatst op 15-09-2018
Mango
14

Hallo lieve  mensen,

Tja het is toch wat, had ik mijn opvangmama gefopt. Zij dacht dat ik een kater was. Omdat ik in het begin bang was kon ze het niet goed zien en dacht ze dat ik , omdat ik ros ben, wel een kater zou zijn. Nou mooi dus niet hoor. Ik ben een heel mooi poesje, al zeg ik het zelf. En een klein beetje bijzonder omdat er niet zoveel rosse poezen zijn.

Mijn twee broertjes zijn wat dapperder dan ik, die laten zich makkelijker aaien, springen of schoot en zo. Ik doe dat nog niet maar mijn opvangmama ziet mij elke dag hierin groeien. Ik begin te spinnen als ze mij mag aaien of mij op haar schoot zet en vandaag rende ik niet meer voor haar hand weg.

Zij heeft er dan ook alle vertrouwen in dat ik mij uiteindelijk ga ontwikkelen tot een knuffelkat.

Lief ben ik in ieder geval want ondanks dat ik soms bang ben zal ik je niet krabben of bijten.

Daarnaast hou ik ook erg van spelen met mijn twee broertjes of met muisjes, balletjes enz.

Dus wie o wie ziet het zitten om de komende jaren met mij zijn en/of haar leven te delen?

Bel maar snel naar kattenbemiddeling. doeiiii

Geplaatst op 15-09-2018
Tiddles
2

Gevonden bij een boer die dreigde hen dood te maken.

Mijn naam is (Miss) Tiddles en ben een heel nieuwsgierig poesje. Ik heb dan ook als eerste de nieuwste dingen in huis ontdekt. Ik kom graag mijn knuffels halen en knor dan lekker in de armen van mijn gastouders maar hou ook van lekker stoeien met mijn broers en zusjes.

Geplaatst op 15-09-2018
Ziggy
2

Gevonden bij een boer die dreigde hen dood te maken.

Hoi, ik ben Ziggy en ik hou van avontuur, Ik stoeit veel met mijn broertjes en doe niet voor hun onder. Ook hou ik wel van knuffelen en knabbel graag aan de vingers van mijn gastouders maar lang haar vind ik nog leuker en dan met name in je nek liggen en met je haar te spelen.

Geplaatst op 15-09-2018
Chichi
2

Gevonden bij een boer die dreigde hen dood te maken.

Hoi, mijn gastouders noemen me Chichi vanwege mijn Chinese oogjes. Ik ben best een beetje stil en hou ontzettend veel van knuffelen maar ook van klimmen. Ik bemoei me wel niet zo veel met die andere druktemakers van een broers en zusjes.

Geplaatst op 15-09-2018
Sparky
vv

Hij is super vriendelijk en lief naar ons toe. Naar de andere katten is hij ook helemaal niet dominant.

Is afkomstig van de organisatie Zwerfpoezen Rupelstreek.

Geplaatst op 12-09-2018
Kiwi
14

Hallo leuke, lieve mensen,

Mijn naam is Kiwi en ik heb twee grote passies: knuffelen en spelen. Om te laten zien hoe lief ik mijn opvangmama vind  geef ik haar soms “kusjes”op haar neus of ogen.  Daarna ga ik lekker lang op haar schoot liggen en heel hard spinnen.

Als ik hier genoeg van heb,  ga ik lekker spelen met muisjes, balletjes of mijn broertje en zusje.

Ik geniet heel erg van aandacht en vind het maar niets om alleen te zijn. Toen mijn broertjes er nog niet waren begon ik heel hard te miauwen als mijn opvangmama  mij alleen liet. Vandaar dat ik het fijn zou vinden als er regelmatig iemand thuis is en/of  ik een vriendje of vriendinnetje heb waarmee ik kan spelen.

Heb ik jullie al overtuigd hoe leuk ik ben? Volgens mij opvangmama zullen de mensen in de rij voor mij staan.

Dat hoop ik maar!!

Doei!

 

Geplaatst op 11-09-2018
Dimi
101

Lieve mensen, er is mij gevraagd om weer een nieuw verhaaltje over mijzelf te schrijven. Tenslotte ben ik al weer een jaar in de opvang. Maar ja, wat vertel je nou nieuw over jezelf als je inmiddels 13 jaar oud bent? Dat kleine grut veranderd, maar een kater op leeftijd zoals ik? Ik ben gewoon Dimi, of Dimmie boy of Dimpie zoals ze mij hier vaker noemen.

Toch ben ik dan maar wat gaan informeren over mijzelf, bij mijn opvangmama en haar dochter en ook bij de andere kater hier in huis. Ik moet ze tenslotte wel tevreden houden zodat ik mijn hapje en aaitjes krijg.

Er kwam naar voren dat ik een zorgkatje ben. Dat vond ik gek, want ik maak mij helemaal geen zorgen! Oke, eerlijk is eerlijk, ik maak mij elke dag wel zorgen of ik genoeg eten krijg (als je lange tijd gezworven hebt en te weinig eten had, lijkt mij dat wel logisch) maar voor de rest maak ik mij geen zorgen hoor.
Nog gekker vond ik het toen ze mij een kat met een rugzakje noemde. Alsof ik met een rugzakje om ga lopen! Ja doei, ik ben gekke Gerritje niet. Mensen zijn af en toe maar erg raar.

Nu ben ik er inmiddels achter wat een zorgkatje en een katje met een rugzakje betekent en ben ik opgelucht dat die mensen niet zo raar zijn als ik dacht. Het heeft er mee te maken dat ik lichamelijk wat kwetsbaarder ben. Bij binnenkomst een ernstige leverontsteking, abcessen in mijn hals, kale plekken en een verrot gebit. Mijn leverwaardes zijn al lange tijd prima, mijn vachtje glimt weer mooi en de tandje zijn er allemaal uitgehaald. Ik heb ook een allergie en had veel last van jeuk en braken. Ook dat gaat nu goed met ¼ pilletje prednison om de 2 dagen en hypo allergene voeding. En of het niet genoeg was heb ik nu last van mijn pootje. Mogelijk artrose, ze weten het nog niet precies.
Tjonge, ik werd wel een beetje depri van dit verhaal.

Gelukkig zijn er ook veel leuke dingen over mij te vertellen. Zo hou ik van aaitjes, lig ik op z’n tijd graag op schoot en slaap ik het liefst naast mijn opvangmama in bed. Laatst was het meisje hier erg verdrietig, ik ben toen op haar grote teen gaan sabbelen. Eerst had ze het niet door, daarna moest ze heel hard lachen en was haar verdriet over. Ik heb maar niet gezegd dat ik dacht dat haar teen een lekker worstje was.

Het leukste moment van de dag is als het meisje hier wordt voorgelezen. Dan kom ik erbij en eis ik alle aandacht op. Op het boek gaan zitten, heel veel kopjes geven (liefst tegen het hoofd) en als ze stoppen met aaien tik ik gewoon met mijn poot op de hand zodat ze weer verder gaan. Dat is echt “me time”, heerlijk!

Bij vreemde mensen kijk ik altijd eerst even de kat uit de boom, niet iedereen is tenslotte te vertrouwen weet ik inmiddels. Maar met lekker eten en knuffeltjes kan je mijn vertrouwen wel snel genoeg winnen.

Volgens de andere kat hier ben ik nogal dominant aangelegd. Daar heeft hij wel gelijk in, ook al is hij ook niet zo’n lieverdje vind ik eerlijk gezegd. Met hem heb ik regelmatig mot. Ik wil gewoon niet delen, vooral mijn eten niet. Of ik dit met anderen katten wel zou willen, weet ik eigenlijk niet. Mijn voorkeur gaat toch uit naar een huisje voor mij alleen.

Nou lieve mensen, hopelijk heb ik genoeg over mijzelf verteld en komt er nu eindelijk eens iemand voor mij langs! Tot snel.

Geplaatst op 11-09-2018
Maleficent
106

's nachts gevonden, staartje slecht, is geamputeerd.

Geplaatst op 11-09-2018
Link
117

Gedumpt met mama in struiken.

 

Hallo Allemaal, ik ben Link

Misschien kennen jullie prinses Zelda wel, dan weten jullie ook dat zij altijd wordt gered door een stoere jongen genaamd… LINK

Nou kijk die stoere jong dat ben ik 😉 Maar ik ben niet alleen stoer neeeeeeuuuh ook heel knuffelig en gek op kroelen.

Als je goed kijkt zie je dat ik 2 verschillende oogjes heb, kijk maar eens goed. Stoer he vind je niet? Nou ik zal je zeggen dat ik niet meer weet hoe het allemaal gekomen is maar het belangrijkste van alles is dat ik nu geen pijn en ook geen last er meer van heb.

Maar even terug komen op mijn knuffels… Ik ben namelijk op zoek naar mijn forever home, een plekje waar ik veel knuffels mag krijgen maar zeker ook mag geven. Heb jij dat _forever home_ voor mij dan wil ik graag eens kennis maken met jou

Hoe? Nou vul  een adoptie vragen formulier in en wie weet… zien wij ons snel

 

Alvast een dikke knuf,

Link

Geplaatst op 11-09-2018
Minto
3

Hallo, ik ben Minto. Een vrolijk kereltje ik hou ervan om rond te rennen en heerlijk te spelen met alles wat ik tegen kom. Ik moet eerlijk toegeven dat ik jullie mensen nog een beetje indrukwekkend vindt, ik moet er nog wennen dat er handen op me af komen om te kriebelen en dan duik ik weg, soms durf ik wel hoor en dan ga ik ook meteen spinnen prrrtt dan gaat mijn motertje aan. Verder ben ik gek op eten vooral dat vlees spul wat ik hier krijg mmm lekker! Andere katten zijn geen probleem ik pas er precies tussen. Heb je interesse in een nog wat verlegen lief katertje neem dan snel contact op met de bemiddeling! Pootje van Minto

Geplaatst op 09-09-2018
Bandit
116

Gevonden in een put

Hallo Allemaal

Mogen wij ons voorstellen…. Bandit en Chess

Jullie kennen het vast wel, peper en zout, Ying en Yang, die horen toch ook bij elkaar?
Wij dus ook, we zijn elkaars broertjes maar ook best Friends en Soulmates.

Nu willen jullie weten, wie halen wij in huis, 2 grappige lieve charmante, ondeugende,
nieuwsgierige, gek op knuffelen, avontuurlijke, hongerige, voor de duvel niet bang, mooie kittens.

In ons pleeggezin spelen wij graag ook met de andere katten en met de 2 andere wezens die hier rondlopen. Ze zijn groot, hebben ook een grote neus waar wij lekker tegen aan neusje neusje doen en …. We spelen graag met hun grote staart…. Jullie mensen noemen deze wezens: HONDEN

Nu willen jullie meteen met ons kennis maken, dat kan daar hebben wij onze secretaresses voor, ze noemen zich ook wel kattenbemiddeling. Het beste kunnen jullie meteen een adoptie formulier invullen en wie weet zien we elkaar snel

Groetjes Bandit en Chess

Geplaatst op 09-09-2018
Chess
116

gevonden in put

Hallo Allemaal

Mogen wij ons voorstellen…. Bandit en Chess

Jullie kennen het vast wel, peper en zout, Ying en Yang, die horen toch ook bij elkaar?
Wij dus ook, we zijn elkaars broertjes maar ook best Friends en Soulmates.

Nu willen jullie weten, wie halen wij in huis, 2 grappige lieve charmante, ondeugende,
nieuwsgierige, gek op knuffelen, avontuurlijke, hongerige, voor de duvel niet bang, mooie kittens.

In ons pleeggezin spelen wij graag ook met de andere katten en met de 2 andere wezens die hier rondlopen. Ze zijn groot, hebben ook een grote neus waar wij lekker tegen aan neusje neusje doen en …. We spelen graag met hun grote staart…. Jullie mensen noemen deze wezens: HONDEN

Nu willen jullie meteen met ons kennis maken, dat kan daar hebben wij onze secretaresses voor, ze noemen zich ook wel kattenbemiddeling. Het beste kunnen jullie meteen een adoptie formulier invullen en wie weet zien we elkaar snel

Groetjes Bandit en Chess

Geplaatst op 09-09-2018
Kokos
14

Hallo lieve mensen,

Kokos hier! Volgens mijn opvangmama heb ik hele lieve droopy ogen. Het zal wel, zolang ze mij knuffelt en er met mij wordt gespeeld vind ik het prima.

Spinnen kan ik als de beste. Als mijn broertje of zusje gaat spinnen doe ik gewoon mee, lekker chillen samen.

Dusssss, heb je een speelmaatje (of mag mijn broertje of zusje mee) een zachte schoot en hou je graag van aaien, dan ben ik je mannetje!

Tot snel.

Geplaatst op 09-09-2018
Tesla
111

Lieve gekke Tesla,

Vandaag heb je ons coconnetje verlaten en ben je vertrokken naar je nieuwe huisje met de allerliefste baasjes ever.

We hebben samen heel wat watertjes doorzwommen en enorme ups en downs gekend maar jij, piepklein dropje bleef vechten en er voor gaan.

Je woog bij binnenkomst amper 130 grammetjes, je was een dag of 5 oud en de navelstreng liet los vlak voor je met je broertjes en zusjes de couveuse in ging.

Enkele dagjes later moesten we al een tegenslag verwerken, je broertje Pepper stierf onverwachts , een spoed ritje naar de dierenarts kon niet helpen. We waren er het hart van in maar met volle moed gingen we verder.

Tot we amper 3 dagen later opnieuw tot in het diepst van ons hart geraakt werden. Zowel kleine Paco als Pepsi stierven met slechts enkele uren verschil in mijn handen.  Vocht op de longetjes werden hen fataal. Gehuild en gebruld hebben we van verdriet en onmacht. Waarom !?

Daar lag jij dan, moederziel alleen in de couveuse, een piepklein huilend poezenbeebietje. We mochten niet opgeven want jij mocht ons ook niet ontglippen.  Na een deugddoende peptalk met onze dames van het bestuur herpakten we ons.  24u op 24 stonden we naast jouw zijde.  Weliswaar met de nodige angsten en bij ieder piepklein kreetje uit de couveuse stonden we meteen naast je.  Maar Tesla gaf niet op.  We zagen je stilletjes aan groeien, ieder grammetje erbij was een stap in de goede richting.  Je bereikte uiteindelijk de 400 gram en mocht kennis maken met onze poezels.  Er liepen ondertussen ook 3 leuke opvangertjes rond, jonger dan jou maar 2 x zo groot en dik maar wat vond je het leuk om met hen te kunnen spelen.

En toen was er die dag dat ons hart weer even stilstond…Ik nam je ’s morgens uit je warme nestje voor een flesje…maar in plaats van een vrolijk katje dat anders altijd haar flesje aanviel, zakte je door je kleine pootjes, je wilde opstaan maar ondanks je vechtlust en moeite viel je steeds weer om. Je voelde warm en slapjes…Paniek ! Niet weer !

Je had het “limping kitten desease” , de niesziekte bij jonge kittens die op de gewrichten slaat.  We starten meteen met de nodige medicijnen en hielden je nauwlettend in de gaten.  Slapen dat was voor later.

Op dag 3 oef…stond je ’s morgens weer rechtop in je bench.  “ik wil eruit, ik heb honger, ik wil spelen “ Daar hadden we Tesla weer, ons kleine vechtertje !

Vanaf die dag ging het alleen maar beter, traag maar wel in de goede richting. Je speelde met je vriendjes, sliep dicht tegen de grote poezen en was lief tegen iedereen.  Tesla is ieders vriend.

Toen de dag eraan kwam voor je bezoekje aan de dierenarts liepen we er weer even triest en bang bij.  Zou alles wel goed verlopen ? Kon jouw frêle lichaampje die operatie wel aan ? En hoe zou je reageren op de inenting ?

Zou je opnieuw een terugval krijgen? Zoveel vragen, de schrik zat er goed in bij ons maar Tesla liet zich weer niet kennen.  Die stond dezelfde avond al met grote honger aan haar etenspotje te wachten om nadien vrolijk te gaan spelen met haar vriendjes en dan laat op de avond total loss in mijn armen in slaap te vallen.  Wat ben jij toch een apart gevalletje meisje 😊

En toen was het tijd. Tijd om je los te laten en op zoek te gaan naar het perfecte baasje.  We moesten echter niet lang en hard zoeken, want tijdens ons weekje verlof werden onze catsitters helemaal verliefd op je.  Dat is uiteraard niet zo moeilijk , jij zorgt er zelf wel voor dat mensjes jou leuk vinden en graag zien, want met je gekke lieve kopje, je gigantisch grote oren en mooie ogen win je iedereen voor je.  Zo ook onze vrienden én baasjes van ons ex opvangertje Pims !

Het adoptie formulier werd ingevuld en wij twijfelden geen moment ! Een mooiere thuis kunnen we voor jou niet dromen en op deze manier blijven wij van al jouw leuke zotte fratsen op de hoogte.  En wanneer jouw baasjes op reis gaan…komen wij met heel veel plezier op jou en je 2 grote zussen Pims en Mavis catsitten ! 😊

Dus geen afscheid he Tesla, maar tot snel !

Dikke knuffels van je opvangmama’s en je dikke vrienden Seppe en Nono XX

Geplaatst op 08-09-2018
Snoet
BK

Achtergelaten door baasje in Averbode.


Een vrolijke, gezellige , lieve, knuffelige, speelse jongen!

Geplaatst op 05-09-2018
Toulouse
27

Twee dagen buiten zonder mama gelegen.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg