Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In NOVEMBER 2018 hebben 46 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-11-2018
Alice
5

Gevonden in Lummen

Later meer info

Geplaatst op 30-11-2018
Fleur
23

 
Hallo lieve mensen, mijn naam is Fleur, en ik ben een trotse mama van 4 stoere zonen. Het zijn allemaal lieve jongens die ik graag goed verzorg. En al zeg ik het zelf, ze zien er allemaal goed uit! Binnenkort mogen de jongens elk naar hun nieuwe thuis toe, en ik krijg weer wat tijd voor mijzelf. Ik zoek daarom ook een nieuw plekje om gezellig samen te zijn. Bij leuke mensen die mij graag zien en graag veel zien, want ik ben dol op mensen. Ik ben heel erg gemakkelijk en doe geen vlieg kwaad, alles vind ik prima.
Zoals op de foto ook wel te zien is let ik ook wel echt op de lijn. Meer dan 3 kg weeg ik eigenlijk haast nooit. Ik kan wel goed eten hoor, maar alles met mate.
Wie wil mij ontmoeten? Bel of mail zwerfkat voor een date.
Geplaatst op 26-11-2018
Luna
vv

Maak kennis met Luna!
Luna is een lief meiske, een rustig meisje. Het kan ook zijn dat het leven in het kattenasiel wat veel is voor haar, met 50 soortgenootjes samenleven...
Ze is niet dominant naar andere katjes, ze is alleen wat gereserveerd, waardoor ze waarschijnlijk niet lekekr uitbundig zichzelf kan zijn.
Een plek waar niet al te veel katjes zijn is goed voor haar.  Een plek waar ze een beetje tot rust kan komen.
Geplaatst op 26-11-2018
Wammes
VV

Goedenavond lieve mensen. Mijn naam is Wammes en ik ben een slimme jongen.
Ik werd gevonden in een keldergat en besloot daar dus gewoon niet meer uit te komen. Ik was mijn zwerversbestaan beu, ik zag niks meer door mijn oogjes, ik vond het genoeg geweest dat stomme straatleven.
Eerst heb ik ervoor gezorgd dat de brandweer langskwam. Dat was een eitje. Ze vonden me meteen al zielig. Ik probeerde in een onmogelijke houding te gaan liggen, zodat ze me er niet meer uit kregen. Oke, missie geslaagd. Nu moesten ze wel Zwerfkat in Nood bellen, dus in die tijd ben ik wat gaan duimendraaien en vooral heel onmogelijk te blijven liggen.
En ja hoor, daar kwamen ze. Pak me maar eruit jongens, ik werk wel mee, no problemo!
Nou, ik zat in het reismandje, ik heb dat weer goed gefikst, vond ik zelf.
Ik hoopte wel dat ze snel iets aan mijn oogje gingen doen, want die deed kei veel pijn. Maar alsof ze me hoorden, werd ik al vrij snel geopereerd. Oog eruit. Blijkbaar hoognodig, want daar zat iets wat daar helemaal niet hoorde!
Ik mocht revalideren bij de jongens en meisjes in Villa Vagebond. In het begin had ik een beetje aanpassingsprobleempjes, want ze wilden me aaien. Ik zie niks, dus je snapt em. Ik schrok echt joh. Even tegen me praten, zodat ik weet dat er wat leuks gaat gebeuren, werkt altijd.
Nu laten ze me vooraf even weten dat ze dichtbij me zijn. Lief. Ik weet nooit wanneer de aai komt, maar daarna mag je los, en toon ik mijn dankbaarheid <3
Blindheid is iets waar je even mee om moet kunnen gaan, vind ik ook normaal. Toch weet ik mijn weggetje feilloos te vinden. Het luikje naar de buitenren, de slaapplekjes en ja... ook weet ik jou te vinden. Ik blijf slim ;-)
Goed, ik zoek dus een huisje voor altijd. Mijn persoon voor altijd. Ik weet dat hij/zij bestaat, maar nu begint mijn zoektocht.
Ik heb er heel veel voor over gehad, om hier te belanden, ik bedoel maar!
Zin in een leuke date? Ik zou de weg  niet naar jou kunnen vinden, maar als jij tot hier komt, zal ik wel de weg naar je hart ontdekken...

Geplaatst op 26-11-2018
Vallie
105

Jo mensen met Valie. Ik ben hier de vent in huis, de speelhengel is mijn beste maatje en snoepjes mijn verslaving hihi.

En knuffelen vind ik ook super fijn, kortom: Ik zoek mensen die mij willen in de watten leggen, mij op mijn wenken bedienen. Zien jullie dat zitten, dan hoor ik graag van jou via kattenbemiddeling!

Geplaatst op 24-11-2018
Zira
vv

Een heerlijke vrolijke gezellige knuffel!

Geplaatst op 24-11-2018
Thor
17

Thor is mijn naam, die naam heeft mijn opvangmama me gegeven omdat ik een hele stoere jongen ben. Ik en mijn zusje Loki doen alles samen en ik moet haar dan ook beschermen als grote broer. In het begin was ik heel bang van mensen maar nu niet meer zo hoor. Die mensen blijven me maar lekkere snoepjes brengen, ik kon er niet meer aan weerstaan. Ik overzie graag alles van op een hoog plekje. Ook samen chillen in de zetel vind ik leuk en af en toe kom ik een kopje geven en een aaitje halen, maar niet te vaak hoor want anders ga je nog denken dat ik schattig ben. Verder ben ik een vrij rustige kerel. Samen met mijn  zusje ben ik op zoek naar een voor altijd huisje. Hopelijk tot snel!
Geplaatst op 24-11-2018
Loki
17

Ik ben Loki. Ik en mijn grote broer doen alles samen, we slapen graag samen, eten samen en het liefst van alles spelen we de hele hele dag samen. Andere poesjes vinden wij ook heel leuk. Ik ben een energieke meid die heel graag knuffeltjes krijgt. Mijn opvangmama noemt me daarom knuffelkontje. Rennen doe ik heel graag, maar af en toe kom ik dan wat bij je chillen om uit te rusten. Wat ik ook graag doe Is in de krabpaal klimmen en met mijn muisje spelen. Samen met mijn broertje zijn wij nog op zoek naar een forever huisje. Hopelijk tot snel! 
Geplaatst op 24-11-2018
Dalida
vv

Lieve mensen

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie vanmorgen wel goed gegeten en letten jullie wel goed op dat het vandaag kan gaan regenen? Ik ben een bezorgde moeder, snap je. Ik heb een groot hart en bekommer me om het wel en wee van kleine viervoeters en grote tweevoeters.
Goed, ik ben moeder van vier kleine deugnieten. Ze zijn nog eventjes bij me, zodat ik ze goed in de smiezen kan houden. Ik kom oogjes tekort!
We wonen tijdelijk op het kantoor in Villa Vagebond en ik kan NIET garanderen dat het hier representatief is voor bezoekers haha. Mijn kleintjes hebben dovemansoortjes en de speeltuin heeft zich uitgebreid tot het toetsenbord en de computer. De stoelen zijn bezet, je struikelt hier over het speelgoed en de brokjes vliegen in het rond. Ik bekijk het me van een hoogte in alle rust, en knipper liefdevol met mijn oogjes als mijn kleine doerakken in diepe slaap sukkelen. Wat heb ik toch een zalige kinderen. Af en toe even een strenge preek, maar ach...
Er komt bezoek voor mijn kinderen, maar ik zou het ook leuk vinden om bezoek te krijgen. Ze vinden me een geweldig lief meisje, althans, dat fluisteren ze in mijn oor. Ik ben ook een hele zachtaardige meid, attent, alert, ontspannen en ik heb veel te bieden.
Vergeet ik toch bijna mijn naam: Mijn naam is Dalida. Zullen we gewoon eens kennismaken met elkaar? Struikel niet over alle speeltuinattributen, ik verwelkom je met mijn aller warmste blik en je krijgt een kusje. Tot snel?

Geplaatst op 23-11-2018
Bijou
116

Hey hallo, 

Ik ben een "meisje meisje" met de mooie naam Bijou 
Mijn hobby's zijn spelen, rennen, eten en heel soms gewoon mooi wezen zijn... 
Knuffelen dat vind ik ook wel leuk maar liefst niet op de schoot maar gewoon lekker naast je liggen op de bank. 
Netflix samen kijken bijvoorbeeld. 

Verder is een poezenkameraadje echt een grote noodzaak en ik kan eventueel samen een van de andere broers of zusjes verhuizen ( Gizmo, Pebbles of Milow) 

Laat de dames van kattenbemiddeling maar iets weten, dan zie ik onze date wel vanzelf in mijn agenda verschijnen 

Liefs, Bijou

Geplaatst op 23-11-2018
Pebbles
116

Hoi hoi 

Wat leuk dat ik mij mag voorstellen en ook best spannend want ik ben er ook wel een beetje verlegen voor, 
mijn opvangmama zegt dat dit helemaal niks uit maakt. Ik ben zoals ik ben, een rustig en lief meisje 
Maar als ik eenmaal met mijn broertjes en zusjes bezig ben met spelen .... nou dan komt de wilde meid ook wel in mij los 

Knuffelen dat vind ik heerlijk maar echt een schoothangertje, dat ben ik (nog) niet meer Hey wat niet is kan nog komen toch? 
Ben jij diegene die mij gewoon Pebbles laat zijn en mij de rust en ruimte geeft om verder te mogen groeien? 
Verder is het wel een must dat er al een katten vriendje bij jullie woont, of nog beter dat ik samen met Gizmo of Bijou mag verhuizen 

Tot laters 
liefs, Pebbles 
 

Geplaatst op 22-11-2018
Ave
vv

Lieve mensen. Ik vind het lief dat ik mezelf op dit grote medium mag promoten. Ik heb geen idee hoe dit allemaal werkt, maar gelukkig heb ik hulp en geef ik het graag uit handen. Ik ben nl. van de oude generatie, zo van: 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.' Geen toeters en bellen voor mij. Alhoewel, je mag trommelen wat je wil, ik hoor het toch niet :-)
Yep, ik ben doof en niet zielig. Gewoon een oude ziel die op een dag verweesd op straat liep, geen eigen huis, geen plan in mijn hoofd. Ik wist niet waar naartoe en kende de gevaren in de grote wereld niet. Ik kon gerust midden op de baan een beetje voor me uit zitten staren, het leek erop dat ik levensmoe was, maar ik had gewoon geen idee. Snap je? Ik hoorde de gevaarlijke razende gevaartes niet.  Ik vond het ook helemaal niet leuk, geen survivor skills, niks nada.
Maar ik ben van straat gehaald en woon nu tijdelijk in het kattenasiel Villa Vagebond. Mooi ingericht hier, niks op te zeggen. Ik koos voor de strandkamer. Beetje in de schaduw liggen, naar de bootjes turen en alle soortgenootjes gehaast  voorbij zien rennen. Dat ren en vliegwerk heb ik al lang geleden achter me gelaten. Ik ben gesteld op een beetje rust.
Ik hoop dat ik op mijn ouwe dag nog een beetje van iemand mag gaan houden, een eigen huisje kan veroveren en een allerliefst persoon tot mijn beste vriend/vriendin mag benoemen.
Tot die tijd wacht ik...
Ben jij mijn persoon?  Dag lieve mensen, hopelijk tot... ?
Kus Ave

Geplaatst op 21-11-2018
Roni
VV

Terug naar oude plek.

Geplaatst op 20-11-2018
Schannulleke
105

Gevonden in Vroenhoven, later meer

Geplaatst op 19-11-2018
Momisal
100

Kitten uit Halen

Later meer info

Geplaatst op 18-11-2018
Zappa
vv

Een heerlijke vrolijke gezellige knuffel!

Geplaatst op 18-11-2018
Oona
vv

Gevonden in Maaseik. Heerlijke gezellige speelse knuffel!

Geplaatst op 18-11-2018
Luca
32

Hallo lieve mensen,

Luca is mijn naam, ja daar kan ik nog ik nog wel iets leuks over vertellen…mijn gastouders dachten eerst dat ik een meisje was hahaha, wat een dombo’s he.

Ik heb namelijk de eerste weekjes een soort van verstoppertje gespeeld, ik vond alles toch een beetje eng, dus het heeft enige tijd geduurd voordat ze onder mijn staartje konden koekeloeren.  Dus mijn naam werd omgetoverd van Luna naar Luca.

Nog altijd vind ik mensen en mensenhanden een beetje griezelig maar verstoppertje spelen  dat doe ik niet meer. Ik speel er ook lustig op los met mijn broertjes en zusjes. En vooral dat speeltje ( zo’n ring met een balletje erin) vind ik superleuk. AL’s mijn opvangmama bij ons komt ga ik er alvast bij zitten en dan weet ze dat ik daar graag mee wil spelen en ik win altijd van haar natuurlijk!!

Met de eetmomenten vinden ze mij “ schattig” ik ben namelijk niet zo gulzig als mijn broertjes en zusjes.  Braaf wacht ik altijd tot ik mijn bakje lekkers krijg, en mijn opvangmama zorgt er altijd voor dat ik alles op kan eten gelukkig.

Dus lieve mensen het wordt tijd dat ik een warm, gezellig plekje krijg bij net zulke lieverds als bij mijn opvangpapa en mama. Wie komt er eens naar mij kijken ??

Geplaatst op 18-11-2018
Lewis
Farah

Ik ben Lewis.

Ik ben opengebloeid van een bange, ruwe kat naar een echte knuffelkat!

In heb begin kon mijn opvangmama me niet aaien, knuffelen, opnemen…

Geleidelijk aan heb ik meer en meer toe gelaten. Het heeft een paar maanden geduurd om te laten zien dat ik een stoere jongen ben met een klein hartje. Ik hou van de aaitjes, de knuffels, het spelen, op je liggen in de zetel of in bed, je nalopen, spinnen zo hard als ik kan...

Soms kan ik nog wat wild spelen met mijn soortgenootjes.

Als er onbekend volk in huis is, of het kleine mensenkind is te druk, ga ik me nog verstoppen. Dan ben ik spoorloos tot ze weg zijn.

De grote honden die hier rondlopen vind ik wel tof. Zo mogen aan me komen snuffelen of langs me lopen. Het maakt me allemaal niet uit. Als ze heel wild doen, zal ik wel eens blazen en dan stoppen ze. Ik ben hier namelijk de baas.

Geef me tijd om je te vertrouwen en ik zal je grootste knuffelbeer… of nee knuffelkat worden. Als ik het tempo kan bepalen, komt alles in orde!

Geplaatst op 18-11-2018
Mauvy
115

Een held op sokken. Dat ben ik.
Herken je dit? Ik ben heel nieuwsgierig en ga op onderzoek uit. Maar als puntje bij paaltje komt dan vind ik nieuwe situaties toch wel eng.
Ben geboren op straat en heb daar de eerste 12 weken gewoond.
Geen goede plek voor een kleuter. Al snel kwam Zwerfkat in Nood om de hoek kijken. Ik mocht samen met mijn Mama Maia, broertje Marnic en zusjes Myla en Milke bij mijn huidige gastgezin wonen.
In het begin waren we hier helemaal niet blij mee. We hebben wat afgeblaasd met zijn allen. Inmiddels weet ik dit warme plekje heel goed te waarderen. Omdat ik het zo goed doe mag ik als eerste het nest verlaten en op zoek naar een forever mandje. Kun jij me dit bieden? Vul dan snel het adoptieformulier in. Dan kun je me in de ogen komen kijken.

Geplaatst op 18-11-2018
Trix
31

Ik had het de eerste weken heel moeilijk bij het opvanggezin. Ik liet me helemaal niet benaderen, vluchtte weg, begon te blazen. Ik was nogal ongelukkig. Er was totaal geen beweging te horen en te zien.

Na 2 weken kwam er schot in de zaak. Mijn opvangmama kon me overhalen om te spelen. En met spelen bedoel ik dan heel voorzichtig eens met het pootje tegen een pluim of balletje duwen. ’s Avonds als iedereen sliep, hoorde je heel wat lawaai uit de kamer komen. Oef!! Er werd gespeeld. Als je ’s morgens de kamer binnen kwam, zag je al wat dekens, matten, speeltjes… overhoop liggen. En jawel hoor… hier was mijn opvangmama heel blij mee.

Sinds er een aantal andere katten van mijn opvanggezin een gouden mandje hebben gekregen, kreeg ik meer ruimte. De deuren werden open gezet. Wat vind ik dat heerlijk!

Eerst wat wennen en contact zoeken met de kat die er nog rondliep, en ik ben helemaal aan het openbloeien.

Ik ben sindsdien niet meer naar boven geweest. Laat me hier maar beneden vertoeven bij de grote honden. Daar heb ik helemaal geen schrik van hoor.

Gelukkig leer ik veel van Lewis, de andere kat, die me laat zien dat je niet bang moet zijn. De mensen aaien je, spelen met je, knuffelen met je, luieren met je en zo veel meer. Ik ben nog geen knuffelkat maar volgens mij kan ik dat wel zijn als je me tijd geeft. Ik geef wel aan wat toegelaten is en wat niet. Het zoontje des huizes vind ik wel OK. Hij mag dichter komen en met speeltjes met me spelen.

Geplaatst op 17-11-2018
Pien
vv

Yo,
 
Pien hier! Ik heb een retour ticketje gekregen omdat mijn ex-baasjes niet meer voor mij konden zorgen. Snif, snif! Ach... hoe zegt men dat? Ander en beter...
 
Zal ik mezelf even snel en kort omschrijven? Ik ben een hele lieve en open poes die enorm van aandacht houdt. En die devotie heb ik graag exclusief voor mezelf. Delen met andere katjes is niet zo mijn ding.
 
Wie adoreert mij tot in de toppen van zijn tenen en terug? En wie wil een verbintenis voor het leven aangaan?
 
Greetz!
 
Pien
(poes, 5 jaar)
Geplaatst op 17-11-2018
Rex
111

Vandaag stel ik jullie onze opvanger Rex voor.  Deze mooie jongen zit al een tijdje in de opvang, maar de moment is gekomen om op zoek te gaan naar dat ene speciale baasje voor hem.

Speciale baasje? Ja, inderdaad een baasje dat verder kijkt dan alleen maar naar de knappe looks en mooie ogen van onze jonge kerel. Rex heeft zelfs nog een extraatje…hij is in het bezit van een mooi wit hartje op zijn borst. Het lijkt er wel op getatoeëerd J

Onze Rex is echter een beetje een apart gevalletje. Een wat moeilijker plaatsbaar katje zoals we wel eens zeggen.

Rex wil wel, maar Rex durft niet zo goed. Meestal moeten onze schuwe katjes een drempel over maar onze Rex…die heeft al heel wat drempels overwonnen de voorbije maanden, maar heeft er toch nog enkele waar hij over blijft struikelen.

Even speelden we met de gedachte om voor hem op zoek te gaan naar een boerderij waar hij de vrije natuur in kan en mag en niet te veel contact met ons, de mens moet hebben. Maar wanneer we hem dan languit zien liggen relaxen in de zetel verdwijnt die gedachte meteen weer. Geen boerderij voor deze jongen maar gewoon een leuk huisje met mensen die hem nemen zoals hij is. Rex ligt graag languit te genieten op je bed of lekker relaxt op een fleeceke. Wie zijn wij om hem dat niet te gunnen.

En ja Rex heeft 1 groot probleem…de aanrakingen van de mensjes…hij weet echt niet goed hoe hij daar mee moet omgaan… Wat heeft dit manneke meegemaakt zijn eerste 4 maanden? Hij werd gevonden in een groot maisveld…telkens opnieuw wegvluchten voor die enorme machines…wegvluchten zit dus een beetje in zijn natuur.

Maar enkele drempels zijn reeds overwonnen en dat wegrennen duurt maar even, telkens opnieuw staat hij weer voor of naast je of ligt hij niet zo heel ver weg van je naar je te kijken. Hoe hard we ook proberen…het moet een enorme drempel zijn waarvoor hij staat.  Maar Rex verdient net als ieder ander katje een kans! Een eigen huisje met een leuk baasje en liefst van al nog een speelkameraadje, want samen sta je sterk, kortom een plekje waar hij gewoon zich zelf mag zijn.

Een enorme drempel werd een weekje of 3 opeens overwonnen…De goesting in een stukje gebraden kip was zoooooooo groot…en Rex ging zowaar voor het eerst in maanden voorzichtig naar Lynn het stukje kip uit haar handen nemen! Hoera! Alle bellen en toeters gingen af ten huize opvang! J

Geduld wordt altijd beloond!!!

Maar Rex is zoals gezegd een apart geval en dat stukje vlees aannemen van Lynn gaat voorlopig net iets beter dan bijvoorbeeld van mij. Maar dat is niet erg, wij zijn blij voor hem. Dit manneke moet zoveel hindernissen nemen, iedere stap vooruit is een feestje.

Rex bouwde vorige week zelf even zijn eigen feestje door opeens naast ons aan tafel op te duiken…Wat rook hij daar? Fritjes van de frituur? En ja hoor wat blijkt…Rex is zot van fritjes. Hij kreeg zijn eigen bordje en deze werden netjes en voorzichtig één voor één met smaak opgegeten. Nogmaals, tis een specialleke he.

We beseffen dat het niet simpel zal zijn een huisje voor hem te vinden, maar we zijn er van overtuigd, ergens is er dat ene speciale baasje dat Rex een kans wil geven. Een baasje dat er niet mee zit dat Rex geen schootkatje is en niet opgepakt wil worden, maar wel graag in het gezelschap is van een speelkameraadje en zijn plekje in je zetel opeist. En oh ja, een baasje dat zijn fritjes wil delen met deze jongen.

Denk jij nu, awel volgens mij ben ik dat baasje, vul snel het adoptieformulier in zodat we een afspraakje kunnen regelen met onze knappe jongen.

En uiteraard een speciale behandeling voor Rex, want we gaan geen stres situaties veroorzaken. Rex invangen voor het reismandje zal geen lachtertje worden, daar is geen twijfel over, dus wanneer jij beslist dat Rex bij jou mag komen wonen…plannen we opnieuw een bezoekje zodat wij in alle rust Rex in het reismandje kunnen steken en jij hem zo kan komen ophalen. Het is wat het is, en eerlijk duurt het langst maar deze jongen verdient een kans!

Geplaatst op 17-11-2018
Milow
116

Yoooooooh, Milow hier..... 

Ik mag mij voorstellen uhm hoe ga ik eens beginnen.? 
Mijn naam is Milow ik ben een mannetje die zijn mannetje wel staat.. weet je dan wat ik bedoel? 
Ik durf gewoon alles..... alles? ja oké heel veel dan ;-) 
Verder ben ik gewoon een stoere bink die knuffelen niet zo stoer vindt.... ja soms dan maar dan bepaal ik wel wanneer en waar en met wie 

Ik zou wel super tof vinden om een poezenmaatje te ontmoeten in mijn nieuwe huisje en hebben jullie die nog niet, 
ook geen probleem want hier bij mijn opvang mama zijn nog vriendjes die mee mogen verhuizen ( Gizmo of Bijou) 

kom je snel eens op bezoek? ondanks dat ik zo stoer ben zal ik bij onze ontmoeting het wel zo spannend vinden dat ik mij misschien niet meteen laat zien.... maar dat begrijp je vast . toch? knuffie van mij, Milow

Geplaatst op 17-11-2018
Gizmo
116

Aloha, Gizmo hier, 

Ik mag mij gaan voorstellen, nou waar zal ik eens gaan beginnen 

Heb je al op mijn foto geklikt? moet ik daar nog iets meer over vertellen of ben je al verliefd? 
Mijn naam ken je al en ik ben een stoer manneke die gek is op spelen en rondrennen en verder 
vind ik knuffelen wel leuk maar liefst als ik mag bepalen wanneer.... en "schoothangen", nee joh echt nog niet 

Mijn opvangmama zegt dan steeds, wat niet is kan nog komen.... 
Omdat ik zo gek ben op ravotten is het wel belangrijk dat ik een speelkameraadje krijg, 
en ik kan eventueel samen met Pebbles, Milow of Bijou verhuizen, die zijn bijna net zo leuk als mij hahahahah 

Bij bezoek kijk ik zoals ze dat zeggen"de kat uit de boom"dus geduld is een schone zaak ;-) 

hopelijk tot snel...

Geplaatst op 17-11-2018
Frodo
111

Uit Genk

Later meer info

Geplaatst op 16-11-2018
Mila
vv

Mag ik de jouwe zijn...

Mila is mijn naam, een bescheiden meisje op zoek naar haar geluk.
Ik verblijf momenteel in Villa Vagebond, het kattenasieltje van Zwerfkat in Nood. Het is best druk...
Maar wanneer het rustig is? Dan kom ik. Dan wil ik zoveel mogelijk knuffeltjes halen, zoveel mogelijk aaitjes incasseren, zoveel mogelijk liefde voelen EN geven. Dan gloeit mijn hartje en geef ik mezelf... aan jou.
Ik zoek een rustig huisje, niet teveel katjes, een paar is oke. Een plek waar ik gekoesterd word, waar ik mezelf helemaal kan geven en jouw hartje kan verwarmen. Ben ik de jouwe en jij de mijne?
Heel veel liefs Mila x

Geplaatst op 11-11-2018
Lizzy
21

Hoi! Ik ben Lizzy!
Ik ben samen met mijn 2 stiefbroers Billy&Bolly in mijn opvanggezin terecht gekomen.
Na ja, wat zijn die twee toch een wildebrasjes! Altijd maar ravotten en stoeien, broers onder elkaar!
Ik ben een heel stuk rustiger hoor. Pas op, ik kan er ook wat van, onderschat me niet! Ik kan ook mee ravotten en spelen, en door het hele huis rennen. Maar soms moet 'n meisje ook lekker op haar gemak zijn, heerlijk!
Ik voel me prima, en ben gezond. Heb ook even een beetje een oogje ontstoken gehad (dat heb je als je bij anderen bent die dat ook hebben) maar ben weer helemaal in orde nu, op af en toe een niesje na.
Ik ben rustig en laat uiteindelijk ook veel toe. Maar ik ben dan wel bang...volgens mijn opvangmama heb ik waarschijnlijk wel iets meegemaakt waardoor ik niet altijd mensen(handen) vertrouw. Als je mij wil pakken of aaien, dan schrik ik daar altijd van, en als ik kan, probeer ik weg te gaan zodat je dat niet kan doen.
Als je me toch pakt of aait, dan hou ik me vrij verkrampt, bereid ik me voor op iets negatiefs...Als ik dan doorheb dat er niks negatiefs komt, dan durf ik me wel eens over te geven en ga ik genieten van dat geaai. Oh ja, want dat vind ik uiteindelijk toch wel heerlijk!
Mijn opvangmama denkt dat als ik 'n lieve definitieve thuis heb, ik het vertrouwen in hen zeker ga krijgen en dat ik verder een heerlijke lieve poes in huis ga zijn!

Tot gauw! X

Geplaatst op 11-11-2018
Chubby
14

Melding uit Koersel (Beringen)

Hallo allemaal! Mijn naam is Chubby en ik ben een heel lief, mooi en zachtaardig knuffelpoesje.
Ik ben met mijn zusjes en broertje buiten geboren en wij zijn daar onze mama kwijtgeraakt. Gelukkig waren er mensen die ons wat te drinken gaven en hulp hebben ingeschakeld. En zo ben ik terecht gekomen in de opvang in Maastricht.
Hier krijgen we lekkere hapjes en mogen we de hele dag spelen en slapen. Ik kruip dan ook heel erg graag bij mijn opvangmama op schoot en dan ga ik heerlijk spinnen terwijl zij mij over mijn bolletje aait.
Ik ben een zogezegd lief knuffelkatertje en hoop dan ook over een tijdje mijn eigen knuffeladresje te mogen betrekken. Heb jij nog een heerlijk warm plekje en een knuffelhandje vrij voor mij en ben je gevallen voor mijn prachtige koppie?
bel met de kattenbemiddeling en misschien mag jij dan wel mijn knuffelvriendje worden. Tot snel dan!
Kopje van Chubby
 

Geplaatst op 11-11-2018
Katja
14

Hallo Allemaal! Mijn naam is Katja en ik een lief en energiek poesje.
Ik vind alles interessant en ik wil met alles spelen.
Ik ben ook super dapper weet je. Als de mevrouw met een nieuw speeltje komt dan zijn mijn broertjes en zusje nog weleens wat voorzichtig en afwachtend maar ik niet hoor!
Ik gooi mij meteen vol overgave in het spel. Ik ren, ik jaag, ik vlieg, ik stoei, ik ben van alle markten thuis! en speciaal voor jou maak ik daar ook nog leuke en schattige sprongetjes bij. Ik heb een leuk klein wit plekje in mijn hals, dat is wel handig want dan weet je dat ik het ben......de mevrouw hier heeft daar namelijk nog weleens wat moeite mee.
Als ik me helemaal heb gegeven met spelen dan kruip ik graag even bij je om te knuffelen voordat ik in slaap val.
O.... en ik hou heel erg veel van lekkere hapjes! dat is ook wel goed om te weten. Nou bel maar op met de kattenbemiddeling en dan kunnen we misschien snel kennismaken. Maar nu moet ik door want ik wil SPELEN!!
Kusje van Katja
 

Geplaatst op 09-11-2018
Lucas
3

Hallo, ik ben Lucas een hele mooie zwarte kater. Een echt zwart pareltje zegt mijn opvangmama altijd en daar ben ik toch wel trots op hoor!
Dan is al dat poetsen wat ik doe toch zeker de moeite waard :)
In het begin was ik nog wel bang voor jullie mensen maar ik ben echt een stoere jongen geworden ik vind het nu fijn om gekriebeld te worden.
Ik kom zelf knuffelen dat vind ik het fijnste als je te snel op me af komt schiet ik nog wel eens weg en verstop ik me even.
Ook als ik je nog niet goed ken dan verstop ik me toch wel even. En dan kom ik erna wel weer vrolijk langs racen met een muisje want als je me ergens blij mee kunt maken dan is het speelgoed jaaa heel veel speelgoedjes leuk!
En als jij s'avonds neer ploft op de bank kom ik heerlijk zacht op je schoot liggen ronken en knuffelen dat is genieten. Ik zou het leuk vinden als er in me nieuwe huisje misschien ook een lief en sociaal katje is dan kan ik samen spelen. Heb jij mijn gouden mandje bel dan snel met de kattenbemiddeling, liefs Lucas.
Geplaatst op 08-11-2018
Pepper
14

Melding uit Koersel (Beringen)

HOOOOOOOI HALO!!! Ik ben Pepper.....Black Pepper!
Ik wil graag bij je zijn! Ik begroet je als je binnenkomt en als het mag dan klim ik zo via je been helemaal tot in je nek en dan ga ik liggen spinnen naast je oor.
Ik hou van knuffelen en aandacht zelfs toen ik superlang werd gekamd door de mevrouw omdat ze al die kriebeltjes van me af wou halen.
Ik vertrouw jullie mensen weet je, dus aandacht is aandacht en ik spin erop los. Je mag overal aan zitten want ik vertrouw erop dat je het beste voor mij wilt.
Wil jij met mij knuffelen en mij een warm mandje bieden dan ben ik je vriend. Met mij ben jij nooit alleen! Maak je een afspraak voor mij? Dan zie ik je snel voor een knuffelsessie!
Kusjes en Knuffel van Pepper (katertje)
 

Geplaatst op 08-11-2018
Kitty
14

Melding uit Koersel (Beringen)

Hoi iedereen. Wat fijn dat je even bij mij komt kijken.
Ik ben Kitty, een heel lief, mooi, zwart poesje.
Ik ben buiten geboren en daar zijn we mijn mama kwijtgeraakt. Er kwamen mensen ons wat te drinken geven en toen kwamen er weer andere mensen ons ophalen en toen werden we weer naar iemand anders gebracht!! Het is me wat allemaal! ik ben dit nog even allemaal aan het laten bezinken.
Ik geloof dat we nu wel veilig zitten en ik geniet ook van de hapjes en aandacht, maar een beetje voorzichtig ben ik nog wel.
Ik snap niet goed wat er allemaal gebeurd en het is zo'n grote wereld! Ik zoek voor strakjes een huisje waar ik mezelf mag zijn en even de tijd krijg om te wennen voordat ik me helemaal kan overgeven.
Mag ik bij jou het mooie lieve poesje zijn die ik ben dan hoop ik dat je de telefoon pakt en gaat bellen voor mij zodat we beste vriendjes kunnen worden.
kusje van Kitty
 

Geplaatst op 04-11-2018
Cassie
vv

Er was eens een klein wit spookje… Ja, ook het verhaal van onze Cassie begint droevig, net zoals zoveel andere sprookjes… Verlaten en gewond lag ze in de velden, hopeloos wachtend op een reddende engel.
Ons spookje stond al voor de hemelpoort, zo slecht was ze er aan toe, maar toen, toen kwam daar die reddende engel die haar bij de hemelpoort vandaan haalde en zei: lief klein spookje, het is jouw tijd nog niet, kom maar mee, ik draag je wel, het komt goed met jou, jouw lichtje gaat weer stralen.

En zo geschiedde….na een lange revalidatie, van niet kunnen lopen, een staartamputatie en een flink trauma, is onze lieve kleine Cassie opgebloeid tot een stralend en ondeugend wit spookje.
Ze geniet van zachte aaitjes, speelt er vrolijk op los met speelgoedmuisjes en haar speelgoedtunnel, maar kan ook heerlijk soezen in het zonnetje.
Cassie heeft door wat ze heeft meegemaakt nog niet 100% vertrouwen in ons mensen, maar als zij het wil, duwt ze haar neusje en wangetje tegen je hand aan als teken dat je haar mag aaien. En daar geniet ze intens van want dat gaat altijd gepaard met luid gespin!
Bovendien is Cassie het liefst overal waar haar opvangmama ook is, ze vindt het dus wel heel gezellig als er mensen in de buurt zijn en laat dit ook merken door ofwel tegen je benen te duwen met haar kopje ofwel op haar mooist bij je in de buurt te gaan liggen. Ook komt ze graag bij haar opvangmama in bed liggen, dicht tegen haar aan, waar ze dan even lekker een uurtje ligt te genieten van aaitjes en het samenzijn. Daarna gaat Cassie steevast naar haar eigen mandje om verder te dromen van een eigen plekje. Want dat is wat ze het liefst zou willen, haar eigen huisje waar ze lekker kan rondspoken en waar ze de aandacht niet met andere viervoeters hoeft te delen.
Cassie is namelijk graag het enige spookje in huis, ze houdt niet zo van andere viervoeters (katten en honden), maar ook niet van teveel drukte. We zoeken dus een gouden mandje waar niet teveel prikkels zijn, waar ze alle aandacht voor zichzelf heeft en waar geen kleine kinderen wonen.
Wie geeft ons lieve spookje haar forever home en laat dit sprookje eindigen met de welbekende spreuk ‘en zij leefden nog lang en gelukkig’? 

Geplaatst op 03-11-2018
Dinti
VV

Dinti gaat nergens meer heen....hij blijft voor altijd bij ons!

Dinti verbleef na een positieve aids-test een hele poos in een veel te kleine kooi in een dierenartsenpraktijk in Roemenië.
Heel wat pogingen ten spijt kon men voor Dinti geen nieuwe thuis vinden. Gevolg? Deze zachtaardige kerel moest uur na uur, dag na dag, week na week in een veel te klein kooitje blijven wonen. Eten, drinken en behoefte doen, allemaal op hetzelfde kleine oppervlak. Ons hart brak. Dinti snakte naar knuffels en liefde en dat probeerde hij met alle moeite duidelijk te maken vanachter die ijzeren tralies.
Onze hulp werd gevraagd en na wat heen en weer mailen en bellen, werd besloten dat er een plekje vrijgemaakt kon worden voor deze jongen. Zo gezegd zo gedaan en na wat praktisch geregel was het na 1 maand eindelijk zover! De grote busreis naar België...

Zijn aankomst op 25 juni 2017 in ons kattenasiel Villa Vagebond was wel een klein feestje waard. Lekker rondneuzen, iedereen goeie dag zeggen, zalig <3
Na een tijdje was hij klaar voor adoptie, ondanks zijn medische problemen. We waren altijd eerlijk: Wie Dinti zou adopteren, moest beseffen dat hij elke dag extra zorg nodig had, zeker op medisch gebied. Maar je kreeg er een ongelooflijke dankbare vriend voor terug! Helaas vonden we maar geen geschikt huisje voor hem, de medische zorg bleek het grote struikelblok.
Maar de laatste tijd zien we dat hij toch wat meer aan het kwakkelen is met zijn gezondheid. Hij is aids-positief en zijn specifieke zorg krijgt hij in de Villa van ALLE verzorgers met zoveel liefde en zorgzaamheid :-)
Dinti woont nu al bijna 1 1/2 jaar in de Villa. Dit is zijn thuis, zijn veilige haven. Hij kent alle plekjes op zijn duimpje en weet als geen ander hoe hij hartjes moet veroveren. Zijn pootjes omhelzen onze hals en zijn kopje vlijt hij knorrend tegen onze schouder. Wandelingetjes door de gang, samen de administratie doornemen, languit in de buitenren grassprietjes tellen, om vervolgens lekker opgekruld in een hangmat een dutje te doen.
Nee, hij heeft zijn definitieve huisje al gevonden. Dinti gaat nergens meer heen, hij blijft voor altijd bij ons wonen! Hier is zijn veilige haven en krijgt hij tonnen liefde van zovele mensen. Welkom thuis liefste vriendje. We houden zielsveel van je, onze mascotte... Hopelijk hebben we samen nog een lange tijd te gaan! xxx

Geplaatst op 03-11-2018
Koda
27

Gevonden in Landen

Geplaatst op 03-11-2018
Klaasje
Greetje

Hoi!

Klaasje hier! Sorry voor de flitsogen maar ik zit veel in de krabpaal omdat ik me daar veilig voel en dan is het moeilijk om een mooie foto te maken. Belangrijk is dat ik eindelijk zelf het woord mag nemen om op zoek te gaan naar een nieuwe thuis!

Oud worden... Hoe denken jullie erover? Men mag hopen dat men een lange, gezonde en een waardige oude dag beleeft. Helaas is dit niet voor iedereeen weggelegd. Men moet chance hebben, zowel mens als dier. Ikzelf heb reeds de gezegende leeftijd van 12 jaar maar mijn medisch dossier zit niet echt mee. Ik heb slechts twee tandjes meer, een verfrommeld oortje én ik ben stekeblind... Ik heb dan ook lang op 't straat geleefd voor er hulp werd gezocht. Misschien had ik gezonder geweest als die reddende hand mijn pad eerder had gekruist. Maar ik mag al van geluk spreken dat ik het overleefd heb want zo blind op zoek gaan naar eten en een schuilplaats? Ik kan je verzekeren dat dit geen makkie is. Enfin, het is wat het is. Genoeg gemijmerd over het verleden. Het heden en de toekomst, dat is wat telt! In Villa Vagebond word ik goed verzorgd, zelfs die kriebelende oormijt behoort nu tot de verleden tijd en ik begin mij al een beetje te onspannen. Mijn moraal zit goed en ik geniet van het leven wat voornamelijk bestaat uit chillen en een kort tripje door de kamer.

Laat je je door mijn blindheid ontmoedigen? Ik niet! Ik heb er leren mee leven en de hoop op een nieuwe, goede thuis is immens groot!
Waaruit moet deze bestaan? Liefst geen kindjes, die vind ik te onvoorspelbaar. Ik zou graag bij rustige mensen terechtkomen die mij nog enkele goede jaren bezorgen en mij waarderen zoals ik ben. Vergeet niet dat de dankbaarheid van een zwerfkat (en zeker een blinde) immens groot is, als deze na jaren van miserie uiteindelijk kan genieten van rust, lekker eten en op tijd en stond een liefdevolle kriebel onder de kin. Bij mij zal dit niet anders zijn! Beloofd!

Vertel het aan al je vrienden en kennissen dat ik een stabiele thuis zoek en dat men mij kan bezoeken in Villa Vagebond!

Ps. Om kennis te komen maken moet je je niet opdirken hoor. Ik zie toch niets en hecht trouwens meer belang aan het innerlijke! 

Geplaatst op 03-11-2018
Teun
VV

Hoi!
Ik ben Teun, een flinke kater van 4.7 kg. Ik kwam met ontstoken oogjes aangelopen bij de meldster, en een wondje aan mijn oor. Eenmaal in de villa zijn de nodige medcijntjes opgestart voor mijn oogjes.
Wondje aan mijn oor is helemaal genezen.
Ik ben een enorm zacht dier, een echte teddybeer, en hou enorm van knuffels, ik ben ook enorm tam.
Ik hou wel van rust, het liefst lig ik lekker te snoezen op een warm plekje, maar ik strek ook regelmatig de beentjes en wandel dan door de gang van de Villa.
Ik ben een goede eter en bakjes natvoer smul ik helemaal op.
Heb jij een warme thuis voor me? Lekker rustig, niet te druk?
Aarzel dan niet en geef een seintje.

Poot, Teun.

Geplaatst op 03-11-2018
Sitka
27

Gevonden in Landen

Geplaatst op 03-11-2018
Denahi
27

Gevonden in Landen

Geplaatst op 03-11-2018
Kenai
27

Gevonden in Landen

Geplaatst op 02-11-2018
Meeko
lore

“BOE! ’t Zijn wij, Meeka en Meeko, de jongste kittens van mama Mira. Ik, Meeka, zal het woord hier wel even doen. Mijn broer, Meeko, is namelijk nog niet zo onder zich uit als ik. Hij heeft altijd zo’n duwtje in de rug nodig, snap je? Hij laat zich wel oppakken en knuffelen door onze opvangmama, vindt ie ook leuk, maar hij is gewoon niet zo uitbundig als ik. Als ik wil spelen, grijp ik hem bij z’n pootjes en dan doet ie wel vrolijk mee! Meeko zorgt altijd dat ie in mijn buurt is en we slapen lekker samen in de krabpaal. Ik daarentegen, ik loop graag vooraan! Zorgen dat iedereen me heeft gezien (en gehoord), waggel ik lekker met m’n kontje en palm ik iedereen in. Mijn belangrijkste motto is: Meeka doesn’t share food! Fans van de TV-serie Friends snappen helemaal wat ik bedoel. Mijn bordje is MIJN bordje, moet je niet aan komen! Probeer je toch, nou, dan ga ik gewoon in het bord zitten, nah!

Wij zijn ondertussen groot genoeg om ons aan jullie voor te stellen en op zoek te gaan naar een eigen huisje, onder goedkeurend oog van mams. Meeko en ik vertrekken enkel samen naar een huisje. Hij heeft me nodig en dan heeft mama ook wat gemoedsrust dat haar 2 laatste kleintjes voor altijd samen zullen zijn.

Kan je je wel vinden in onze dagplanning, nl. slapen, eten, wassen, spelen, slapen? Bel dan even snel naar Kattenbemiddeling en dan plannen we ons verdere leven samen!


 

Geplaatst op 02-11-2018
Meeka
lore

“BOE! ’t Zijn wij, Meeka en Meeko, de jongste kittens van mama Mira. Ik, Meeka, zal het woord hier wel even doen. Mijn broer, Meeko, is namelijk nog niet zo onder zich uit als ik. Hij heeft altijd zo’n duwtje in de rug nodig, snap je? Hij laat zich wel oppakken en knuffelen door onze opvangmama, vindt ie ook leuk, maar hij is gewoon niet zo uitbundig als ik. Als ik wil spelen, grijp ik hem bij z’n pootjes en dan doet ie wel vrolijk mee! Meeko zorgt altijd dat ie in mijn buurt is en we slapen lekker samen in de krabpaal. Ik daarentegen, ik loop graag vooraan! Zorgen dat iedereen me heeft gezien (en gehoord), waggel ik lekker met m’n kontje en palm ik iedereen in. Mijn belangrijkste motto is: Meeka doesn’t share food! Fans van de TV-serie Friends snappen helemaal wat ik bedoel. Mijn bordje is MIJN bordje, moet je niet aan komen! Probeer je toch, nou, dan ga ik gewoon in het bord zitten, nah!

Wij zijn ondertussen groot genoeg om ons aan jullie voor te stellen en op zoek te gaan naar een eigen huisje, onder goedkeurend oog van mams. Meeko en ik vertrekken enkel samen naar een huisje. Hij heeft me nodig en dan heeft mama ook wat gemoedsrust dat haar 2 laatste kleintjes voor altijd samen zullen zijn.

Kan je je wel vinden in onze dagplanning, nl. slapen, eten, wassen, spelen, slapen? Bel dan even snel naar Kattenbemiddeling en dan plannen we ons verdere leven samen!


 

Geplaatst op 01-11-2018
Felice
37

Wie wil een date met mij?

Allereerst: wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn profiel! (En niet in één van de jonge concurrenten op deze site ;-)
Naam: Felice
Ogen: groot en verleidelijk smaragdgroen
Kledingmaat: XXS (modellenmaatje)
Kledingstijl: schildpadtenue
Gewicht: heel licht nl. 2,5 kg
Uiterlijk: ik houd van een verzorgd uiterlijk, ik besteed 6 uur per dag aan mijn uiterlijk
Karakter: vrolijk, gemakkelijk in de omgang
Burgerlijke staat: bijstandsmoeder met 6 kinderen (mijn partner verliet mij na een one-nightstand)
Thuissituatie: alle kinderen zijn binnenkort het huis uit.
Hobby's: heb ik nog geen tijd voor gehad i.v.m. de kinderen

Aanvullende informatie:
Vroeger leefde ik op straat. Er waren mensen die zich mijn lot aantrokken en mij voerden. Voeren was ok, maar aaien liet ik mij echt niet. Langzaamaan ontdooide ik en liet ik mij voorzichtig strelen. Men meldde mij aan bij een sterilisatieproject. Maar als er in de mensenwereld iets moet gebeuren dan loop je meteen tegen de wachtlijsten aan. En zo gebeurde ook met mij. Op de wachtlijst voor sterilisatie. In de poezenwereld ontstonden tegelijkertijd ook wachtlijsten; de heren stonden voor míj in de rij. En ja, ik werd natuurlijk zwanger. De stichting werd ingeschakeld en ik kwam in een opvanggezin terecht. Niet slecht. Godzijdank! Wat moet je ook met 6 kleine hummels op straat?? Op dat moment heb ik me ook overgegeven aan de mensen en liet ik alles met me doen. Ik houd van hen gezelschap, zit graag op de bank bij ze en laat me aaien. Oh ja, oppakken dat vind ik wel nog wat akelig.

Dolgraag zou ik een date willen met een baasje die bovenstaand profiel aanspreekt. Mag ik bij jou op de bank? Ik zal je voor eeuwig dankbaar zijn! Oh ja, mijn kinderen Roosje, Ieske, Belle, Semmy, Juul en Noah staan ook op de site ter adoptie. Mss ook leuk om eentje van die erbij te nemen?

Dikke kus voor jou!
Felice...

P.s. ik houd niet zo van dure pateetjes en mousse, koop maar alvast een zak brokken.

Geplaatst op 01-11-2018
Roosje
37

Hoi, ik ben Roosje.

Ik ben een meisje, maar geen duf meisje-meisje; ik kan net zo stoer spelen als mijn broers. Als zesling zijn wij ter wereld gekomen. Onze mama stond op een wachtlijst voor een sterilisatieproject. Maar wij katten hebben niet zoveel op met wachtlijsten. Dat is iets voor de mensenwereld. Alles wat wij willen doen we gewoon in het NU. Niks te wachten... Én opeens dienden wij ons aan in het NU.
Ik ben gek op mijn kattenfamilie, maar ik ben ook dol op mensen. Als ik zo'n exemplaar zie rondlopen dan miauw ik het hardst voor aandacht! Ik ben dol op spelen en aaitjes. Ik krijg er geen genoeg van! Wat zou ik gelukkig zijn als ik een baasje zou vinden die dat allemaal met me zou willen doen.

Een lief miauwtje van Roosje!

Geplaatst op 01-11-2018
Juul
37

Oh, hoi!

Heb je mij echt op de foto gekregen? Nou dan heb je geluk, want ik ben een kleine wiebelkont en vind het heerlijk om te spelen. Als er wat te beleven valt dan sta ik voorop! En heb je mijn vachtje eens goed bekeken? Dat noemen ze nou een schildpad uiterlijk. Maar ik weet dat hier iets niet aan klopt. Wat een belediging! Want een schildpad dat ben ik echt niet. Ik zoef van de ene kant van de kamer naar de andere, ik hang als eerste in de klimpaal en ik durf het hoogste te klimmen. Dus bij deze besluit ik dat ik geen schildpad ben ;-) ik ben gewoon rood-zwart gemêleerd.

Bij mijn mama en mijn broertjes en zusjes heb ik het heerlijk naar mijn zin. Maar binnenkort ben ik klaar voor een nieuwe stap, hopelijk staat bij jou mijn gouden mandje op mij te wachten!

Liefs,

Juul!
 


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg